Görüş Bildir
Haberler
Luxottica'ya Göre Google Glass'ın Yeni Sürümü Yolda

Luxottica'ya Göre Google Glass'ın Yeni Sürümü Yolda

Onedio Medya
25.04.2015 - 14:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google Glass partnerlerinden olan Luxottica firmasına göre, Google Glass'ın yeni sürümü çok yakında piyasaya çıkacak.

Özellikle son aylarda Google Glass projesine artık devam edilmeyeceği yönünde çeşitli haberler paylaşılmış; bu haberlere göre, Google'ın Google Glass üretimini (tamamen) durduracağı vurgulanmıştı. Ancak bunun aksine geçtiğimiz Aralık ayında, Google Glass akıllı gözlüklerinin 2015 yılında Intel tabanlı olarak geleceği ile ilgili çıkan söylentiler duyulmuştu. Son olarak konu ile ilgili bir açıklama da Luxottica firmasından geldi.

Google Glass partnerlerinden olan ve göz aksesuarları üreten Luxottica firmasının CEO'su Massimo Vian tarafından yapılan açıklamaya göre; firmanın Google Glass üzerine Google ile yaptığı anlaşma hala aktif olarak devam ediyor. Ayrıca yeni bir Google Glass sürümünün yakında piyasaya çıkacağının sinyalleri de verilmiş durumda.

Luxottica firması 2014'ün Mart ayında Google Glass partnerliğini duyurmuş, ancak 2015'in Ocak ayında ilk Google Glass Explorer Edition serisinin satışının durdurulmasına karar verilmişti. Ancak  WJS'nin haberine göre firma şu anda tamamen yeni bir Google Glass sürümü üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatta çıkacak olan yeni sürümün, öncekilerde olduğu gibi bir test sürümü olarak değil; tamamlanmış haliyle piyasadaki yerini alacağı tahmin ediliyor.

Yeni nesil Google Glass'ın özellikleri ile ilgili şu an için net bir bilgi bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz Ocak ayında Google Glass'ın başındaki isim Ivy Ross, yeni cihazlardaki bileşenlerin daha düşük maliyetli olacağını; daha uzun batarya süresine, daha kaliteli görüntü ve daha iyi bir ses altyapısına sahip olacağını belirtmişti.

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0