Görüş Bildir
Haberler
TV
Mahkeme 'Bu Tarz Benim' İçin Kararını Verdi

Mahkeme 'Bu Tarz Benim' İçin Kararını Verdi

ATKN
06.02.2015 - 17:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu Tarz Benim' programı Show Tv'den olaylı bir şekilde ayrılarak TV8 ile anlaşmıştı. Ancak iki kanalda aynı isim ve aynı logoda iki ayrı program Türk televizyonlarında rastlanmadık bir durum ortaya çıkartmıştı. Mahkemelik olan programla ilgili karar verildi.

Türkiye iki ayrı kanalda aynı logo aynı formatta iki programla karşı karşıya kaldı: Bu tarz benim.. Aslında herşey Show TV'de büyük sükse yapan programın yapımcısı Pdouction House'un, paralarını tahsil edemediği gerekçesi ile sözleşmeyi fesh etmesi ile başladı.

Ardından yapım şirketi TV8 ile anlaşmaya vardı ve program aynı jüri üyeleri ve dekor ile yayınlanmaya başladı. Bu gelişmeler üzerine Show TV Ebru Akel'in sunuculuğu ve Bülent Ersoy gibi önemli bir ismin jüri üyeliği ile programı aynı şekilde sürdürmeye başladı.

Karar belli oldu

Yapımcı şirket ile Show TV karşılıklı olarak birbirlerinden mahkemede şikayetçi oldu. Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun haberine göre; Bugün mahkeme merakla beklenen kararını verdi ve Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışmasına tedbir koydu. Tedbir kararında Show TV'nin Bu Tarz Benim adıyla farklı bir yarışma düzenleyebileceği ancak konsept, moda, trend içerikli program yapamayacağı belirtildi. Böylece Bu Tarz Benim yarışması sadece TV8'de yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0