Görüş Bildir
Haberler
Liverpool'da Coutinho, Henderson ve Sakho Beşiktaş'a Karşı Yok

Liverpool'da Coutinho, Henderson ve Sakho Beşiktaş'a Karşı Yok

Enver K.
25.02.2015 - 16:10

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Beşiktaş'a konuk olacak olan Liverpool'da önemli oyuncuların sakatlığı can sıkıyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Liverpool'u konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma öncesi sakatlık sorunları yaşayan, özellikle Demba Ba ve Gökhan Töre'yi karşılaşmaya hazır hale getirmek için yoğun çaba sarf eden siyah beyazlılarda Ramon Motta da sarı kart cezası nedeniyle bu önemli karşılaşmada yer alamayacak.

Öte yandan Liverpool'da da önemli eksikler can sıkıyor. Kaptan Seteven Gerrard'ın devam eden sakatlığı, Lazar Markovic'in ise aldığı 4 maçlık cezanın üstüne bir de yeni eksikler eklendi. Beşiktaş ile oynan ilk maçta sol kanatta görev yapan ve son Premier Lig maçında Southampton ağlarını sarsan Coutinho, orta sahanın önemli ismi Henderson ve üçlü defansın önemli ismi Sakho sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Mamadou Sakho

Fransız stoper Sakho, kalçasındaki problem nedeniyle Premier Lig'de haftasonunda oynanan son maçta da forma giyememişti.

Jordan Henderson

Steven Gerrard'ın yokluğunda kaptanlık pazubandını takan ortasahanın önemli ismi Jordan Henderson da, bileğindeki sakatlık nedeniyle İstanbul'a giden kafilede yer almadı.

Philippe Coutinho

Bu sezon oldukça formda günler geçiren ve 4 gol atıp 5 de asist yapan Brezilyalı forvet oyuncusu Philippe Coutinho'nun yanı sıra tecrübeli sağ bek oyuncusu Glen Johnson da Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Ayrıca, ortasahanın diğer önemli isimleri Steven Gerrard ve Lucas Leiva ile Jose Enrique ve Jon Flanagan'ın sakatlıkları devam ediyor. Kart cezalısı Lazar Markovic de takımdaki yerini alamayacak.

Gençler geliyor

Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers, maç kadrosuna birçok genç ismi dahil etmek zorunda kaldı. Jordan Lussey, Jordan Williams, Ryan Fulton, Cameron Brannagan ve Jerome Sinclair gibi tecrübesiz isimler forma şansı bulabilir.

İngiliz ekipte, Sakho'nun yokluğunda Hırvat stoper Dejan Lovren görev alacak.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0