Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı'nın Annesi Açelya Devrim Yılhan'ın Herkesi Şaşırtan Tarafı Ortaya Çıktı!

Masumlar Apartmanı'nın Annesi Açelya Devrim Yılhan'ın Herkesi Şaşırtan Tarafı Ortaya Çıktı!

GNS
12.12.2021 - 22:26

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı, TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın annesi olarak karşımıza gelen genç oyuncu Açelya Devrim Yılhan hakkında kimsenin bilmediği detaylar ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı'nın Hasibe'si olarak tanınan ve kariyerinde büyük bir ilerleme kat eden Açelya Yılhan'ın yaşadıkları herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumlar Apartmanı'nın Hasibe'si olarak ekranlara gelen ve kariyerinde büyük bir ilerleme kat eden oyuncu Açelya Devrim Yılhan'ın kimsenin bilmediği bir yüzü ortaya çıktı. Peki Açelya Devrim Yılhan'ın bilinmeyen yüzü ne? İşte detaylar...

Hayali Savaş Pilotu Olmaktı

Hayali Savaş Pilotu Olmaktı

Masumlar Apartmanı'nda Hasibe karakterine can veren Açelya Devrim Yılhan'ın, oyunculuk kariyerinden önceki hayalinin savaş pilotluğu olduğu ortaya çıktı.

Baygınlık Geçirmiş

Baygınlık Geçirmiş

Çocukluk yıllarında savaş pilotu olmayı hayal eden Açelya Devrim Yılhan, bunun için henüz 15 yaşında Eskişehir’de 500 metreden üç kez paraşütlü atlayış yapmış. Tam alıştım derken, yükseklik korkusu oluşan 36 yaşındaki oyuncu, 'Korkumu yenmeliyim' diyerek, bindiği gondolda da baygınlık geçirmiş.

Kabus Görüyor

Kabus Görüyor

Atılım Üniversitesi'nde iki sene matematik okuduktan sonra okulu bırakıp, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne girmiş. Halen kabuslarında matematik sınavına girdiğini görüyor, uykusundan korkuyla uyanıyormuş. Dokuz yaşında başladığı tenisi, 18 yaşına kadar lisanslı oyuncu olarak sürdürmen Açelya Devrim Yılhan, Ankara'da katıldığı bir turnuvada üçüncülük elde etmiş. Kısa bir süre önce seramik sanatları konusunda eğitim almaya başlayan oyuncu, ilerleyen yıllarda kendi markasını çıkarmanın planlarını yapıyormuş.

Bale ve operaya olan tutkusu, kilosu yüzünden yarım kalmış. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim almak için sınavlara girmiş, fakat kilolu olduğu için kabul edilmemiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın