Görüş Bildir
Haberler
Mart Ayı Mobil Uygulamaları

Mart Ayı Mobil Uygulamaları

Gezgin Portal
27.03.2015 - 23:52 Son Güncelleme: 28.03.2015 - 00:34

Mart Ayı Mobil Uygulamaları

Hem iOS hem de Android sisteminde olan gezginportal takipçilerine oyun ve uygulamaları paylaşıyoruz.

HPSTR (Android) Ücretsiz PC ‘lerimiz için güzel duvar kağıtları bulup onu ayarlamamzı mobil cihazlarımıza göre daha çok kolay kuruluyor. Ancak Android cihazımıza duvar kağıdı bulup değiştirmek ve bunu sıklıkla yapmak biraz daha uğraştıran bir eylem. Google Play ‘de yer alan HPSTR uygulaması ise internet bağlantınızın olduğu her yerde tek tuşla duvar kağıdınızı değiştirmenizi sağlıyor. Binlerce duvar kağıdını ayağınıza seriyor.

Microsoft Office (Android Tabletler İçin ) Ücretsiz Microsoft ‘un Word , Excel ve Point ‘i barındıran fonksiyonlu Office uygulamaları nihayet Android tabletler için de kullanılabilir duruma geldi. Böylece üç uygulamaya da ayrı ayrı sahip olabiliyor ve yeni döküman açma, dökümanları editleme gibi işlemleri tabletinizle yapabiliyorsunuz.Bu sayede eğer Android tabletinizle beraber kullandığınız bir klavyeniz varsa tabletnizi ofis işleriniz için bir PC ‘ymiş gibi rahatça kullanabileceksiniz.

– Day of the Viking (iOS / Android ) Ücretsiz

Tarayıcı bazlı ‘ tower deference ‘ oyunları akıllı telefonların gelmesiyle beraber popülerliğini hiç kaybetmeden mobil platformlara taşınmış oldu.Bu türün çok güzel örneklerinden biri olan Day of the Viking ‘lere karşı korumamız gerekiyor. Saldırılarda gerçek zamanlı bazen okçularımızla bazen de farklı yollarla Viking ‘lere karşı koruyoruz.Oyunun yüzlerce farklı bölüm sunuyor olması da uzun oynayış süresi için çok önemli bir artı.

Microsoft Outlook (iOS / Android ) Ücretsiz Microsoft ‘un 200 milyon dolar ödeyerek satın aldığı mail girşimi Acompli ilk meyvesini verdi. Şirket hem iOS hem de Android kullanıcılarının faydalanabileceği yepyeni Outlook uygulaması yayınlandı. E xchange , Outlook.com , Yahoo! Mail ve Gmail gibi farklı mail servislerini destekleyen ve birden fazla hesabınızı aynı anda kullanabildiğiniz Outlook mail uygulamasında ayrıca mail işlemlerini basit el hareketleriyle yapabilmek mümkün.

ClickLight (Android) Ücretsiz

Akıllı telefonlar çıktı çıkalı binlerce el feneri uygulaması gördük. Ancak neredeyse hepsi birbirinin aynı olan bu uygulamaların ardından Android ‘e sunulan ClickLight uygulaması daha çok işlevsel özellikler barındırıyor. Uygulamayı kurduktan sonra el fenerini yani telefonunuzun flaşını açmak için uygulamaya gitmeye ihtiyacınız yok. Sadece iki kere cihazınızın power tuşuna basmanız yeterli oluyor.Bu da ışığa ihtiyaç duyduğunuz bir anda kolayca el fenerine ulaşmanızı sağlıyor.

Sneaky Sneaky ( iOS ) 7,5 TL

PC ‘nin ardından iOS platformuna da gelen Sneaky Sneaky , gizliliğin önemli olduğu bir platform oyunu. İsminden de anlaşabileceğiniz gibi sinsi bir hırsızı canlandırdığımız oyunda bölümleri geçerek elimizden alınan hazineye ulaşmaya çalışıyoruz. Çok hoş grafiklerele beraber farklı silahların ve onlarca farklı bölümün yer aldığı oyunda ayrıca bazı RPG öğeleri de bulunuyor.

Kaynak: http://www.gezginportal.com/mart-ayi-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın