Görüş Bildir
Haberler
Marsel İlhan, Wimbledon'da İkinci Turda

Marsel İlhan, Wimbledon'da İkinci Turda

Enver K.
29.06.2015 - 23:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Jerzy Janowicz'i dört sette mağlup eden Marsel İlhan, Wimbledon'da ikinci tura yükseldi.

Marsel İlhan, dünya 47 numarası Polonyalı Jerzy Janowicz'i 7-6, 6-4, 6-7, 6-3'lük setlerle mağlup eden Marsel İlhan, Wimbledon'da adını ikinci tura yazdırdı.

İlk sette iki oyuncu da bulduğu servis kırma şanslarını değerlendiremeyince tie-break'e kadar gidildi. Janowicz tie-break'e 3-0'lık avantajla girse de, müthiş bir geri dönüş gerçekleştiren Marsel, takip eden 8 puanın 7'sini kazanarak ilk seti hanesine yazdırdı.

İkinci setin beşinci oyununda servis kıran Marsel, sonraki oyunda servisine tutunamayınca bu avantajı kaybetti. Ancak 3-3'te bir kez daha servis kıran Marsel, bu kez ele geçirdiği üstünlüğü set sonuna kadar yitirmedi ve ikinci seti de 6-4 ile aldı.

Üçüncü sette de ilk sete benzer bir şekilde oyunlar servis atan tenisçilerin hakimiyetiyle geçti ve bir kez daha galibi tie-break belirledi. Bu sette bir maç puanından yararlanamayan Marsel, tie-break'te de 4-2'yi yakalamasına rağmen üst üste basit hatalar yaparak seti kaybetti.

Kaybettiği tie-break'in moral bozukluğunu üstünden çabuk atan Marsel, dördüncü sete fırtına gibi girdi. Setin ikinci oyununda servis kıran Marsel, ardından servis attığı oyunu sıfıra karşı kazanarak durumu 3-0'a getirdi. 5-3'te maç için servis atan Marsel, bu oyunda yakaladığı üçüncü maç puanında mücadeleye nokta koymayı başardı.

Janowicz'e 2011'de Wimbledon elemelerinde kaybeden Marsel, bir anlamda bu maçın rövanşını da almış oldu.

2010 yılında Wimbledon'da ikinci tur gören Marsel, kariyerinde bunu ikinci kez başardı. Milli raket ikinci turda 14 numaralı seribaşı Kevin Anderson ile karşılaşacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0