Görüş Bildir
Haberler
Mardin Valiliği: 'Havan Saldırısında 8 Sivil Hayatını Kaybetti, 35 Yaralı Var'

Mardin Valiliği: 'Havan Saldırısında 8 Sivil Hayatını Kaybetti, 35 Yaralı Var'

Mardin Valiliği, Nusaybin'e yönelik havan saldırısında 8 sivilin hayatını kaybettiğini, 35 kişinin de yaralandığını aktardı.

AA'nın aktardığı bilgiye göre, Suriye'den terör örgütü PKK/ YPG kontrolündeki bölgeden Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sivillere yönelik havan mermili saldırı gerçekleştirildi.

Valilik açıklama yaptı

Valilik açıklama yaptı

Valilikten yapılan açıklamada, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Nusaybin ilçesine siviller hedef alınarak atılan havan ve roket mermilerinin isabet etmesi sonucu 8 kişinin şehit olduğu, 35 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Yaralanan vatandaşların Nusaybin ve Mardin Devlet hastanelerinde tedavi altına alındığı ifade edilen açıklamada, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifa dileğinde bulunuldu.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslan Atasoy

Nusaybin,Suruç gibi yerlerde halkın tamamına yakını Kürt.Ypg/Pkk teröristleri ayrım yapmadan sivilleri hedef alıyor.Tiynetleri o kadar...

Lestat

Hani şu özgürlük mücadelesi veriyor zannettiğiniz, gaza gelip kürdistan naraları attığınız örgüt vardı ya hah işte tam olarak onlar sizi bu hale getirdi ve g... Devamını Gör