Görüş Bildir
Haberler
Madonna'nın Yeni Albümü Son 20 Yılın En Kötü Satış Rakamında

Madonna'nın Yeni Albümü Son 20 Yılın En Kötü Satış Rakamında

Ulaş
28.03.2015 - 15:11

Geçen sonbahardan bu yana maceralı bir çıkış süreci yaşayan 13. Madonna albümü “Rebel Heart” şimdi de düşük satış rakamlarıyla adından söz ettiriyor.

İnternete sızdırılan şarkılardan sonra tepkisini basında ve sosyal medyada dile getiren Madonna, uzun süredir üzerinde çalıştığı “Rebel Heart” albümünü zamanından önce piyasaya sürmek zorunda kalmıştı. Albüm üzerindeki -uğursuzluk- şimdi de kendini satış rakamlarıyla gösteriyor.

İlk hafta 116 bin kopya satılan albümün performansı, 2012 yılındaki MDNA ‘nın 359 binlik satış rakamıyla kıyaslandığında çok düşük kalıyor. İkinci haftanın satışları ise, ilk haftanın çok daha altında kaldı ve 22.800 olarak açıklandı. En son 1994 yılındaki Bedtime Stories ‘de bu kadar kötü bir sonuç alan Madonna’nın, 1998’deki Ray of Light ‘tan bu yana da ilk defa bir albümü “1 Numara” olarak çıkış yapamadı.

Piyasa uzmanlarına göre kötü satış performansının asıl nedeni, internete sızdırılan parçalardan sonra ani bir kararla dinlemeye açılan şarkılar ve albümün yanlış zamanda yayınlanması oldu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

nenem yaşındasın defol git huzurevine yerleş resim falan yap mk -.-