Görüş Bildir
Haberler
TV
Masterchef’te Finalin Adı Belli Oldu: 12 Ocak MasterChef Finale Kim Kaldı, Kim Elendi?

Masterchef’te Finalin Adı Belli Oldu: 12 Ocak MasterChef Finale Kim Kaldı, Kim Elendi?

Ekranların en sevilen yarışma programların Masterchef, dün akşam en heyecanlı bölümlerinden birini yayınladı. Geçtiğimiz günlerde Eren’in ilk finalist olduğu Masterchef’te, finale kalmak için 12 Ocak’ta Hasan ve Tahsin kıyasıya yarıştı. İki yarışmacının da jüriden büyük övgü aldığı akşam Masterchef ikinci finalisti de belli oldu. Peki, Masterchef finalde hangi yarışmacılar olacak? Masterchef büyük final ne zaman? İşte Masterchef ile ilgili tüm merak edileneler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde bulunduğu MasterChef Türkiye'de 12 Ocak Çarşamba günü büyük heyecan yaşandı. Hasan ve Tahsin finale kalmak için kıyasıya yarışırken, iki ismin tabakları da büyük beğeni topladı. İşte 12 Ocak MasterChef Türkiye kazanan yarışmacı…

Masterchef 12 Ocak Kazananı Kim Oldu, Finale Kim Kaldı?

Masterchef 12 Ocak Kazananı Kim Oldu, Finale Kim Kaldı?

Finale kalmak için mücadele eden Hasan ve Tahsin, beyaz konseptinde başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere üç yemek yaptı.

İlk yemekte 22 puanla Hasan önde yer aldı, ikinci ana yemekte de Hasan oyunu önde tamamladı. Son tabak ise tatlıydı ve 72 puanla kazanan Hasan oldu. MasterChef tarihinde böylelikle ilk kez 10 tam puan kullanıldı.

Masterchef’te ikinci finalist olan Hasan; “Finalist olduğum için mutluyum ama bu sahneyi yaşadığım için üzülüyorum. Kaybeden kimse yok. Tahsin de burada kazananlardan birisi. Aramızda çok iyi bir dostluk oldu. Finale kaldığım için çok mutluyum' dedi.

Masterchef Büyük Final Ne Zaman?

Masterchef Büyük Final Ne Zaman?

Eren ve Hasan’ın yarışacağı 2022 Masterchef büyük finali 15 Ocak Cuma günü ekranlarda olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın