Görüş Bildir
Haberler
Mad Max: Fury Road Vizyonda! İşte Vizyondaki Filmler

Mad Max: Fury Road Vizyonda! İşte Vizyondaki Filmler

Tolga Gürsoy
14.05.2015 - 16:37 Son Güncelleme: 14.05.2015 - 16:39

Sinema salonları bu hafta şenleniyor. 15 Mayıs haftasında 4'ü yerli toplam 10 yeni film sinema izleyicisiyle buluşuyor. Azem 2: Cin GareziTerkedilmişÇılgın Kalabalıktan UzakCennetSoma 301Aşk UğrunaTinker Bell ve Canavar EfsanesiSiyahlı Kadın 2: Ölüm MeleğiKırmızı ve 30 yıllık aranın ardından Mad Max sinema salonlarındakini yerini alıyor.

  • Azem 2: Cin Garezi

2014 yılında vizyona giren Azem: Cin Karası filmi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş, yaşanan olaylara konu olan mekanlarda çekimleri tamamlanmıştı. İkinci filmde gelenek bozulmuyor ve gerçek hikayelerin izini sürmeye devam ediyor. Azem 2'de Sakarya'da olayların yaşandığı köyde, yine olayların yaşandığı evde. Bir baba ve kızın tüyler ürpertici hikayesine odaklanıyor.

  • Kırmızı

Başrollerini Cemal HunalLeyla Göksun ve Selim Bayraktar'ın üstlendiği dram ve gerilimin harmanlandığı film, Yücel Müştekin yönetmenliğinde sinema salonlarındaki yerini alıyor. Birbirini çok seven Aslı ile Umut hiç beklemedikleri bir zamanda korku ve gerilimin tırmandığı anlarda farklı kimliklere bürünerek kişilik bölünmesi yaşarlar. Hikaye çeşitli, şaşırtıcı, korkutucu yan faktörlerle gelişmeye devam eder.

George Miller'ın efsane serisi Mad Max yeniden sinema salonlarının yolunu tuttu. Sinemaseverlerin merakla beklediği yapım bizlere sunduğu fragmanlarıyla aksiyonu ve adrenalini bol görsel şölen sunuyor. Başarılı aktör Tom Hardy'i Max, Charlize Theron'u Imperator Furiosa karakterinde izleyeceğimiz filmin diğer oyuncuları ise Nicholas HoultZoë KravitzAdelaide ClemensRiley KeoughHugh Keays-Byrne ve Abbey Lee Kershaw.

Geçmişi pek de iyi olmayan Mad Max, hayatta kalabilmenin en iyi yolunun yalnız olmak olduğuna inanmıştır. Yine de, Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasına sürüklenir. Zalim Immortan Joe ise kendinden çalınan ve yeri dolmayacak önemli bir kaybın peşindedir.

Kaynak: http://www.sinemajor.com/haber/5634/v...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mad Max: Fury Road Resmi Fragmanı (TÜRKÇE ALT YAZILI)

AZEM 2: Cin Garezi Fragman

TERKEDILMIS FRAGMAN

Far from the Madding Crowd / Çılgın Kalabalıktan Uzak - Fragman

EDEN - Official HD Trailer (2015) - a film by Mia Hansen-Løve

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soma 301 Filmi Teaser

Aşk Uğruna - Suite Française

Tinkerbell ve Canavar Efsanesi

Siyahlı Kadın 2

Kırmızı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın