Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı'nda Ceylan Dönemi Başlıyor! Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Masumlar Apartmanı'nda Ceylan Dönemi Başlıyor! Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Müge Kakşi
15.11.2021 - 21:25

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. İzleyiciler tarafından heyecanla takip edilen dizide son 3 bölümdür Ceylan karakteri bahsedilirken karakterin kim olduğu gösterilmiyordu. Sonunda yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ceylan'ın yüzü görüldü ve Han ile karşı karşıya geldiler. İkilinin bir araya gelmesi Masumlar Apartmanı'nda Ceylan dönemini başlattı. Ayrıca karaktere hayat veren Aslıhan Gürbüz'ün kim olduğu da merak ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında ve nereli? İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenomen dizi Masumlar Apartmanı'nda beklenen an sonunda yaşandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında haftalardır adını duyduğumuz Ceylan ve Han karşı karşıya geldi. Masumlar Apartmanı'nda Ceylan döneminin başlaması izleyicisi oldukça heyecanlandırırken karaktere hayat veren başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz'de bir o kadar merak edildi. İşte detaylar...

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden'in başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı'nın 16 Kasım'da ekrana gelecek olan 47. bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Dizinin yeni bölümünde Ceylan dönemi başlıyor. Diziye yeni katılan Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Ceylan ile Han yıllar sonra ilk defa karşı karşıya gelecek.

İşte O Fragman...

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz Kimdir? Aslıhan Gürbüz Kaç Yaşında?

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz Kimdir? Aslıhan Gürbüz Kaç Yaşında?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. 5 yaşında babasının işinden dolayı ailesiyle Bursa'ya taşınan oyuncu, Bursa'nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okudu.

Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2009 yılında ekranlarda yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan ve yönetmenliğini Ulaş İnaç'ın yaptığı Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.

Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter 'Cazibe'yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde 'Deniz', Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise 'Halime Sultan' karakterlerini canlandırdı.

Temmuz 2011'de oyuncu Kerem Kupacı ile evlenen Aslıhan Gürbüz 2014'te boşandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın