Görüş Bildir
Haberler
Masterchef Eleme Adayı Belli Oldu: Masterchef Eleme Potasında Kimler Var?

Masterchef Eleme Adayı Belli Oldu: Masterchef Eleme Potasında Kimler Var?

Mavi takım ve Kırmızı takımın karşılaştığı 2. dokunulmazlık oyununda Kıbrıs mutfağı yemekleri yapıldı. Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021 kırmızı ve mavi takımlarda mücadele eden ana kadro üyeleri dün yayınlanan bölümünde kritik dokunulmazlık oyununda başarılı olmak ve eleme adayı çıkarmamak için tezgah başında hünerlerini gösterdi. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde yapılan kritik dokunulmazlık oyunu sonunda jüri şefler tarafından istenen ürünü en başarılı şekilde hazırlayan takım dokunulmazlık zırhının sahibi olurken başarılı olamayan takımdan 2 yarışmacı potaya girdi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim aldı? Eleme adayı kimler oldu, potaya kimler gitti? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef'te mücadele sürüyor...

1 Aralık Çarşamba bölümünde takımlar, ikinci dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Kıbrıs mutfağından yemeklerin yapıldığı oyunda yarışmacılar birbirine bağlı çalıştı. Aynı zamanda eski yarışmacılardan Tanya Kilitkayalı da konuk oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda kaybeden takım, haftanın 3. ve 4. eleme adayını belirledi.

Peki, MasterChef’te 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef 2021 eleme adayları kimler? İşte potaya giren isimler...

MasterChef Dokunulmazlığı Kim, Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Dokunulmazlığı Kim, Hangi Takım Kazandı?

Masterchef 2021 son bölümde mavi ve kırmızı takımların mücadele ettiği dokunulmazlık oyununda hazırlanan ürünlerin Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından tadılmasının ardından en başarılı ürünleri çıkaran kırmızı takım dokunulmazlık zırhının sahibi oldu.

MasterChef Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Dokunulmazlık oyununu kırmızı takıma kaptıran mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. En başarılı ürünü çıkaran isim Sergen oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MasterChef’te Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef’te Eleme Adayı Kim Oldu?

Kritik bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında kazananın Sergen olması sonrasında bugünkü eleme adayları da belirlendi. Hasan ve Araz bugünkü eleme adayları oldu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın