Görüş Bildir
Haberler
Masumiyet Testinden Geçebilecek misin?

etiket Masumiyet Testinden Geçebilecek misin?

Osman Avcı
13.05.2015 - 14:26 Son Güncelleme: 07.02.2018 - 21:57

Bakalım saflık-masumiyet testinden geçebilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kadın mısın erkek mi?

2. Ne sıklıkta yalan söylersin?

3. Ne sıklıkta evsizlere yardım edersin?

4. Ne sıklıkta porno izlersin?

5. Peki ya ne sıklıkta içki içersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce hiç Bakire/Bakir birisiyle cinsel birliktelik yaşadın mı?

7. Peki ya daha önce hiç, sadece cinsellik amacıyla 100 Km'nin üstündeki bir yere gittin mi?

8. Daha önce hiç üst üste iki gün uyuşturucu kullandın mı?

9. Pekala... Daha önce hiç arabada seks yaptın mı?

10. Daha önce hiç grup yaptın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hiç aldattın mı?

12. Sondan önceki soru: Saat kaçta yatağa gidersin?

13. Vee son soru: Günde kaç saat uyuyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Masumsun!

%100 Masumsun!

Vaaov, tebrikler, sen %100 masum çıktın. Bir melek kadar günahsız, balta girmemiş bir ormanın ortasından akan dere gibi saf, yeni doğmuş bir bebek kadar temizsin. Yumuşacık bir kalbin var ve bu kalpte kirli bir nokta dahi yok. Çevrene duyarlısın, hassassın ve yüksek bir empati gücün var. Evet gelecek konusunda endişeli olabilirsin fakat her şeye rağmen pozitif kalabiliyorsun. Bravo sana valla, bu zamanda böyle kalabilmek takdire şayan!!!

%90 Masumsun!

%90 Masumsun!

Masumiyet skalasında %90'ı yakaladın tebrikler sana. Şimdi senden değil biraz ailenden bahsedeceğiz aslında; çünkü senin böyle 'iyi' birisi olmanda aslan payı onlarda. Seni çok iyi yetiştirmişler; aslında çok fazla bir şey yapmadılar, sadece saf sevgi verdiler; ki bizce bir çocuğun en çok muhtaç olduğu şey budur. Zaten seni masum biri yapan şey içindeki bu sevgidir; onu ne yapsalar senden alamazlar. Aynen devam iyilik meleği :)

%80 Masumsun!

%80 Masumsun!

Sen tam tamına %80 masumsun. Hayalperest bir insansın, ki bu hayaller capcanlı, rengarenk... Zamanının çoğunuysa bu hayalleri gerçekleştirmeye adamışsın; gerçekleşmeyecek olmalarını bilsen bile. 'Ama olsun' diyorsun, 'En azından hiç denemedim diye pişman olmam'. İşte tam da bu yüzden sen masum bir insansın. Çünkü hayali olan insan, hele ki bu hayallerini gerçekleştirmek için de uğraşıyorsa, o insandan zarar gelmez: En asil duygunun insanıdır o!..

%60 Masumsun!

%60 Masumsun!

Masumiyet skalasındaki skorun: %60! Sen her şeyden önce insanlığa önem veren birisin, yardımseversin hatta bundan zevk alıyorsun. Dikkatlisin de, çevrende olan bin türlü saçmalığı gözlemliyor ve farkına da varıyorsun. Bazen lanet de ediyorsun; ancak bunları tek başına değiştiremeyeceğini biliyorsun, gerçekçisin çünkü. O yüzden pek etliye sütlüye bulaşmıyorsun: SUSKUNSUN. Fakat işte nereye kadar...

%50 Masumsun!

%50 Masumsun!

Senin masumiyetin yarı yarıya: %50! Yani tam dengedesin, ki bizce masumiyetin de fazlası fazla. Öbür türlü çok canın yanardı; çünkü zaman a-ca-yip kötü. Arada bir cin gibi/kurnaz olmak lazım, ama işte dedik ya o da kararında. Ayrıca senin rahat bir insan olduğunu da eklemek gerek. Kastırmıyorsun, keyfine bakıyor, hayatın senin karşına çıkardıklarıyla yetinmeyi biliyorsun!

%40 Masumsun!

%40 Masumsun!

Senin masumiyetin yüzde 40'larda. Ne cennete layıksın, ne de cehenneme... Yani araftasın, firardasın, hastasın :) Bunun ötesinde senin ilgi odağı bir insan olduğunu söyleyebiliriz: Dikkat çekicisin, cazibelisin, alımlısın, çalımlısın. Bu yüzden hayatı yaşamayı seviyorsun; kurallarının da olmadığını rahatlıkla belirtebiliriz...

%20 Masumsun!

%20 Masumsun!

Evet sen sadece %20 masumsun, masumiyetini kaybetmek üzeresin yani. Çok şey görmüş, çok şey yaşamışsın. Ayrıca senin eğlenme konusunda sınırının olmadığını da söyleyelim: Partilemeyi, gezmeyi, yeni şeyler görüp yeni şeyler denemeyi seviyorsun. Çok yol tepmişsin ve işte bu yüzden şu atasözü seni çok net anlatır: Çok gezenin ayağına b*k bulaşır :)

%10 Masumsun!

%10 Masumsun!

Senin masumiyetin sadece ama sadece %10, onu da işte ayıp olmasın diye verdik :) Yani senin saflıkla uzaktan alakan yok, zaten sen hiçbir zaman kendini saf, masum gibi sıfatlarla tanımlamadın; ne öyle bir hayatın, ne de hayattan öyle bir beklentin var. Ama ne istediğini bilen bir insansın sen; eğleniyorsun, hayatın tadını çıkarıyorsun diye kimseden özür dileyecek de değilsin hani!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2347
1095
671
389
160
137
113
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Not Princess

Masumiyet cinsellikle ya da uyuşturucuyla ölçülmüyor. Bence birinin kalbini kırdın mı ya da birine zarar verdin mi soruları daha mantıklı.

Doğa

cinsellik ve masumiyet arasında bağlantı kurmak ne kadar gerici bir düşünce

Ralenur Yaşar

Vaaov, tebrikler, sen %100 masum çıktın. Bir melek kadar günahsız, balta girmemiş bir ormanın ortasından akan dere gibi saf, yeni doğmuş bir bebek kadar temi... Devamını Gör