Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İşte 8 Eylül MasterChef Eleme Adayları

MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İşte 8 Eylül MasterChef Eleme Adayları

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021 yarışmasında 8 Eylül Çarşamba günkü programda takım oyunu vardı. Ekipler kırmızı ve mavi olarak sokak lezzetleri menüsü çıkardılar. Yarışmanın sonunda dün gecenin kazananı belli oldu. Kazanan takım mavililer oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için düelloya gitti. Bu arada DaniloŞef'in imza tabağını doğru şekilde yapmaya uğraşan ekip haftanın eleme adaylarını belirledi. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Haftanın ilk takım mücadelesinde kırmızı ve mavi takım, sokak lezzetleri için yarıştı. Onu kaybeden ise kırmızı takım oldu. Kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için Danilo Zanna'nın imza tabağını en iyi şekilde yapmaya uğraştı. İşte, 8 Eylül MasterChef eleme adayları...

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım sokak lezzetleri menüsü ile hünerlerini sergiledi. Kazanan takım mavililer oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için düelloya gitti. Danilo Şef'in imza yemeğinin en iyi yapan Hamza oldu ve ilk eleme adayı olarak Azize'yi potaya gönderdi.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 2021’de dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımın yarışmacıları, bu kez bireysel dokunulmazlığı almak için mücadele verdi. Bu turda şefler kırmızı takımdan Danilo şefin imza tabağı A Tutto Salmone yapmasını istedi. Zorlu yemek için ise süre tam 45 dakika olarak açıklandı.

Süre bitiminde şefler yeniden yemeklerin değerlendirmelerini yaptı. İki yarışmacı tabağını tam hazırlarken, diğer yarışmacıların tabaklarındaki eksik malzemelerden dolayı tadım yapılmadı. Hamza ile ibrahim son ikiye kalırken, gecenin bireysel dokunulmazlığını kazanan isim Hamza oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Takım dokunulmazlığı için Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının mücadelesi sonrası eleme adayları yapılan oylama ile belirlendi. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Hamza, ilk eleme adayı olarak Azize'nin ismini verdi.

Daha sonra kırmızı takım ikinci adayı belirlemek için oylama yaptı. Gergin geçen sürecin ardından Dilara 4, Safanur 5 kez isimleri yazılan yarışmacılar oldu. Yapılan oy sonucunda Haftanın ikinci eleme adayı da Safanur oldu. Böylece yedeklerden gelen Azize ve Safanur haftanın ilk eleme adayları seçildi.

SOKAK LEZZETLERİ MENÜSÜ

- Balık ekmek

- Islak hamburger

- Goralı

- Kumpir

- Nohut dürüm

- Bici bici

- Halka tatlısı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın