Görüş Bildir
Haberler
Marsilya Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Galatasaray Dev Maç İçin Fransa’da

Marsilya Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Galatasaray Dev Maç İçin Fransa’da

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında kendi sahasında Lazio’yı mağlup eden Galatasaray, ikinci maçında Fransa deplasmanında Marsilya’ya konuk olacak. İki maçlık mağlubiyet serisine hafta sonu Göztepe karşısında son veren Galatasaray, deplasmanda alacağı bir puanla bile grupta avantajlı konuma geçebilir. Galatasaray’a karşılaşma öncesi sakat futbolculardan da iyi haber geldi. Peki, Marsilya Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Marsilya Galatasaray maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte dev maç öncesi son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ligde bir türlü istediği ritmi yakalayamayan ve özellikle Kayserispor deplasmanında 3-0 mağlup olduktan sonra çok eleştirilen Galatasaray, Avrupa’da moral arayacak. Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi ikinci maçında Fransa’nın köklü kulübü Marsilya ile kozlarını paylaşacak.

MARSİLYA-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Marsilya ile Galatasaray arasında oynanan mücadelede 30 Eylül Perşemebe günü oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak. Mücadeleyi Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

Marsilya Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Marsilya Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar EXXEN platformu satın aldı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği turnuvaların maçları, özetleri ve özel yayınları 3 sezon boyunca EXXEN platformundan yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın