Görüş Bildir
Haberler
LG G3 İçin Lollipop Türkiye'de

LG G3 İçin Lollipop Türkiye'de

ATKN
19.01.2015 - 14:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

LG G3 için Polonya'da başlayan ve daha sonra pek çok ülkede devam eden Android 5.0 Lollipop güncellemesi, ülkemizde dağıtılmaya başlandı.

Referans Android arayüzüne sahip cihazlar haricinde ilk Android 5.0 Lollipop güncellemesini alan cihaz olan LG G3, ilk olarak Polonya'da dağıtılmıştı.

Daha sonra Avrupa'da dağıtılmaya başlanan Android 5.0 Lollipop güncellemesinin bir süredir parça parça dağıtımına devam edilirken nihayet sıra ülkemize de geldi.

Güncellemeyi yüklemek içinse LG PC Suit uygulamasını kullanabileceğiniz gibi telefonunuz üzerinden de güncellemeyi yapabilirsiniz. Ancak her ihtimale karşılık cihazınızdaki verileri yedeklemenizi tavsiye ederiz.

Telefonunuz ile OTA üzerinden güncellemeyi yapmak için izlemeniz gereken yol ise şu şekilde: Ayarlar > Genel

sekmesi > Telefon hakkında > Güncelleme Merkezi > Yazılım güncelleme > Güncelleme için şimdi kontrol.

Google'ın yeni tasarım dilinin kullanıldığı Android 5.0, yeni bildirim stili, animasyonlar, efektler, cihazın performansını artıran Android sanal çalışma motoru ART ve güvenlik özellikleri gibi birçok yenilik LG G3 kullanıcılarına sunuluyor.

Android 5.0 ile beraber tamamen ART yapısına geçen ekosistem, performans anlamında ciddi anlamda artışlar sunuyor. Bu güncellemeyle beraber LG G3'te de performans anlamında iyileştirmeler var. Ayrıca arayüzde de LG'nin yenilikleri mevcut.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/lg-g3-icin-lol...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0