Görüş Bildir
Haberler
Macaristan GP, Kimi Raikkonen'in Son Yarışı Olabilir

Macaristan GP, Kimi Raikkonen'in Son Yarışı Olabilir

Batuhan
23.07.2015 - 12:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ferrari'de sürekli eleştirilerin hedefinde olan Kimi Raikkonen'in geleceğiyle ilgili Macaristan Grand Prix'inin belirleyici olacağı düşünülüyor.

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek Macaristan GP’de en çok konuşulan konulardan birisi büyük ihtimalle Kimi Raikkonen’in geleceği olacak.

İtalya’da bazı medya kuruluşlarında çıkan iddialar Ferrari’nin Raikkonen’in yerine geçmesi için Valtteri Bottas’ı çoktan seçtiği yönünde olsa da bu haberler yalanlandı ve Leo Turrini “Bottas ile imzalanan bir anlaşma yok.” dedi.

La Gazzetta Dello Sport, Raikkonen’in 2016 için opsiyonunun bitmesinden önce çıkacağı son yarışın Macaristan olacağını bu yüzden Raikkonen’in parlamak için son şansının olduğunu söyledi ve 'Bu yarış tarihi olarak pilot pazarında kavşak noktası olur. Bu yüzden Ferrari için 2016’da Sebastian Vettel’in yanında kimin olacağına karar verme zamanı” denildi.

Andrea Cremonesi ise “Kimi değiştirilmeli çünkü son 2 senede takım arkadaşlarına ayak uyduramadı. Alonso onu yok etti ve Vettel’in yanında da daha iyi iş çıkarmıyor.” dedi.

TRF1.net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0