Görüş Bildir
Haberler
Yılın Büyük İndiriminde Yer Alan Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket Yılın Büyük İndiriminde Yer Alan Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

Kübra B.
11.07.2023 - 13:47 Son Güncelleme: 13.11.2023 - 17:35

Eğer kendinize bir kahve makinesi almayı düşünüyor ancak hangi modeli seçeceğinize karar veremiyorsanız, tam da doğru adrestesiniz. İndirimli ürünler arasında bulunan Philips kahve makinesi hakkında merak ettiklerinizi burada bulabilirsiniz. Philips EP3246/70 Espresso Makinesi ve Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Makinesi, en iyi kahve makinesi modelleri arasında gösteriliyor ve en çok satanlarda ilk sıralarda her zaman yerini koruyor. Biz de bu çok satan kahve makinesinin özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgiyi aşağıda sizin için hazırladık. Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 13.11.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.” 

Dışarıda içtiğiniz o lezzetli kahvelerden artık evinizde de içmek istiyorsunuz ama bunun için en iyi kahve makinesinin hangisi olduğunu bilemiyorsanız, daha önce en iyi kahve makinelerini incelediğimiz bu içeriğimize de bakabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

En iyi kahve makinesi tavsiyelerinde listemizin ilk sırasında yer alan, kullananlardan tam puan almış Philips EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi, Prime Day özel indirimi ile en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

En iyi kahve makinesi tavsiyelerinde listemizin ilk sırasında yer alan, kullananlardan tam puan almış Philips EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi, Prime Day özel indirimi ile en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

Philips kahve makinesi çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

Philips EP3246/70 Espresso Makinesi ile hangi kahveler yapılabilir?

Philips EP3246/70 Espresso Makinesi ile hangi kahveler yapılabilir?

Tek bir düğmeye dokunarak kendinize Espresso, Sade Kahve, Cappuccino ve Latte Macchiato gibi çeşitli aromatik kahveler hazırlayabilirsiniz.

Kahve çekirdeklerini öğüterek günün her saati taze ve ideal sıcaklıkta 5 bardak taze kahve ile güne mükemmel bir başlangıç yapabilirsiniz.

My Coffee Choice ile aromanın sertliğini ve kahve miktarını ayarlayabilirsiniz.

My Coffee Choice ile aromanın sertliğini ve kahve miktarını ayarlayabilirsiniz.

My Coffee Choice sistemi, kahve deneyiminizi kişiselleştirmenizi sağlıyor. Aroma yoğunluğunu ve miktarını üç farklı seviye arasından seçebilirsiniz. Kahve çekirdekleriniz, dayanıklı seramik öğütücülerle 12 aşamalı bir süreçten geçer, bu da çekirdeklerin isteğinize bağlı olarak ince, orta veya kalın bir şekilde öğütülmesini sağlar. 

Aroma Extract sistemi, su sıcaklığını kaynama noktasına yakın 90 ve 98°C arasında bir seviyede tutarak demleme süreci ve aroma çıktısı arasında mükemmel bir denge kuruyor. Bu sayede kahvenizi her zaman en iyi haliyle size sunuyor.

Philips EP3246/70 Espresso Makinesinin sahip olduğu LatteGo nedir?

Philips EP3246/70 Espresso Makinesinin sahip olduğu LatteGo nedir?

Philips EP3246/70 Espresso Makinesi, Philips'in özel olarak geliştirdiği LatteGo sistemi ile kullanıcılara kolay ve hızlı bir şekilde mükemmel süt köpüğü elde etme imkanı sunan bir süt sistemi teknolojisidir.

LatteGo ile iki adımda mükemmel süt köpüğü elde edebilirsiniz. Köpüklü içeceklerin hazırlanmasını kolaylaştıran ve süt köpüğü kalitesini artıran LatteGo, çıkarılabilir parçalardan oluşur ve kolayca temizlenebilir.

Sezgisel dokunmatik ekranı ile en sevdiğiniz kahveyi kolayca seçebilirsiniz.

Sezgisel dokunmatik ekranı ile en sevdiğiniz kahveyi kolayca seçebilirsiniz.

Genel olarak özelliklerine bakacak olursak;

  • AquaClean su filtresi ile 5.000 fincan kahve yapılana kadar filtre değişimi yapmadan mükemmel kahve tadı

  • 1,8 litre su kapasitesi ve 0,26 süt haznesi

  • 90 ve 98°C arasında su sıcaklığı ile 15 bar basınç

  • Aroma sızdırmazlığı sayesinde kahve çekirdeklerini daha uzun süre taze tutma

  • Çift fincan

  • Çıkarılabilir demleme grubu

  • Bulaşık makinesinde yıkanabilen süt sistemi, damla tepsisi ve kahve öğütme haznesi 

  • Dayanıklı seramik öğütücüler ile 20.000 bardak üstün kaliteli kahve

  • Demleme öncesi aroma kontrolü

  • Espresso, sıcak su, cappuccino, kahve, latte Macchiato, americano

  • Toz kahve seçeneği 

  • 12 porsiyon atık haznesi kapasitesi

  • 8 kg ürün ağırlığı

  • 275 g kahve çekirdeği kapasitesi

  • 85-145 mm ayarlanabilir. ağız yüksekliği

  • Eco ayarı 

  • 230  W kahve hazırlama güç tüketimi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Philips EP3246/70 Espresso Makinesi için kullanıcılar; kullanım kolaylığı, özelleştirilebilir ayarlar, mükemmel süt köpüğü ve kolay temizlik gibi özellikleri nedeniyle bu makineden memnun kaldıklarını belirtiyor. İşte bazı kullanıcıların Philips kahve makinesi ile ilgili görüşleri:

Philips EP3246/70 Espresso Makinesi için kullanıcılar; kullanım kolaylığı, özelleştirilebilir ayarlar, mükemmel süt köpüğü ve kolay temizlik gibi özellikleri nedeniyle bu makineden memnun kaldıklarını belirtiyor. İşte bazı kullanıcıların Philips kahve makinesi ile ilgili görüşleri:
  • Uzun süredir almak istediğim bir üründü, kapsül kahve makinesinde doyuma ulaşmıştım. Philips'in 5 ya da 6 çeşidi var, naçizane önerim, dijital ekran ya da daha fazla çeşit kahve tercihiniz yoksa ki hem fiyatsal anlamda hem de espresso, filtre kahve, americano, cappuccino, latte macchiato ve sıcak su köpürtme su ayarı, kahve sertliği sağlayan dolu bir makine. Gayet yeterli bir seviye, fiyat performansını size sağladığı çeşitlilikle oldukça başarılı. Muadil markalara nazaran tasarım kullanımı çok başarılı.

  • 544790 kullanıcısı olarak size sadece şunu söyleyebilirim; O kadar para verip en üst modeli almayın. Bunu söylememin sebebi cihazımdan rahatsız olmam değil, bilakis aşırı memnunum ve hayatımda verdiğim en mükemmel karar bu cihazı almak oldu ama; bu cihazdan neredeyse 56 bin TL daha ucuz olup hatta ve hatta 78 bin daha ucuz olup aynı sistem çalışma prensibine sahip daha alt modellerde aynı işi yapıyor. Burada mesele cihazın güzel espresso vermesi ki bütün modelleri bu işi iyi yapıyor diyebiliriz. Burada sizin tercihinizi ve aklınızı tamamen satış ve pazarlama stratejileri ile karıştıran şey, cihazların yaptığı kahve sayılarının farklı olduğu düşüncesini size entegre etmek… Örnek veriyorum, 5447 modeli flat white yaparken 3246 serisinin tuş kombinasyonunda yani tek tuşla kahve yapma seçenekleri arasında flat white yoktur. Ama bu kahveyi yapmak için sizin hazır tuş kombinasyonuna yani flat white seçeneğine ihtiyacınız yok çünkü cihaz espresso verdiği sürece manuel olarak üzerine süt eklerseniz (gerekli kombinasyonları bildiğinizi varsayıyorum) zaten bu kahveyi yapacaksınız. Mesele cihazın espresso vermesi, espresso neredeyse bütün sütlü kahvelerin temelini oluşturur. Paranızı boş yere en yüksek modeli alacağım diye harcamayın. Hanım takıntı yaptığı için aldım bu modeli, şundan emin olabilirsiniz; bu model 12 farklı kahve yapabiliyor (aslında 10) ve fiyatı 16 bin civarı, yine fiyatı 10 bin civarı olan 32 serisi ile de 54 serisinin yaptığı bütün kahveleri manuel olarak yapabilirsiniz. Bütün mesele tuzağa düşüp düşmemeniz…

  • Tchibo'nun süt köpürtmeli kahve makinesini kullanıyordum ancak, kapsüllerin çok zamlanması, doğaya plastik çöp oluşturması ve de (bu makineyi aldıktan sonra fark ettim.) maalesef kapsül kahvelerdeki o çiğ kokusundan dolayı bu modele geçtim. Ve iyi ki de geçmişim diyorum. Alalı 3 gün oldu, makineyi keşfediyorum hala. Çeşitli kahveler deneyerek kendim için en iyisini bulmaya çalışıyorum. Ama aroması, çeşitliliği, kullanım kolaylığı sebebiyle kesinlikle tercih edilebilir. Aqua clean özelliği muhteşem, kapsül kahve makinelerinde temizlik de zor maalesef, borularda su kalıyordu. Bu makine her kapanma ve açılma öncesi boruları temizliyor. Sesi bir tık az olabilirdi. Bazıları kahveyi soğuk yapıyor demiş ama bence sıcaklık ayarını ayarlamayı bilmiyorlar.

Aradığınız kahve makinesinin Philips EP3246/70 olduğuna karar verdiyseniz Amazon güvencesiyle hızlıca buradan alabilirsiniz.

Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Makinesi olan farklı bir modeli şu an indirimde incelemek için tıklayın.

İndirimdeki diğer Philips ev ürünleri için şuraya bakabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın