Görüş Bildir
Haberler
Macaristan Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? A Milliler Galibiyet Peşinde...

Macaristan Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? A Milliler Galibiyet Peşinde...

Sunay Korkmaz
18.11.2020 - 15:26

A Milli futbol takımımız UEFA Uluslar Ligi maçında Macaristan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rusya karşısında alınan galibiyet sonrası moral bulan A Milliler, Macaristan'ı da devirmenin hesaplarını yapıyor. Peki, Macaristan Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte son gelişmeler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Macaristan Türkiye maçı için geri sayım sürüyor. A Milli Futbol Takımı Macaristan'a konuk oluyor. Grupta Rusya maçı sonrası ilk galibiyetini alan A Milliler, Macaristan maçını kazanıp galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Macaristan Türkiye maçı ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Macaristan Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi kanalda?

Macaristan Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi kanalda?

Macaristan-Türkiye maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak. TRT 1 ekranlarından şifresiz yayınlanacak mücadele Puskas Arena'da oynanacak. Müsabakada, Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Filip Glova olacak.

Grubun diğer maçında ise Sırbistan sahasında, Rusya'yı konuk edecek.

Macarlarla 14. Randevu

Macarlarla 14. Randevu

UEFA Uluslar B Ligi 3. grup son maçında bu akşam deplasmanda Macaristan'a konuk olacak A Milli takım şimdiye kadar 7'si resmi 6'sı özel olmak üzere toplam 13 kez rakibi ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 4'ünü A Milliler, 7 maçı ise Macaristan kazandı.

A MİLLİ TAKIM'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Milli Takım'ın sahaya Mert; Nazım, Merih, Ozan, Caner; Ozan, Okay; Yusuf, Hakan, Deniz ve Cenk 11'iyle çıkması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın