Görüş Bildir
Haberler
LG G Flex 2'nin Üzerinden Kamyon Geçti

LG G Flex 2'nin Üzerinden Kamyon Geçti

ATKN
30.03.2015 - 10:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

LG’nin kavisli ekranlı telefonu LG G Flex 2’ye hiç uygulanmamış dayanıklılık testleri uyguladılar. LG G Flex 2’nin üstünden kamyon geçirdiler. İşte sonuç...

LG, kavisli ekranlı telefonu LG G Flex 2’yi Mobile World Congress 2015’te satabil ROM ile kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Henüz belirli ülkelerde satışa sunulan LG G Flex 2’nin ne kadar dayanıklı olacağı merak ediliyordu. Kavisli ekranının dayanıklılığını ölçmek isteyen FullMag ekibi, cihaza adeta işkence yaptı.

LG G Flex 2’nin ilk dayanıklılık testi alışagelmiş vücut hizasından yere düşürmekle başlıyor daha sonra su dolu kaba sokulup geri çekiliyor. LG G Flex 2 bu testten başarılı bir şekilde geçmeyi başarıyor.

İkinci test ise nadir görebileceğimiz bir dayanıklılık testi. FullMag ekibi, LG G Flex 2’nin üzerinden kamyon geçiriyor. Ancak LG G Flex 2 ekranının kavisli olmasından dolayı bu testi başarılı bir şekilde atlatmayı başaramıyor ve ekranda kırılmalar meydana geliyor.

Ekip üçüncü işkence testini ise 50 cal. mermi ile yapıyor. LG G Flex 2’nin alt bölümünden dikey bir şekilde ateşlenen 50 kalibrelik mermi doğal olarak cihazı paramparça ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

LG G Flex 2’nin günlük hayatta pek karşılaşmayacağımız bu durumlara maruz kalması biraz zor görünüyor. Bu yüzden ilk dayanıklılık testini ele almak daha mantıklı olacaktır. Görünen o ki LG G Flex 2 düşürülmeye karşı dayanıklı bir yapıya sahip olacak.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0