Görüş Bildir
Haberler
MasterChef'te Ortalık Karıştı! Dilara ve Safanur Birbirine Girdi: Delirtme Beni...

MasterChef'te Ortalık Karıştı! Dilara ve Safanur Birbirine Girdi: Delirtme Beni...

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu esnasında gergin anlar yaşandı. Kırmızı takımda önce Mert ve Eren sonra da Safanur ile Dilara arasında tartışma yaşandı. Dokunulmazlık oyunun sonunda ise Dilara'nın tabağına müdahale ettiğini gören Safanur, 'Eliniz süremezsin, delirtme beni' diye isyan etti. İşte konuyla ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8'in iddialı yapımlarından MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan bölümünde gergin anlar yaşandı. Kırmızı takım yarışmacıları Dilara Başaran ve Safanur Bol, birbirine girdi. Olayla ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

MasterChef Türkiye yarışmacıları Safanur Bol ve Dilara Başaran arasında ipler gerildi. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde Safanur Bol, tatlısına müdahale eden Dilara'ya sert çıktı. Dilara'nın tavırları karşısında öfkelenen Bol, takım arkadaşına ''Delirtme beni!'' diyerek bağırdı. Bir YouTube kanalında, kavganın kulise taştığı ve olayın kameralar ardında daha büyük bir gerginliğe dönüştüğü iddia edildi.

Mert ve Eren Tartıştı

Mert ve Eren Tartıştı

MasterChef'te Kıbrıs mutfağına ait menü hazırlayan yarışmacılar, henüz oyunun başında gerginlik yaşadı. Takım kaptanı Eren, hamur katlamada sorun yaşayan Mert ile tartıştı. İkilinin arasındaki tansiyon bir anda yükselince takım arkadaşları araya girdi.

Delirtme Beni!

Delirtme Beni!

Tansiyonun bir an olsun düşmediği yarışmada birbirine kemerle bağlanarak yemek yapmaya çalışan yarışmacılar arasında bir tartışma daha yaşandı. Verilen sürenin bitmesine yakın, kırmızı takım yarışmacılarından Dilara ile Safanur arasında tartışma çıktı. Safanur, tabağına karıştığını iddia ettiği Dilara'ya sert çıktı. Safanur, 'Dilara yapma, karışma. Sen neyi zorluyorsun? Ben senin tabağına gelip elimi sürüyor muyum? Delirtme beni' diye bağırdı. Dilara ise bu tepki karşısında 'Uzatma Safanur sürerim, git benden uzaklaş' yanıtını verdi.

Kavga Kulise mi Taşındı?

Kavga Kulise mi Taşındı?

Bir YouTube kanalında, kavganın kulise taştığı ve olayın kameralar ardında daha büyük bir gerginliğe dönüştüğü iddia edildi.

Dün Kıbrıs yemekleri yapan iki takım, birbirlerine iple bağlandıkları için gergin anlar yaşadı. Dilara, Safanur'un yaptığı Gullurikya tatlısını beğenmeyince, tabağa müdahale etti. Buna izin vermeyeceğini söyleyen Safanur, Dilara'nın müdahaleye devam etmesiyle öfkelendi ve bağırmaya başladı.

Bir YouTube fenomeni, iki yarışmacı arasındaki gerginliğin kulise taştığını öne sürdü. Sosyal medya bu iddiayı konuşurken, Dilara Başaran'a da tepki yağdı. Dilara Başaran'a ''Gitsen de izlemeye devam etsek'', ''Ne kadar sinir bozucu bir kız bu!'' ve ''Safanur ilk kez doğru kişiye tepki verdin, aferin'' gibi yorumlar yapıldı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın