Görüş Bildir
Haberler
Masumiyet 3. Bölüm Fragmanı

Masumiyet 3. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
04.03.2021 - 10:20

Başrollerinde Deniz Çakır, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın yer aldığı Masumiyet dizisinden 3. yeni fragmanı yayınlandı. Bahar'ın yoğun bakımdan çıkmasının ardından yargılama süreci başlar. Avukat Beril'in açıklamaları mahkemede şok etisi yaratır ve davanın seyri umulmadık şekilde değişir. İşte Masumiyet yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumiyet Son Bölüm Özeti

Masumiyet Son Bölüm Özeti

İlker Ilgaz’ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan yeni süreç, yasak aşkın üzerindeki sır perdesini aralar. Üstü kapatılmış gerçekler ve görmezden gelinen yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Bahar ve Hale çocukları uğruna karşı karşıya gelir. ‘Benim oğlum yapmaz’ sözünden dönmeyen Hale, İlker’in imajını kurtarmak için harekete geçer ve İrem’le, İlker’in cezaevinde evlenmelerine ön ayak olur.

Kızının gizlice evlenmesiyle deliye dönen Harun ise çoktan tarafını seçmiştir. İrem, babasının tüm çabasına rağmen, tamamen kayınvalidesinin kontrolüne geçer. Bahar, kızının yoğun bakımdan çıkmasını adalete sığınarak beklerken, Ilgaz’lar sayesinde sınırsız gücün nasıl bir şey olduğu gerçeğiyle de tanışmak üzeredir. Ela’nın gözünü açmasıyla nefesler tutulur ve dava süreci başlar. İlker’in savunma stratejisi ise son derece acımasızdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın