Görüş Bildir
Haberler
LinkedIn Artık Kullanıcıya Yönelik Yenilenmiş Bir İş İlanı Listesi Sunuyor

LinkedIn Artık Kullanıcıya Yönelik Yenilenmiş Bir İş İlanı Listesi Sunuyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

LinkedIn iş sayfalarını size bir pozisyonun uygun olup olmadığını belirten yeni bölümlerle yenileniyor. İş tanımlarını ve benzer şeyleri öylesine sunmak yerine yeni iş sayfaları sizin LinkedIn profilinize göre size özel oluşturuluyor. 

Göze çarpacak olan ilk değişiklik hangi işverenin o ilanı oluşturduğu ve onlara özel mesaj atmak için bir fırsat sunduğunu gösteren öne çıkan bir grafik olacak. İş açıklamasının altında işe alınan kişiler hakkında bilgiler belirgin olacak (mesela hangi okulda mezun oldukları veya hangi şirket için çalıştıkları) ve size onların profiline göz atma imkânı sunulacak. Aynı zamanda şirketteki çalışanlardan hangisi ile bir ağ kurduğunuzu gösteren bir bağlantılar sekmesi bulunuyor. Bu sekmeden de şirketten bağlantı kurduğunuz çalışanları görebiliyorsunuz.

Daha fazlası, 'takımla tanışın' paneli size o şirketin çalışanlarını görmenizi, çalışanların yeteneklerini, mezun olduğu okulları ve geçmiş iş deneyimlerini görmenizi sağlıyor. Bütün bu değişiklikler sayesinde bir iş size uygunsa siz bu şirketin işe alım şekli hakkında bilgi edinecek, işe aldığı kişileri görüp onları inceleyebileceksiniz. Aynı zamanda şirketten birine ulaşıp bir şeyler sorabilme şansını da elde ediyorsunuz.

Bu değişiklik bugün yaklaşık olarak LinkedIn kullanıcılarının yüzde 10'una sunuluyor. Amerika, Kanada, İngiltere, Avustralya ve Hindistan'dan başlayarak yavaş yavaş bütün ülkelerdeki kullanıcılara önümüzdeki yıl ulaşması bekleniyor.

Kaynak: http://www.engadget.com/2015/12/15/li...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0