Görüş Bildir
Haberler
Masterchef’te Kim Elendi? 19 Eylül TV8 Masterchef Yaşananlar Neler?

Masterchef’te Kim Elendi? 19 Eylül TV8 Masterchef Yaşananlar Neler?

Ekranların en sevilen yarışma programlarının başında gelen Masterchef Türkiye’de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Masterchef 71. bölümde yarışmacıların kendi arasında yaşanan düellolar sonrası elenen isim belli oldu. Kırmızı ve mavi takım olarak ayrılan Masterchef’te yarışmacılar arasından altı isim eleme adayı oldu. Sonrası yapılan düellolar sonrasında Masterchef Batuhan elenen isim oldu. İşte 19 Eylül Masterchef’te yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüri üyeliklerini Danilo, Somer ve Mehmet şeflerin yaptığı Masterchef’te birbirinden heyecanlı bir bölüm ekranlara geldi. Azize Polat, Mert Ateş Durukan, Tunahan Ak, Hasan Biltekin, Burcu Önal ve Mustafa Ozan eleme adayları olarak belirlendi. İşte 19 Eylül Masterchef yaşananlar…

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Altı eleme adayının bulunduğu MasterChef'te, Danilo, Somer ve Mehmet Şef ilk turda yarışmacılardan ana ürünü pirinç olan yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Bu tur için yarışmacılara verilen sürenin sonunda şefler yapılan yemeklerin tadına baktı. Eleme finalinin ikinci turunda Tunahan, Ateş ve Mustafa kalırken diğer isimler bu hafta potadan çıkmayı başardı.

Eleme turunda ise bu kez üç yarışmacıdan Mehmet Şef'in imza tabağı olan Gece Gibi Siyah yapılması istendi. Bu zorlu yemek için yeniden tezgah başına geçen yarışmacılar kazanmak için tüm hünerlerini sergiledi. Tadım yapan şefler oy birliği ile final eleme oyununun galibinin Mustafa olduğunu açıkladı. Rakiplerinden daha az başarılı tabak yaparak elenen yarışmacı ise Tunahan oldu.

MASTERCHEF TUNAHAN KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2021'in en genç yarışmacılarından olan Tunahan Ak, 19 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Hayatında bir değişiklik olması için yarışmaya katıldığını ifade eden genç yarışmacı, açık liseyi bitirdikten sonra Bolu'da eğitim gördü.

Bolu’da 4 sene yatılı okuyan Tunahan Ak, 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalışıyor.

Yarışmaya katıldığı ilk bölümde patates yatağında bonfile yapan Tunahan Ak, yarışmaya iddialı bir giriş yapmıştı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın