Görüş Bildir
Haberler
TV
Lerzan Mutlu'nun Televizyon Dünyasında İflah Olmaz Bir Kavgacı Olduğunun 12 İlginç Kanıtı

etiket Lerzan Mutlu'nun Televizyon Dünyasında İflah Olmaz Bir Kavgacı Olduğunun 12 İlginç Kanıtı

Lerzan Mutlu'yu biliyorduk ama bu kadar kavgacı olduğunu bilmiyorduk arkadaş! Önüne gelene laf atmış, önüne gelen de ona dava açmış. Gelin hep birlikte karıştığı kavgalara bir göz atalım! 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lerzan Mutlu'yu hepiniz tam olarak tanımasak da televizyondan izlediğimiz kadarıyla az çok biliyoruz.

Lerzan Mutlu'yu hepiniz tam olarak tanımasak da televizyondan izlediğimiz kadarıyla az çok biliyoruz.

Yıllardır magazin programı sunan; sunduğu programlarda da asla lafını esirgemeyen bir kadın. Ama olayı biraz abartınca, söylediği laflar ağırlaşabiliyor. Buna bağlı olarak da herkesi karşısına alıyor. Öyle ki bu yüzden kavga etmediği kimse kalmamış neredeyse!

1. Oya Aydoğan

1. Oya Aydoğan

Bir kanalda magazin programı yapan Oya Aydoğan, kadroya Lerzan Mutlu'nun da katılacağını duyunca onun yer almasını istememiş. Lerzan Mutlu da bunu duyunca, canlı yayında açtı ağzını, yumdu gözünü! Hemen hemen her programda kadının burnundan getirdi, her lafına müdahale etti. Ne çekti Oya Aydoğan Lerzan Mutlu'dan! O anları buradan izleyebilir isteyenler.

2. Bülent Ersoy

2. Bülent Ersoy

Oya Aydoğan'a haksızlık yapıldığını söyleyen Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu için ağır laflar etmişti. Lerzan Mutlu da Bülent Ersoy'u mahkemeye vermiş, olaylar daha da büyümüştü. Hatta canlı yayında da kavga etmişlerdi. İzlemek isteyenleri şöyle alalım.

3. Seda Sayan

3. Seda Sayan

Seda Sayan hakkında, katıldığı bir magazin programında ağzına geleni saymış ve üstüne de 'Gençlerle aşık atıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmıyorum. Zangoç olmuşsun hala genç kız gibi davranıyorsun, 58 doğumlu bir dinozor' diye tweet atmıştı. Bunun üzerine Seda Sayan, Lerzan Mutlu'ya dava açmıştı.

4. Banu Alkan

4. Banu Alkan

Banu Alkan'a da demediğini bırakmayan Lerzan Mutlu, onunla da canlı yayında birbirine girdi. En son 'Senin aklın benim aklıma yetişemez' kavgası yaptılar... 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Songül Karlı

5. Songül Karlı

Gündüz kuşağı sunucularının arasındaki rekabetten dolayı Songül Karlı ile de arası bozuktu Lerzan Mutlu'nun. Sonra bir gün, Songül Karlı'nın 'Lerzan, Seda Sayan'a benzemek için kendini yırttı.' sözü üzerine olaylar alevlendi ve davalar açıldı... 'Zeka yoksunu, silik kişilik' sözleriyle de devam etti aralarındaki gerginlik.

6. Pınar Eliçe

6. Pınar Eliçe

Aynı kanalda, farklı saatlerde program yapan Pınar Eliçe ile Lerzan Mutlu, birbirlerinden hiç haz etmiyorlardı. Bir gün Lerzan Mutlu, programında Yıldız Tilbe'yi ağırlamış bu yüzden ona buna hava atıyordu. Bu sırada koridorda karşılaşan Eliçe ve Mutlu, Lerzan Mutlu'nun 'Kıskananlar çatlasın!' demesi üzerine birbirlerine girdiler. İddialara göre Pınar Eliçe, Lerzan Mutlu'nun odasını bastı, küfürler havada uçuştu!

7. Hakan Solaker

7. Hakan Solaker

Aynı anda farklı kanallarda canlı yayın yapan Renkli Sayfalar ve Lerzan Mutlu'nun programı arasında çıkan bir kavgadan bahsedeceğiz. Hakan Solaker, Renkli Sayfalar'ın konuğuydu. Lerzan Mutlu-Oya Aydoğan meselesi hakkında konuşurken, söylediği sözler Lerzan Mutlu'ya iletildi. Lerzan Mutlu da kendi programında açtığı ağzını yumdu gözünü her zamanki gibi! Mutlu'nun 'İblis gibi türüyorsunuz' lafı üzerine olaylar daha da alevlendi ve iki program arasında bir de canlı yayında tartışma iyice büyüdü!

8. Ece Erken

8. Ece Erken

Ece Erken'in sunuculuk yaptığı dönemlerde Lerzan Mutlu'nun adını programda birkaç kere geçirmesi üzerine Twitter'dan zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. 'Ece Erken denilen sunucu bozuntusu benim adımı desturla an, ben senin gibi aynı aileden iki kardeşi neyse gerisini bütün Türkiye biliyor', 'Ben başkalarına benzemem açtırma benim ağzımı. Bildiklerimi anlatırsam Türkiye'de iş bulamazsın. Hadi hadi televizyon ekranı rulet masasına benzemez', 'Ne ayaksın sen ya! Doğan bey, nerde Doğan bey rulet için para toplamaya mı gitti?', 'Programın reytingi kadar konuş ezik, yazdan beri senin pisliklerini Türkiye gazetelerden okuyor. Ajdar'ın kadın versiyonu.' gibi laflarla ortalığı ateşe vermişti.

9. Esra Erol - Alişan

9. Esra Erol - Alişan

Esra Erol'un kız kardeşiyle nişanlanan Alişan hakkında oldukça kızdıracak söylemlerde bulundu Lerzan Mutlu. 'Alişan’ı 20 senedir tanırım. Eğer Esra Erol bugünkü televizyon figüründe iyi bir yere gelmeseydi, şu an da Esra hala Flash TV’de evlilik programına devam ediyor olsaydı, Alişan bu kızla tabii ki flört ederdi ama evlenmezdi.' dedi. Kız senden korkulur! 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Deniz Akkaya

10. Deniz Akkaya

Instagram hesabında yazdıklarıyla üstü kapalı Deniz Akkaya hakkında böyle yorumlar yazmıştı geçen yıl...

Bir de Seren Serengil'e ithafen yazdı galiba. 😅

11. Son olarak Seren Serengil!

11. Son olarak Seren Serengil!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Magazin D Yaz programının sunucusu Özge Ulusoy oldu. Programın yapımcısı olan Timuçin Güner de bu haberi Instagram hesabından verdi. Ardından da olanlar oldu işte... 😂

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
308
185
74
39
35
34
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hiseme

Kavga etmese gündemde kalamayacağını biliyor demek ki.

Yağmurainy

Çoğunluk sarışın....

Berry93

çirkef karı