Malikanesinin 1 Milyon Dolardan Pahalı Olduğunu Açıklayan Sinan Oğan Tepkilerin Odağında
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Son Cumhurbaşkanlığı seçiminin konuşulan isimlerinden Sinan Oğan sürekli malvarlığı, arsa, lüks araba gibi haberlerle gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan'dan ITV'nin konuğu olan Oğan, programın sunucusuna malikanesinin 1 milyon dolardan fazla ettiğini söyledi. Ardından durumu açıklamaya çalışsa da tepkiler dinmedi.
Oğan ilk turdaki tarafsız tutumuyla %5.30 oy alarak sürpriz yapmış, adayı olduğu Ata İttifakı'nın ana partisi Zafer Kılıçdaroğlu'na destek verse de kendisi Erdoğan'ı desteklemişti.
Mütavazı bir kampanya yürüten Oğan'ın o günden beri malvarlığı, tatilleri, arabaları sürekli gündeme geldi.
Azerbaycan'ın ITV'sine kapılarını açan Oğan ve sunucu arasındaki diyalog şöyleydi 👇
Tepkiler oldukça sertti.
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
Oğan ise X hesabında buraya seçim sonrasında sahip olmadığını daha önceden aldığını açıkladı.
İddialara şöyle bir yanıt verdi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Öğretmenlik, çevirmenlik gibi görevlerde bulundum. Bu esnada pek çok mizah mecrasında yazılarım yayımlandı. Türkiye’de sosyal medyanın popülerleşmesinin ardından yaşanan her olayın hem şahidi oldum hem de bu mecraların aktarıcısı olmaya çalıştım. 2015 yılından beri Onedio’da yaratıcı içerikler ve sosyal medya gündemi üzerine çalışıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın