Görüş Bildir
Haberler
Luce'den Bayern'e Geçit Yok

Luce'den Bayern'e Geçit Yok

Fatih
17.02.2015 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Shakhtar Donetsk ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Ukrayna'daki Arena Lviv'de oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

Maç boyunca Bayern Münih topa tartışmasız bir şekilde hakim olurken, Shakhtar'a sadece 1 isabetli şut şansı tanıdı. Bayern Münih ise kaleye çektiği şutlarda isabet bulmakta güçlük çekti. Ancak, topu hızlıca kazanmak için sürekli yakın pres yapan Bayern, sık sık faul de yaptı. Bu faullerin sonucunda Şampiyonlar Ligi'ndeki 100. maçına çıkan Xabi Alonso, 24 ve 65. dakikalarda gördüğü çift sarı kartla İspanyol hakem Undinao Mallenco tarafından oyundan ihraç edildi.

SHAKHTAR, EVİNDEN 1200 KM UZAKTA

Shakhtar, Donetsk şehrinde savaş koşulları olduğu için kendi stadyumundan tam 1200 kilometre uzaktaki Lviv şehrinde, taraftar desteğinden uzak bir şekilde maça çıktı.

Bayern, ilk dakikalarda baskısını kurarken, henüz 2. dakikada Robben ile ilk tehlikeyi yarattı. Bayern, 3-3-4 gibi ilginç bir taktikle sahaya yayılırken, topa sürekli hakim oldu, kaptırdığı anlarda ise ani preslerle topu geri kazandı. Thomas Müller, ilk yarı içinde iki net fırsattan yararlanamazken, Shakhtarlı futbolcular Bayernliler'i ancak faullerle durdurabildi.

ALONSO'NUN KIRMIZISI OYUNU DEĞİŞTİRDİ

İkinci yarı da tıpkı ilk yarı gibi başladı. Bayern, topa hakim oldu ve sürekli gol aramaya başladı.

Bayern'in hakimiyeti ise Xabi Alonso'nun 65. dakikada gördüğü kırmızı karttan sonra kırıldı. Shakhtar daha fazla topla oynamaya başladı ve maçta ilk kez rakip kalede daha net görünmeye başladı. Shakhtarlı oyuncular, maçtaki tek isabetli şutlarını da Alonso'nun kırmızısından sonra atabildi.

Oyundaki bu kırılma anlarından sonra Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Thomas Müller'i çıkartarak savunma oyuncusu Holger Badstuber'i oyuna aldı. Shakhtar Teknik Direktörü Mircea Lucescu ise daha hücumcu oyuncularını sahaya sürse de, rakibinin son 25 dakikayı 1 kişi eksik oynaması fırsatını değerlendiremedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/sligi/luc...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0