Görüş Bildir
Haberler
Magazin Dünyasına Adım Attığında Hangi Ünlü İle Kavgalı Olacaksın?

etiket Magazin Dünyasına Adım Attığında Hangi Ünlü İle Kavgalı Olacaksın?

Diyelim ki ünlüler kervanına katıldın. Aşağıdaki olaylara karşı tepkin ne olurdu?  Bakalım olaylara karşı vereceğin tepkiyle hangi ünlüyle kavgalı olacaksın  😀

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

Şimdi de yaşını öğrenelim.

1. Eski sevgilinin çıplak fotoğrafını instagramda yayınlar mısın?

2. Herkesten sakladığın sevgilinle, bir mekandan çıkarken magazin basınına yakalansan nasıl bir açıklama yaparsın?

3. İnstagram hesabından yabancı bir model sevgilini takip etse ve dm'den mesaj atsa ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Bir televizyon programına çıksan ve orada bir ünlüyle tartışırken sana tokat atsa ne yaparsın?

5. Ünlülerin katıldığı bir partiye gittin ve orada sevmediğin bir o kadar da nefret ettiğin bir ünlü isimle karşılaştın... O an ki tepkiniz ne olurdu?

6. Sevgilin ile sabah güzel bir kahvaltı yapıyorsunuz ve televizyonda magazin haberlerini izlerken bir bakıyorsun sevgilin başka bir ünlü isim ile el ele... O an ne yaparsın?

7. Çok sinirli bir anında magazincilere yakalandın ve saçma sapan sorularına maruz kaldın. Ne tepki verirsin?

8. Ve son olarak ünlüler dünyasına hangi alanda katılmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hande Yener!

Hande Yener!

Ünlüler dünyasında kendini bir anda Hande Yener ile kavga ederken bulabilirsin. Valla geçmiş olsun. Kendisi hiç acımadan karşısındakini harcayanlardan. Sinirlendiğinde intikam uğruna her şeyi yapabiliyor. Sen ne kadar lafla sözle halletmeye çalışsan da emin ol boşa gidecek.Çünkü o bel altı vurmayı sevenlerden. Aman ha açık vermemeye dikkat et. Sonra cümle aleme rezil olursun :)

Hande Ataizi!

Hande Ataizi!

Hande Ataizi ile kavga etmek biraz yürek ister. Kendisi oldukça sinirli bir insandır. Valla sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmez ve seni yerin dibine gömmeye çalışabilir. Karşılığını verebilmek için biraz cesur olmak gerekir. Malum ekranlarda da gördüğümüz kadarıyla biraz saldırgan bir yapısı var kendisinin. Böyle bir güzelliğin altında yatan hırçın bir kadın var.

Seren Serengil!

Seren Serengil!

Ünlüler dünyasından Seren Serengil ile kavgalı olmak senin için zorlu bir süreç olsa gerek. Kendisini son zamanlarda polemiğe girdiği kişiyle bolca ekranlarda gördük. Oldukça sükunetini korusa ad karşı tarafın hamlesine karşılık kendini tutamadı ve o da aynı şekilde karşılık verdi. Seren Serengil ile tartışmak seni çok zorlamayacak olsa bile laflarıyla seni yerin dibine gömebilir. Ama sen bunun altından oldukça güzel bir şekilde kalkabilirsin bizce..

Seda Sayan!

Seda Sayan!

Senin işin oldukça zor! Seda Sayan ile kavgalı olmak bence bir insanın en son istediği şeydir herhalde. Kendisi öylesine güçlü bir kadın ki bir söz eder seni yakar geçer. Laflarıyla insanlara güzel bir şekilde dersini vermesini bilir. Öyle boş konuşmaz ve hakkını savunur. O yüzden bizce sen Seda ablamızla kavgalı olmak yerine suyuna gitsen daha karlı çıkarsın :)

Gülben Ergen!

Gülben Ergen!

Kendisini ekranlarda ünlülerle tartışırken çok gördük. Hala da görmeye devam ediyoruz. Gülben Ergen ile kavgalı olursun fakat bu çok uzun sürmez halledebilirsiniz. Çünkü Gülben Ergen eğer sen güzel bir şekilde ona gidersen geri çevirecek bir insan değil. O yüzden seni çok uğraştırmayacak gibi bu olay. Tabi sen uğraşmak istemezsen. He uğraşırım dersen o senin bileceğin iş. Sana kolay gelsin :)

Demet Akalın!

Demet Akalın!

Kendisini sürekli bir ünlüyle kavga ederken gördüğümüz aşikar. Kavga ettiği haberlerinden oldukça sıkılmış olabiliriz. Valla Demet Akalın ile kavga etmek akıl işi gibi değil. Seni her türlü aşağı indirmek için elinden geleni yapar. Hiçbir şekilde seni düşünmez ve umurunda olmazsın. O yüzden sen sen ol Demet Akalın'dan uzak dur. Kimseyi aldırmadan kavgasını da eder lafını da söyler öylece kalakalırsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
475
300
158
107
60
57
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeus Zeye

ne salak sorular

Cheap Trick

O yeşilin mavinin uzefins beyaz yazı yazanın güzel aklını

Melisa Ayvaz

Hande Yener! Ünlüler dünyasında kendini bir anda Hande Yener ile kavga ederken bulabilirsin. Valla geçmiş olsun. Kendisi hiç acımadan karşısındakini harcaya... Devamını Gör