Görüş Bildir
Haberler
Magazin Malzemesi Olmak Yerine İşiyle Gücüyle Anılıp Paparazzilerden Uzak Kalmayı Seçen Ünlüler

Magazin Malzemesi Olmak Yerine İşiyle Gücüyle Anılıp Paparazzilerden Uzak Kalmayı Seçen Ünlüler

Arzu Semender
17.08.2022 - 09:46 Son Güncelleme: 17.08.2022 - 12:44

Ünlü olmak zor; her an her dakika yanınızda bir magazin gazetecisi belirebilir. Ancak sadece işiyle anılmak isteyip bunu becerebilen ünlülerimiz de var. Kimler mi onlar? Buyurun bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ertan Saban

1. Ertan Saban

Bakışlarıyla insanın elini ayağını titreten Makedonya göçmeni oyuncu Ertan Saban, işine gücüne bakıp magazinde hiç yer almayan isimlerden. Onu en son Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide görmüştük

2. Serkan Keskin

2. Serkan Keskin

Ne yaparsa yapsın Leyla ile Mecnun'un 'İsmail Abisi' olarak kalacak ama Serkan Keskin bu rolden çok daha fazlası. Belki de o yüzden işine gücüne konsantre olup hiç polemiğe girdiği görülmedi.

3. Harun Tekin

3. Harun Tekin
www.cumhuriyet.com.tr

Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin, aktivistliği ve işindeki başarısıyla bilinir. Özel hayatında uzun süredir Melisa Sözen ile birlikte olan Tekin de kameralardan uzak bir hayat yaşıyor.

4. Özgün Uğurlu

4. Özgün Uğurlu

Ailesine olan bağlılığı ile bilinen şarkıcı Özgün, birçok kişi için örnek bir ünlü. Sahne çalışmaları ve konserleri hariç onu hemen hemen hiçbir şekilde kameraların önünde göremezsiniz.

5. Semih Saygıner & Şenay Gürler

5. Semih Saygıner & Şenay Gürler

Ülkemizin adını tüm dünyada gururla duyuran bilardo şampiyonu Semih Saygıner, uzun süredir oyuncu Şenay Gürler ile birlikte. Ancak onları hiçbir zaman magazin malzemesi olarak göremezsiniz. Her ikisi de hem başarılı hem de gayet kendi hayatlarında yaşıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Osman Sonant

6. Osman Sonant

Leyla ile Mecnun'da kendisini sevdikten sonra Fi'de Sadık Murat Kolhan olarak aklımızı başımızdan aldı. Bugüne kadar kendisini herhangi bir sansasyonun içinde gördünüz mü? Göremezsiniz.

7. Salih Bademci

7. Salih Bademci

Son zamanların en en en çok takdir edilen ismi. Oyunculuğu müthiş, şarkı söyleme yeteneği bir harika. Hem çok yakışıklı, hem harika bir aile babası. Dizisi filmi olmadan kesinlikle ortalarda değil.

8. Meriç Aral

8. Meriç Aral

En son Kırmızı Oda, Yakamoz S-245 ve Kaderim'in Oyunu dizilerinde karşımıza çıkan oyuncunun tevazusu öyle böyle değil. Uzun süredir birlikte olduğu Serkan Keskin'le reklamsız, şovsuz bir ilişkisi var güzel oyuncunun.

9. Tülin Özen

9. Tülin Özen

Son zamanlarda özellikle Cem Yılmaz filmleriyle karşımıza çıkan güzel oyuncunun her projesi ayrı başarılı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde herhalde kendisine en yakın hissettiğimiz karakteri oynamıştı. O da meslektaşı Tansu Biçer'le uzun süredir beraber ancak kameraların gözü önünde değiller.

10. Alp Kırşan

10. Alp Kırşan

Survivor'ı bıraktıktan sonra çok fazla ekranlarda göremesek de yine sağlam  bir projeyle karşımıza gelecektir mutlaka. Alp Kırşan, eşi ve çocuklarıyla oldukça tatlı ve mütevazi bir hayat yaşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
37
9
4
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abuz kada

Hepsi de kaliteli işler yapan gerçek sanatçılar, diğer medya maymunları gibi değil..

Bendiss

Salih bademci son zamanlarda o kadar iyi işler yaptı ki. Fakat hiç magazinsel bir şeyini görmedim. Özellikle yalancı dizisinde gerçekten muhteşemdi. Çok daha... Devamını Gör

moonlight

işini yapana sanatçı diğerleri maymun diyoruz alınıyolar:)))