Görüş Bildir
Haberler
Masumiyet Final Mi Yapıyor? Yayın Tarihi Değişen Masumiyet İçin Flaş Karar

Masumiyet Final Mi Yapıyor? Yayın Tarihi Değişen Masumiyet İçin Flaş Karar

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Hülya Avşar, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın olduğu Masumiyet dizisi flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde yayın tarihi değiştirilen ve sezon finali yapan Yasak Elma’nın yerine yayınlanan Masumiyet için final kararı alındı. Peki, Masumiyet final bölümü ne zaman? İşte Masumiyet final kararıyla ilgili son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumiyet İçin Final İddiası

Masumiyet İçin Final İddiası

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde final yapma kararı alan ancak yayın günü değiştirilerek bir şans daha tanınan Masumiyet 13. bölüm ile ekranlara veda edecek.

Masumiyet dizisinde; 19 yaşında Ela’nın başkasıyla evlenmek üzere olan babasının patronu ile aşk yaşaması ve tam 19’uncu doğum gününde başına gelen korkunç olay işleniyor.  

Masumiyet dizisinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Hülya Avşar, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan gibi sevilen isimler yer alıyor.

Masumiyet Son Bölüm Yaşananlar

Masumiyet Son Bölüm Yaşananlar

Ela, Hale’nin attığı adımla dengesini kaybederken, İrem; Hale ve İlker’den hayatının en ağır darbesini yer. Bahar, Harun’un etrafını saran sis perdesini ilk kez aralarken, İlker’in son hamlesi herkesin sınırlarını zorlayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın