Görüş Bildir
Haberler
PC
League Of Legends'ta Yeni Sezonun En İyi Orta Koridor Şampiyonları

League Of Legends'ta Yeni Sezonun En İyi Orta Koridor Şampiyonları

League of Legends'ta yeni sezon heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezonun meta durumuna bakıldığında orta koridor oyuncularına çok fazla iş düştüğünü tahmin edebiliyoruz. Bu listede sizi zafere taşıyacak 10 orta koridor şampiyonunu listeledik;

Kaynak: https://www.dualshockers.com/league-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Pantheon

10. Pantheon

Pantheon, oldukça dirençli ve yıkılması zor bir karakter. Özellikle AP şampiyonların başına bela olabilecek yetenekleri bulunuyor. Orta alanda erken bir hakimiyet sağlamak için başvurulabilecek karakterlerin başında geliyor.

9. Lux

9. Lux

Demacia sağ olsun en sevdiğimiz şampiyonlardan birisi olan Lux, orta koridorda güzel hakimiyet kurulabilecek karakterlerden bir tanesi. Orman baskınında ve diğer AP şampiyonlara karşı biraz sönük kalsa bile, oyunun ilerleyen süreçlerinde oldukça güçlü bir şampiyona dönüşebiliyor.

8. Gangplank

8. Gangplank

Üst koridorun yıldızlarından birisi olan Gangplank, yeni dönemde orta koridorun krallarından birisine dönüşebiliyor. Sürekli dürten yetenekleri sayesinde karşı takımın orta koridor oyuncusunu hayattan soğutmayı başarabilirsiniz. Takım savaşlarında da oldukça önemli bir rol oynayabildiğini söyleyelim.

7. Talon

7. Talon

Orta koridorda oynanabilen en tehlikeli karakterlerden birisi de Talon. Bu suikastçının engelleri atlayarak aşabilmesi ve rakip takım oyuncusunu sürekli oyundan düşüren erken süre hamleleriyle ön plana çıkmasına neden oluyor. Oyundaki en korkulan suikastçılardan birisi konumunda.

6. Cassiopeia

6. Cassiopeia

Oyunun ilk safhalarında güçsüz gibi gözüken Cassiopeia, ilerleyen süreçlerde oldukça tehlikeli bir şampiyona dönüşebiliyor. Orta koridorda biraz savunmasız kalabilir ancak kaliteli bir ormancı ile birlikte üstesinden gelemeyeceği iş yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Akshan

5. Akshan

Oynaması eğlenceli karakterlerden birisi olan Akshan, orta koridorda rakip takım oyuncularına adeta kabusu yaşatıyor. Akrobatik dövüş sanatları ustası olması da onu ilgi çekici bir şampiyon yapmasına yetiyor.

4. Vex

4. Vex

Vex, son dönemlerde orta koridorda oynanan şampiyonların başını çekiyor. Oynaması eğlenceli olan yetenekleri sayesinde rakiplere korkulu dakikalar geçirtebilir. Özellikle tabir-i caizse 'Kasıldıktan' sonra durdurulması bir hayli zor şampiyonlardan.

3. Irelia

3. Irelia

Hem üst koridora hükmedebilen, hem de orta koridorda muazzam işler çıkartabilen Irelia, asla yorulmayan ve oldukça dirençli bir şampiyon. Yetenekleri sayesinde karşı rakibe sürekli göz dağı vermeyi ihmal etmiyor.

2. Anivia

2. Anivia

Bazen destek olarak da oynanabilen Anivia, alan kontrolü açısından önemli bir şampiyon. Özellikle takım savaşlarında kendisine çok fazla iş düşebiliyor. Bu şampiyonu tercih etmek size oyun kazandıracak hamlelerden birisi olabilir.

1. Kassadin

1. Kassadin

Kassadin, oyundaki resmen hileli şampiyonlardan birisi. Özellikle oyun sonuna doğru çok güçlü ve durdurulması zor bir karakter oluyor. Yine tabir-i caize 'Kastırıldığı' zaman ölümcül ve bir o kadar korkulabilecek şampiyonlardan bir tanesi konumunda.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Teemoda sağlam olur bee 😎