Görüş Bildir
Haberler
Medya Ödüllerini Veren Derneğin Başkanı AKP'li Meclis Üyesi Çıktı: 'Tarafsızlık İddiamız Yok'

Medya Ödüllerini Veren Derneğin Başkanı AKP'li Meclis Üyesi Çıktı: 'Tarafsızlık İddiamız Yok'

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından verilen '6. Anadolu Medya Ödülleri' Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda verildi. Sosyal medyada ödüllerin yandaş medyaya verildiği eleştirilirken, derneğin başkanı ödülleri kendi görüşlerine göre verdiklerini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da çeşitli kategorilerde ödüle layık görülen isimlere ödüllerini verdi. Ödülleri dağıtan derneğin Başkanı Sinan Burhan'ın, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde AKP'den Meclis Üyesi olduğu ortaya çıktı.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'e konuşan AKP'li dernek başkanı Sinan Burhan bir itirafta bulundu.

'Başörtülüye ödül verdi mi?

'Başörtülüye ödül verdi mi?

Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Yönetim Kurulu ile beraber ödül alacak isimleri belirlediklerini savunan Burhan, “Ödülleri belirlerken kendi dünya görüşümüz ve medeniyet anlayışımızı dikkate aldık. Emek kadar bu konular da önemli. Biz ezan, bayrak, cumhuriyet diyen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Tarafsızlık iddiamız yok. Gazeteciler Cemiyeti ya da Basın Konseyi ödüllendirme yaparken başörtülüye ödül verdi mi?” dedi.

Erdoğan ile Amerikaya gitti

Erdoğan ile Amerikaya gitti

Burhan, töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte ABD'ye gitti ve, “Sayın Cumhurbaşkanı'nın daveti üzerine ABD gezisine katılıyorum. Otel ve yemek masraflarını ben ödüyorum” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

ne kadar aşağılık pisliklersiniz ya. o kadar da rahat ki açık açık diyo işte keyfime göre verdim diye. zaten verilen ödüllerden bunu biz anladık da insan bu ... Devamını Gör