Görüş Bildir
Haberler
La Roche Posay, CeraVe ve Vichy Markalarında Prime Day Zamanı! İndirimden Sepetinize Atmanız Gereken Ürünler

etiket La Roche Posay, CeraVe ve Vichy Markalarında Prime Day Zamanı! İndirimden Sepetinize Atmanız Gereken Ürünler

Dermokozmetik dünyasının en popüler markalarından La Roche Posay, CeraVe ve Vichy'nin çarpıcı ürünlerinde Amazon Prime Day'e özel indirimlerle karşılaşmaya hazır olun! Bu büyüleyici indirimde sepetinize ekleyeceğiniz, markaların en çok sevilen ve tercih edilen ürünlerini sizin için bir araya getirdik.

Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 11.07.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Cilt Kusurlarına ve Akne Lekelerine Karşı Bakım Kremi

La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Cilt Kusurlarına ve Akne Lekelerine Karşı Bakım Kremi

Yağlı, akne oluşumuna meyilli ve cilt kusurlarıyla sıkça karşılaşan cilt tipleri için ideal bir ürün olan La Roche-Posay Effaclar Duo(+),  hipoalerjenik özelliği sayesinde alerjik reaksiyonlara yol açmıyor ve komedojenik olmayışıyla gözenekleri tıkamıyor.

Hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği bu ürün, cildi matlaştırırken aynı zamanda nemlendirme görevini de üstleniyor. Yağlı bir his bırakmadan, cilt kusurları ile lekelerin görünümüne karşı etkilidir. Ayrıca mükemmel bir makyaj bazı olarak da kullanılabilir.

 416 TL yerine Amazon Prime kullanıcılarına özel 305,50 TL fiyatıyla burada.

Bir aylık günlük düzenli kullanım sonucu yüzünüzdeki değişimi görmemeniz imkansız. En iyi sonucu almak için aynı markanın yüz temizleme jeli ile beraber kullanmanızı öneririm.

Vichy Normaderm Phytosolution Cilt Kusuru Karşıtı Günlük Nemlendirici

Vichy Normaderm Phytosolution Cilt Kusuru Karşıtı Günlük Nemlendirici

Gözenek ve düzensiz cilt görünümünü azaltmaya yardımcı olan Vichy Normaderm Phytosolution, cildin daha yumuşak aydınlık ve eşit bir tonda olmasını sağlıyor. Hipoalerjenik özelliği sayesinde alerjik reaksiyonlara yol açmıyor ve komedojenik olmayışıyla gözenekleri tıkamıyor.

Linki burada.

Bu ürünü dermatoloji uzmanının önerisi ile aldım. Eczane de pahalı olduğu için Amazon'dan aldım. Ürün muhteşem ve çok etkili. Özellikle gözenekler ve lekeli ciltler için yağlı ciltlerin bayılacağı bir ürün.

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Cilt Onarıcı Balsam

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Cilt Onarıcı Balsam

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Cilt Onarıcı Balsam, yetişkinlerden çocuklara ve hatta bebeklere kadar geniş bir kullanıcı kitlesine uygun, cildi sakinleştiren ve cilt bariyerini güçlendirip koruyan çok yönlü bir balsamdır. Hassas ciltler üzerinde özel bir etkiye sahip olan bu balsam, aynı zamanda cilt bariyerinin onarılmasında da etkilidir.

Linki burada.

Harika, mucizevi bir şey bu. İnanılmaz nemlendiriyor ve sivilce izlerini bile yok ediyor. Alın, aldırın, stoklayın. 👍

La Roche-Posay Effaclar Mikro Soyucu Tonik

La Roche-Posay Effaclar Mikro Soyucu Tonik

La RochePosay Effaclar Mikro Soyucu Tonik, cilt bakım ürünleri arasında en çok tercih edilenlerden biri. Özellikle geniş gözenekli, yağlı ve akne sorunu yaşayan ciltler için ideal bir seçim. Effaclar sıkılaştırıcı mikrosoyucu tonik, ciltteki gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olan temizleyici bileşenler ve sıkılaştırıcı LHA içeriyor. Bu özellikleri sayesinde gözeneklerin tıkanmasını önlüyor. 

Cildinizi temizlerken aynı zamanda sıkılaştıran ve tazeleyen bu tonik, cilt bakım rutininizde yer aldığında, cildinizin daha sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanacağını göreceksiniz.

309 TL yerine Prime özel 245,20 TL fiyatıyla burada.

La Roche ürünlerin hepsi birer harika ancak bu tonikten 4 ya da 5 kutu bitirdim. Günlük yüzde kalan toz kiri harika alıyor veya makyaj temizledikten sonra arta kalan kiri mükemmel temizliyor. Yüzüm tertemiz oluyor. Sonsuza kadar bu ürüne güvenebilirsiniz diğer tonikler gibi yüzü asla yakmıyor.

Vichy Normaderm Phytosolution Arındıcı Yüz Temizleme Jeli

Vichy Normaderm Phytosolution Arındıcı Yüz Temizleme Jeli

Cildinizi, parlaklığı kontrol altına alarak ve sebum üretimini dengede tutarak mükemmel bir görünüme kavuşturan Vichy Normaderm Phytosolution, cildinizi kurutmadan ve aynı zamanda cilt yüzeyinde biriken kir ve kalıntıları nazikçe temizliyor. Üstün formülü, cildinizi beslemek ve korumak için mineraller ve probiyotiklerle zenginleştirilmiş.. Bu sayede cildiniz, sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanıyor.

Linki burada.

Güzel köpürüyor, sivilce karşıtı diğer temizleyiciler gibi cildi aşırı kurutmuyor. Piyasadaki popüler dermokozmetik ürünlerin çoğunu denedim yıllar içinde, arada hala farklı temizleme jellerini denemek istesem de memnun kaldığım için dönüp dolaşıp yine bunu satın alıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CeraVe Köpüren Temizleyici

CeraVe Köpüren Temizleyici

Çok satanlarda 1. sırada yer alan CeraVe Köpüren Temizleyici, cildin koruycu bariyerine zarar vermeden cildi fazla yağdan arındırarak temizliyor. 

Fırsat bitmeden sepetinize atmak için tıktık.

Karma ciltli biri olarak cilt temizliğimin vazgeçilmez parçası.

Vichy Capital Soleil Dry Touch Yüksek Korumalı Yüz Güneş Koruyucu SPF 50

Vichy Capital Soleil Dry Touch Yüksek Korumalı Yüz Güneş Koruyucu SPF 50

SPF 50 güneş koruması sağlayan bu ürün, özellikle karma ve yağlı cilt tipleri için ideal bir kullanıma sahip. Parlamayı önleyici etkisi sayesinde cildinizin daha mat ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Akışkan yapısıyla cildinize kolayca nüfuz eder ve anında emiliyor. Ayrıca suya dayanıklı formülü ile yüzme veya terleme durumlarında bile koruma özelliğini sürdürüyor.

Linki burada.

La Roche-Posay Hyalu B5 Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum

La Roche-Posay Hyalu B5 Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum

La Roche-Posay Hyalu B5 Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum, saf hyalüronik asit ve vitamin B5'in eşsiz bir karışımı ile zenginleştirilmiş, cildinizi onarmak ve yenilemek için tasarlanmış. 

Hassas ciltler dahil her cilt tipine uygun bir seçenek sunan bu serum, dolgunlaştırıcı ve kırışıklık karşıtı özellikleri sayesinde cildinizi gençleştirirken, aynı zamanda cildin hacmini ve esnekliğini artırır. Cildinize derinlemesine nem sağlar ve cildinizi yumuşak bir dokunuşla bırakır. 

Prime Day gününe özel indirimiyle burada.

VICHY Mineral 89 Hyalüronik Asit İçeren Günlük Nemlendirici ve Cildi Güçlendirici Bakım

VICHY Mineral 89 Hyalüronik Asit İçeren Günlük Nemlendirici ve Cildi Güçlendirici Bakım

Vichy Mineral 89 Hyalüronik Asitli serum, alkol ve parfüm içermeyen formülüyle çevresel etkenlere karşı cildi koruyor ve güçlendiriyor. %89 Vichy Volkanik Suyu ve Hyalüronik Asit içeren ürün, ciltteki leke ve sivilceleri azaltıyor. 

Yağlı ve kuru ciltlerin nem ihtiyacını karşılamayı da ihmal etmiyor. Volkanik su, cildi yatıştırırken, Hyalüronik Asit, ince kırışıklıklara yoğun bakım yapıyor ve cildi yeniliyor.

Prime Day indirimleri arasında burada sizi bekliyor.

La Roche-Posay Anthelıos Dry Touch Tinted SPF 50+ Yağlı Ciltler İçin Renkli Güneş Koruyucu Yüz Kremi

La Roche-Posay Anthelıos Dry Touch Tinted SPF 50+ Yağlı Ciltler İçin Renkli Güneş Koruyucu Yüz Kremi

Yüksek korumalı ve geniş spektrumlu bir güneş koruyucusu arıyorsanız La Roche-Posay Anthelıos Dry Touch Tinted SPF 50+ tam size göre! UVA ve UVB ışınlarına karşı üstün koruma sağlayan ve beyaz iz bırakmayan formülü, AIRLICIUM™ teknolojisi sayesinde, ürün anında cilt tarafından emiliyor ve parlama karşıtı bir bakım sağlıyor.

Matlaştırıcı ve parlama karşıtı özellikleriyle cildinizin her zaman taze ve doğal görünmesini sağlayan bu koruyucu; suya, kuma ve tere karşı dayanıklıdır, böylece aktif bir yaşam tarzınız varsa bile koruma sağlar. Komedojenik olmadığı için cildinizin nefes almasına da izin verir. 

Prime Day özelinde, 349 TL yerine sadece 283,60 TL'ye satın alabilirsiniz.

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vichy Deo Stress Resist Roll On

Vichy Deo Stress Resist Roll On

Sıcaklarla mücadele ettiğimiz bu günlerde aşırı terleme sorununa bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Vichy Deo Stress Resist Roll On, 72 saatlik üstün etkisiyle istenmeyen kokulara karşı koruma sağlıyor. 

Linki burada.

Gün boyu kalıcı olduğunu söyleyebilirim.Vichy'nin diğer ürünleri gibi bununda kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın