Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Şampiyonluk Ödülü Nedir? 2022 MasterChef Birinciye Ne Ödül Verilecek? MasterChef Türkiye Final...

MasterChef Şampiyonluk Ödülü Nedir? 2022 MasterChef Birinciye Ne Ödül Verilecek? MasterChef Türkiye Final...

MasterChef Türkiye final heyecanı başladı. Tahsin, Sergen, Eren ve Hasan arasında geçen zorlu yarı final mücadelesinin kazananları belli olunca gözler MasterChef final tarihine çevrildi. MasterChef büyük finalinde canlı yayında en iyi yemeği yaparak kupanın sahibi olacak. Final haftasına giren fenomen yarışmada perşembe akşamı final oyunu oynanacağını anons eden Mehmet Şef, MasterChef'in biteceği tarihi de duyurdu. Peki, MasterChef ne zaman bitecek, büyük final ne zaman? MasterChef büyük ödülü nedir? İşte, 2021 MasterChef Türkiye final tarihi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef 2021'de büyük final için son günlere girildi. Tv8 ekranlarında macerasına temmuz ayında başlayan ve ana yarışmacı kadrosuyla televizyon başındakilerin büyük beğenisini kazanan MasterChef Türkiye'de son dört yarışmacı şampiyonluk rüyası için mücadelesine devam ediyor. Peki MasterChef Türkiye ne zaman bitiyor? 2022 MasterChef Türkiye finaline kimler seçildi, büyük ödül nedir? MasterChef Türkiye'de birinci olan kişi ne kazanacak?

MasterChef Türkiye Final Ne Zaman?

MasterChef Türkiye Final Ne Zaman?

MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mehmet Şef büyük final tarihini açıkladı. Yarışmacılara detayları duyuran Mehmet Şef perşembe ve cuma akşamı final oyunlarının oynanacağını cuma akşamı da büyük finalin yapılacağını söyledi. MasterChef Türkiye'de yarı final 13 Ocak Perşembe akşamı, büyük final ise 14 Ocak Cuma akşamı gerçekleşecek.

MasterChef Büyük Ödülü Nedir?

MasterChef Büyük Ödülü Nedir?

MasterChef Türkiye 2021'in birincisine verilecek ödül henüz açıklanmadı. Fakat MasterChef 3. sezonda birinciye 500 bin TL ödül vereceği açıklanmıştı. 2020 yılında yapılan MasterChef Türkiye birincisine şampiyonluk kupasının yanında lüks bir otomobil verilmişti.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın