Görüş Bildir
Haberler
LG G Flex 2 Satışa Çıkıyor

LG G Flex 2 Satışa Çıkıyor

ATKN
23.01.2015 - 13:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

LG'nin son akıllı telefonu G Flex 2, çok yakında satışa çıkacak? Peki, kavisli LG G Flex 2'nin fiyatı nasıl olacak? İşte LG G Flex 2'nin satış detayları ve fiyatı.

Güney Koreli teknoloji devi LG, CES 2015'te son akıllı telefonu G Flex 2'yi, güçlü Snapdragon 810 işlemci ile duyurdu. Akıllı telefonun yanı sıra yeni nesil akıllı televizyonlarını da tanıtan LG, kavisli akıllı telefonu G Flex 2'yi satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Önceki kavisli G Flex'ten farklı olarak 5,5 inç olarak küçültülen Full HD ekrana sahip LG G Flex 2, içeirisndeki güçlü donanımla da, bir süre en güçlü akıllı telefonlardan biri olarak boy gösterecek.

Özellikle Snapdragon 810 işlemcinin Quad-HD ekran yerine Full HD ekranlı bir cihazda kullanılması ile yüksek performans göstermesi beklenen LG G Flex 2 hakkında, daha detaylı bilgi ya da ön inceleme videosu için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

30 Ocak iyibariyle LG'nin ilk olarak kendi ülkesin olan Güney Kore'de satışa çıkaracağı G Flex 2, peşin olarak yaklaşık 737 dolar fiyat ile son kullanıcıya ulaşacak.

Fiyatı TL'ye çevrildiğinde yaklaşık 1700 TL fiyatın ortaya çıktığı görülüyor. Ancak yüksek vergiler ve pazarın işleyişine bakıldığında, LG G Flex 2'nin ülkemize 2500 lira dolaylarında bir fiyat ile gelmesi bekleniyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/lg-g-flex-2-sa...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0