Görüş Bildir
Haberler
MEB Bakanı Özer’den Öğretmenlere: ‘Mühendisler de Atanamıyor ama Bu Kadar Ağlamıyor’

etiket MEB Bakanı Özer’den Öğretmenlere: ‘Mühendisler de Atanamıyor ama Bu Kadar Ağlamıyor’

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte ataması yapılmayan öğretmenlerle görüştü. Bakan Özer’in toplantıda, öğretmenlere karşı ‘mühendisler de atanamıyor ancak bu kadar ağlamıyor’ ifadelerini kullandığı iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğretmenlerden ‘istifa’ kampanyası

Öğretmenlerden ‘istifa’ kampanyası

Atanamayan öğretmenler, kendilerinden daha düşük puanlı kişilerin atandığını iddia ederek sosyal medyada ‘#MahmutÖzerİstifa’ etiketiyle paylaşımlarda bulunuyordu. 

Dün Sancaktepe Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'nde eğitim ve öğretim yılı açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Mahmut Özer, ataması yapılmayan öğretmenlerle görüştü.

Bakan ‘ben istifa ederim’ dedi, Cumhurbaşkanı ‘görevden alırım’ dedi

Bakan ‘ben istifa ederim’ dedi, Cumhurbaşkanı ‘görevden alırım’ dedi

Sözcü’den Fırat Fıstık’ın haberine göre; ismini paylaşmak istemeyen bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni görüşmeyi şöyle anlattı:

“Görüşme planlı değildi. Cumhurbaşkanı konuşmasından sonra Bakan beyle giderken demirlerin oradan seslendik. Önce anlamadılar. Bırakmadık seslenmeye devam ettik, ‘2020 KPSS mağduruyuz’ diye. Cumhurbaşkanı da Bakan da sonra duydu ve dinlediler.

Bakan Mahmut Özer, bize aynen ‘Sizden düşük puanlılar atandıysa istifa ederim' dedi. Cumhurbaşkanımız da ‘Böyle bi durum varsa ben zaten kendim görevden alırım' dedi.”

‘Mühendisler bu kadar ağlamıyor’

‘Mühendisler bu kadar ağlamıyor’
İçeriğin Devamı Aşağıda

2020 ve 2021 KPSS sonuçlarıyla ilgili hazırladıkları tabloyu gösterdiklerini belirten öğretmen, şöyle devam etti: “Ama Bakan Özer, ‘2 yılın puanlarını böyle karşılaştıramazsınız’ görüşünü savundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ‘Cumhurbaşkanımız siz Ankara'ya döneceksiniz ben dinlerim’ dedi. Bunun sonrasında Bakan Mahmut Özer ile içeride görüşmeye devam ettik.

Çok fazla konuşmamıza fırsat vermedi. Söylediklerimizi kabul etmedi. Tam tersine 2021'de atananların çoğu 2020'de girenler dedi. Ben o görüşmede kendimi tutamadım ağlamaya başladım. Bakan bana ‘Mühendisler de atanamıyor ama böyle ağlamıyor' dedi.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
457
169
51
43
27
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Üstüne basa basa yazıyorum. Cumhuriyet tarihinin en niteliksiz en basiretsiz iktidarı. Kahve köşesinde ne kadar barzo varsa toplamışlar mahalle ağzıyla mille... Devamını Gör

Nuray

- Hakarete aşağılanmaya doymak bilmedi milletimiz.. Böyle liyakatsiz insanlar tarafından yönetiliyor işte her yer. bu kurumlardan hayır gelmez.. böyle bir to... Devamını Gör

yengegeldikmi

Üsluba bak üsluba...

d.topal

Ya adam kötü birşey mi demiş. Hepiniz aynı ağlayın hepiniz aynı sürünün diyor tüm insanlar eşittir ama bazıları daha eşittir diyor

DR.D

Yüzsüzlüğün, hadsizliğin ve kayırmacanın maksimum seviyesine ulaştılar