Görüş Bildir
Haberler
Lexmark Yeni Vizyonu ve Logosunu Duyurdu

Lexmark Yeni Vizyonu ve Logosunu Duyurdu

Batuhan
07.04.2015 - 18:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Lexmark 'ın yenilenme süreci, kendi donanım mirasının oldukça ötesine yönelmiş başarılı ve devam eden bir geçiş sürecini ifade etmektedir. Günümüzde, Lexmark, MPS, intelligent capture, kurumsal içerik yönetimi, sağlık sektörü içerik yönetimi, finansal işlem otomasyonu ve içerik aramayı da içeren ve büyümenin gerçekleştiği belli başlı pazarlarda rekabet etmektedir.

Lexmark, bu pazarlardaki bütün çalışmalarında, müşterilerinin ihtiyaç duydukları anda, çalışanlarını en uygun bilgiye ulaştırmalarına yardımcı olmaya odaklanmıştır.

Yeni Lexmark logosu , Lexmark’ın geleneksel elmas desenli logosunun sürekliliğini, açıklığını ve değerini yansıtmakta; bu logonun bir ışık aralığına yönelmesi, şirketin ürün ve hizmet yelpazesinin daha da genişlediğini göstermekte, anlamaya açılan bir kapıyı, bir odaklanma aracını ifade etmektedir.

Yeşil renk paleti, tazelik, canlılık ve ulaşılabilirliği simgelemekte, Lexmark’ın gücünü, sürdürülebilirlik ve büyüme odaklı oluşunu ve “yaşam boyu müşteri” kazanma taahhüdümüzü anlatmaktadır. Yeni harf tipi, modern, temiz bir görünümü ve tam olarak ışık aralığını yansıtan açıları ortaya koymaktadır.

Lexmark'ın yeni sloganı “Olasılıklara kapı açın” şeklindedir. Bu slogan, müşterileri, daha kapsamlı teknoloji ve çözüm portföyümüzle başarı kazanmaya yönelik daha büyük fırsatlara kapı açmak üzere Lexmark’la çalışmaya davet etmektedir.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/lexmark-yeni-v...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0