Görüş Bildir
Haberler
Su Geçirmeyen iPhone Kılıfı: LifeProof

Su Geçirmeyen iPhone Kılıfı: LifeProof

Benefitdo .com
08.08.2014 - 01:46 Son Güncelleme: 08.08.2014 - 10:21

LifeProof – Su Geçirmeyen iPhone Kılıfı

LifeProof – Su Geçirmeyen iPhone Kılıfı

Su geçirmeyen, kir tutmayan, karlı havalarda kullanabileceğiniz ve düşmeye karşı korumalı bir kılıf arıyorsanız LifeProof Fre tam size göre. 2 metreye kadar suya girebilirsiniz, içine toz girmez, buzda ve karda kullanabilirsiniz ve 2 metre yükseklikten düşürdüğünüz de telefona bir şey olmayacağının garantisini bize veriyor. Bu bilgiler kapağın arkasında yazılı olan bilgilerimizdi. Kapağın arkasında benim daha önce görmediğim bir amblem ile karşılaştım, ordu standartlarına uygundur yazıyor. Birçok su testinden geçtiği de yazıyor. Peki, iPhone 5S’deki parmak izi okuyucuyu kullananlar için durum ne olacak diye düşünüyorsanız orada da bizlere diyor ki, hiçbir sorun olmayacak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz parmak okuyucunuzu. Parmağınızı çok net bir şekilde okur ve bir problem yaratmaz size.

Kılıfı elinize aldığınız da size verdiği hissiyat sert bir plastik madde gibi geliyor ki zaten öyle. Özel bir kulaklık girişi vermişler, normal kulaklıkta giriyor fakat o zaman içine su girebildiği için özel bir kulaklık girişi vermişler. Kılıfı aldığınızda sizden test etmenizi istiyor. Kılıf boş haldeyken birleştirin ve hiçbir yerinde açıklık kalmadığına emin olduğunuzda, 30 dakika suyun içinde bekletin diyor. İçinde nem olursa gelin kafamıza atın diyorlar kılıfı. Kılıfın tek önemli noktası var, şarj yerinin kesinlikle kapalı olması gerekiyor çünkü orası açılır kapılır bir panel olduğu için orasını açık unuttuğunuzda veya hafif açık kaldığında telefonunuza su girecektir.

Kap size plastik bir yüzeye dokunuyor hissi veriyor, babaannelerimizin kullandığı uzaktan kumanda plastiği şeklinde bir hissiyat veriyor bizlere. Kılıf yer yeri kapattığı için, ses ve mikrofonda azalmalar olacaktır fakat o kadar etkilemiyor.

Suyun altına aldığımızda düşünmeyin ki istediğimiz şeyi yapabileceğiz ekranın dokunmatiği hiçbir şekilde çalışmıyor. Suyun altında video ve fotoğraf çekmekte sıkıntı oluyor kendi kendine zoom yapabiliyor birkaç kere fotoğrafı çekmeniz gerekiyor. Suyun altında fotoğraf çekmek için ideal olabilir fakat birçok kullanıcıya hitap edeceğini düşünmüyorum.

Konu içi Resimler:

Kaynak: http://www.benefitdo.com/lifeproof-su...
İçeriğin Devamı Aşağıda
www.benefitdo.com
www.benefitdo.com
www.benefitdo.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın