Görüş Bildir
Haberler
Masumiyet Dizisi "İlker" Serkay Tütüncü Kimdir? Serkay Tütüncü Kaç Yaşında ve Nereli?

Masumiyet Dizisi "İlker" Serkay Tütüncü Kimdir? Serkay Tütüncü Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
23.02.2021 - 20:11

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet” dizisi çarşamba 1. bölümüyle Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda oldukça başarılı oyuncular yer alırken kadro şimdiden araştırılmaya başlandı. Bu isimlerden biri de dizide İlker Ilgaz karakterine hayat veren başarılı oyuncu Serkay Tütüncü. Peki Serkay Tütüncü Kimdir? Serkay Tütüncü Kaç yaşında ve nereli? İşte Masumiyet İlker ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü Kimdir?

Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü Kimdir?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğmuştur. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. 2016 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Gönüllüler takımında yarıştı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa da adım attı. 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.

Ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine ve sonrasında Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterine hayat verdi. Oyuncu şimdi ise FOX TV ekranlarında yayınlanacak Masumiyet dizinde İlker karakterini canlandıracak. 

Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın