Görüş Bildir
Haberler
Emiş Gücü Yüksek En İyi Robot Süpürge Tavsiyeleri

etiket Emiş Gücü Yüksek En İyi Robot Süpürge Tavsiyeleri

Kübra B.
23.02.2023 - 10:41 Son Güncelleme: 13.11.2023 - 16:47

Birçok marka tarafından farklı özellikleriyle karşımıza çıkan robot süpürgeler arasında emiş gücü yüksek bir robot süpürge arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu alanda en sevilen markaların başında Xiaomi Robot Süpürge ve Roborock gibi markalar gelse de farklı markalarda ve modellerde de tercih edebileceğiniz emiş gücü en yüksek akıllı süpürgeler yer alıyor.

Onlarca marka ve modelin arasında tavsiye edilen ve en memnun kalınan robot süpürgeleri fiyatlarıyla birlikte sizin için bir araya getirdik. Seçmekte kararsız kalıyorsanız ''Robot süpürge de en iyi marka hangisi?'' ve ''Emiş gücü en yüksek robot süpürge hangisi?'' gibi sorulara cevap arıyorsanız, kullananlar tarafından tavsiye edilen emiş gücü yüksek 2023'ün en iyi robot süpürgeleri aşağıda inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Bu içerik 13.11.2023 tarihinde güncellenmiş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T Robot Süpürge 8000Pa

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T Robot Süpürge 8000Pa

Xiaomi robot süpürge modelleri arasındaki en yeni üyesiyle tanışmak isteyenler için Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T karşınızda!

8000Pa vakum gücüyle dünyanın en güçlü süpürgesi olduğu söylenen Xiaomi S10T, patentli dolaşma önleyici teknolojisi ile harika bir deneyim yaşatıyor.

  • 5200mAh büyük pil kapasitesi ile 180m2'lik evi temizleyebilme 

  • Süper Mod (8000Pa), Turbo Mod (4000Pa) ve Standart Mod (2000Pa) ile 3 farklı fan modu 

  • Yeni nesil LDS lazer navigasyon sistemi ile ortam ışıklarından etkilenmeden 360 derece yuvarlak olarak inceleyerek hızlı harita çıkarma

  • 450 ml hızlı açılan toz haznesi ve 250 ml büyük su deposu

  • 3 farklı su hacmi ayarı 

  • 150 dakika çalışma süresi ve 2,5 saat şarj süresi gibi özellikleri bulunuyor.

Amazon için buraya tıktık.

Hepsiburada için buraya tıktık.

Kullanıcı yorumu:

Bu benim ilk robot süpürge ama ürünün sesi diğerlerine hiç benzemiyor o kadar az ki inanamazsınız. 8000 pa emiş gücü inanılmaz temizlik yapıyor ama normal güçlü turbo olarak 3 farklı mod seçiliyor. toz haznesi yeterince büyük. paspası da 3 farklı farklı mod seçeneği ile yapabilirsiniz. Evim 150 M2 cihaz %60 dolu olarak geldi dolmasını beklemeden haritalama ve sil süpür yaptık şarjı bitmedi. Haritalama da gayet kolay biz bir iki ufak yaptık cihazın geçeceği yerleri tanıtırken yeniden başlattık 2.denemede gayet başarılı tamamladık. Halıya gelince mob yapmıyor onda da sorun yaşamadık. Kullanırken isterseniz sadece süpürme isterseniz süpürme-paspas yapabilirsiniz. Sadece paspas yapacaksanız halıları kaldırmanız gerekiyor. Sadece paspas seçince halıya su püskürtüyor. Bu da benim ilk tecrübe eksikliğimden kaynaklandı. Kurumuş lekeleri bile gayet güzel sildi. İsterseniz kısıtlı bir alanı da kumandası yardımıyla manuel temizleyebilmek de çok kullanışlı gerçekten. Ürün verilen paraya değiyor.

2. Roborock S8 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge 6000Pa

2. Roborock S8 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge 6000Pa

1501-2200 Watt gücünde çalışırken, sadece 51 ile 60 Db arasında bir ses seviyesi çıkaran Roborock S8 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge, Lidar + Slam teknolojisi ile donatılmıştır. Bu özelliği sayesinde, cihaz 120 dakikalık bir şarj kullanım süresi boyunca etkili bir şekilde çalışabilir. 

3 farklı çalışma modu bulunurken, yer silme özelliği de mevcut. Uygulama üzerinden kontrol edilebilen bu cihaz, 2 cm'ye kadar olan engelleri aşabilme yeteneğine sahiptir. 250 ml'lik bir hazne kapasitesine sahip olan bu cihazın şarj süresi 2,5 saat olup, emme gücü ise 6000 Pa'dır. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü çok beğendik ve memnunuz. Mopunu kaldırabiliyor olması çok güzel, emiş gücü çok yüksek. Haritalamasında hiçbir sıkıntı yok, obje algılaması güzel çalışıyor. Uygulamasında ekstra evcil hayvan modu olması, halı algılamayı açıp kapatma veya halılara çıkmamasının ayarlanabilmesi güzel. Hızlı süpürme ve Max+ modlarının olması, mopun titreşimli olması yerleri güzel silmesini sağlıyor. Siri kısayollarıyla sorunsuz çalışıyor, uygulaması çok detaylı. 4 paspas rotası, 2 süpürme rotası var. Mop 3 seviyeli, süpürme Max+ dahil 5 kademeli. Bir odayı 1'den 3 kata kadar temizletebiliyorsunuz. Çok memnun kaldık.

3. Philips XU7000/02 HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Temizlik Robotu 5000 Pa

3. Philips XU7000/02 HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Temizlik Robotu 5000 Pa
  • Son teknoloji bir temizlik robotu olan bu cihaz, 3D ToF sensörü sayesinde 2,0 x 2,0 cm boyutlarına kadar küçük nesneleri algılama yeteneğine sahip. Bu sensörler, robotun ön ve yan taraflarındaki nesneleri sürekli olarak algılar ve hatta loş ışıklı ortamlarda bile çalışabilirler. Bu sayede, evden uzakta olduğunuz zamanlarda bile ışıkları açık bırakmanıza gerek kalmıyor.

  • 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ile büyük tozları toplar ve titreşimli paspas teknolojisi sayesinde sadece süpürmenin ötesinde bir temizlik sağlıyor. 240 ml'lik su haznesi, robotun 150 metrekarelik bir alanı yeniden doldurmadan temizlemesini sağlar.

  • Bu cihazın 5200 mAh Lityum İyon pil gücü, 180 dakikaya kadar kesintisiz çalışma süresi sunar. Bu sayede, tek bir şarjla 150 m2'den fazla bir alanı temizleyebilirsiniz.

  • Philips HomeRun uygulaması ile hangi odaların hangi sırayla temizleneceğini belirleyebilir ve her oda için farklı bir temizleme modu ayarlayabilirsiniz.

  • Robot, 360° lazer navigasyon (LiDAR) kullanarak tüm odaları tarar ve kısa süre içinde doğru bir harita oluşturur. Ayrıca, alçak yapısı (97 mm) sayesinde mobilyaların altını da temizleyebilir ve 20 mm'ye kadar olan engelleri kolayca aşabilir.

Amazon için buraya

Hepsiburada için buraya tıktık.

Kullanıcı yorumu:

Bu yorumu, robotu bir ay kadar kullandıktan sonra yazıyorum. Evde beş kedimiz var ve bu benim 4. robot süpürgem. 2. ve 3. yü hala kullanıyorum. Hatta 3. robotum, son derece meşhur bir İngiliz markası. Yani ne ile kıyasladığımı tahmin edersiniz ki bu kadar robotttan sonra kıyaslama yapmak için epey bir tecrübem oldu. Kurulumu zor, haritalandırması başarısız diyenler var. Sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorlar. Ben kendim kurdum, son derece kolay oldu ve evim 200 metrekareye yakın, çok eşyalı bir ev olduğu halde haritalandırmayı gayet başarılı yaptı. Süpürme performansı olsun, paspas performansı olsun, engel aşma ve istasyona geri dönüş becerisi olsun gayet başarılı. Paspas yapmak istemezseniz, su haznesini doldurmazsınız ve bez paspası cırt cırtından kolayca çıkarırsınız. Ya da halıları paspaslanmayacak bölge olarak seçersiniz. Yani her iki türlü de kolay. Ara sıra halıları da paspaslatınca, silinmiş gibi oluyor ve ev daha bir temiz duruyor. Ses seviyesi düşürülebiliyor. En üst seviye bile o kadar yüksek değil. Tek şarjla neredeyse evin tamamını süpürüp paspaslıyor, istasyona kolayca dönüp, şarjı dolunca kalan kısmı başarıyla tamamlıyor. Eni biraz büyük olmasına rağmen dip ve köşeleri temizleyişi fena değil. Ama tabi dar sandalye aralarına pek giremiyor. Özellikle sulu paspaslı moddayken, kedi tüylerini toplamada gayet başarılı. Su haznesini doldurmak çok kolay. Toz haznesini boşaltmak ise zor değil ama daha pratik olabilirdi. Hemen hemen aynı, hatta bazıları daha az özellikteki başka marka robotlar, bunun iki katı fiyatına satılıyor. Aklıma gelen olumlu-olumsuz yönleri yazdım ve tüm bunları düşününce kesinlikle bu robotu tavsiye ederim. Umarım yazdıklarım, robotu almayı düşünenler için faydalı olur.

4. Roborock S8 Pro Ultra İstasyonlu Robot Süpürge 6000Pa

4. Roborock S8 Pro Ultra İstasyonlu Robot Süpürge 6000Pa
  • 'Gerçek Zamanlı Konum' özelliği, cihazın mevcut konumunu anında belirlemeye, 'Uyarlanabilir Rota Algoritması' ise, cihazın çevresini algılamasını ve en uygun rotayı belirlemesini sağlar.

  • Paspas Kurutma Özelliği 

  • 'Basınçlı Mop' özelliği, zemin yüzeylerini derinlemesine temizlemek için kullanılır. Bu, özellikle inatçı lekelerin ve kirlerin temizlenmesinde çok etkilidir. 'Halı Algılama' özelliği, cihazın halıları otomatik olarak algılamasını ve bu yüzeyler üzerinde daha dikkatli bir temizlik yapmasını sağlar.

  • 'Sonik Titreşimli Paspas' özelliği, zemin yüzeylerini daha etkili bir şekilde temizlemek için kullanılır. Bu, özellikle toz ve kirin derinlemesine temizlenmesi için çok etkilidir. 'Yıkanabilir Toz Haznesi', cihazın toz haznesinin kolayca temizlenmesini sağlar. Bu, cihazın bakımını ve temizliğini çok daha kolay hale getirir.

  • 'Ayarlanabilir Şarj Zamanı' özelliği, cihazın şarj süresini kullanıcının ihtiyaçlarına göre ayarlamasını sağlar. Bu, cihazın enerji verimliliğini artırır ve kullanıcının enerji tasarrufu yapmasına yardımcı olur. 'Çift Kauçuk Fırça', cihazın temizlik kapasitesini artırır ve daha etkili bir temizlik sağlar.

  • 'Çift Motor' özelliği, cihazın gücünü ve performansını artırır. Bu, cihazın daha zorlu temizlik görevlerini bile kolayca gerçekleştirmesini sağlar. 'Elektronik Kontrollü Su Haznesi', cihazın su kullanımını otomatik olarak ayarlar.

  • 'Fırça Alanını Kaldırma' özelliği, cihazın belirli bir alanı fırçalamaktan kaçınarak hassas yüzeylerin temizlenmesi sırasında kullanılır. 'Güvenlik Kilidi' özelliği, cihazın yanlışlıkla çalıştırılmasını önler. 

  • 'Hızlı Haritalandırma' özelliği, cihazın daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlar. 'Matrix Haritalama' özelliği, cihazın çevresini daha ayrıntılı bir şekilde haritalamasını sağlar. 

  • 'Mop Alanını Kaldırma' özelliği, cihazın belirli bir alanı moplamaktan kaçınarak, hassas yüzeylerin temizlenmesi sırasında kullanılır. 'Oda Bazında Emiş Gücü Ayarı' ve 'Oda Bazında Mop Ayarı' özellikleri, cihazın her odayı farklı şekilde temizlemesini sağlar. Bu, her odayı en etkili şekilde temizlemek için kullanılır.

  • 'Otomatik Su Haznesi Dolumu' özelliği, kullanıcının su doldurma işlemiyle uğraşmasını önler ve cihazın daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlar. 'PreciSense Lidar' özelliği, cihazın çevresini daha doğru bir şekilde algılamasını sağlar. utlu olarak algılamasını ve haritalamasını sağlar. 

Linki burada.

5. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Robot Süpürge 4000 Pa

5. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Robot Süpürge 4000 Pa

5200 mAh'lık geniş kapasiteli pili sayesinde her şarjda 240 metrekareye kadar alanı temizleyebilen Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Robot Süpürge, 4000 Pa'lık yüksek emiş gücüyle öne çıkıyor. 

  • 3D engel atlama teknolojisi ve yepyeni LDS lazerli navigasyon ile 360° panoramik tarama

  • 4 emiş modu 

  • Suyu eşit dağılmasını sağlayan 3 kademeli akış kontrolü 

  • Ayrı satılan otomatik boşaltma istasyonuna uyumlu

  • 20 mm'ye kadar olan engelleri aşma 

  • 6,5 saat şarj süresi 

  • VSLAM haritalama yöntemi 

  • Odaya göre emiş gücü ayarı 

  • Toz haznesi 550 ml ve su haznesi kapasitesi 200 ml

  • Günlük ve haftalık programlama 

  • Yıkanabilir toz haznesi 

Amazon linki burada.

Hepsiburada için buraya.

Kullanıcı yorumu:

Alır almaz yorum yazmak istemedim bekledim. 6 aydır kullanmaktayım almak isteyip de tereddüt eden arkadaşlara deneyimli biri olarak faydalı olmak isterim.Evimde parke zemin de var seramik de, seramikte pek verim alamam diye düşünmüştüm ama yanılmışım gayet başarılı sert zeminde harika.Kilim tarzı ince ve hafif sergileri yerde bırakmamak gerek üzerinden geçemeyip takılabiliyor veya toplayabiliyor. Halıda da gayet başarılı yalnız shagi tarzı tüylü halıya yüksekliğinden dolayı engel olarak görüp üzerine çıkamıyor.Silme işine gelince ıslak mendille üzerine baskı yapmadan silmek gibi , lekeleri çıkarmıyor , toz alma işi yapıyor. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı işimi inanılmaz hafifletti artık evim hep temiz kırıntısız ve tozsuz 🤩.İşin kötüsü ben artık onsuz yapamam 🥴Günlük temizliğe birebir (ama ayda bir, köşe bucak temizliği yapmak gerekli yazın daha da şart) Haaa unutmadan, evim 130m² tek şarjda rahat temizliyor yalnız halı üzerinde daha fazla enerji harcıyor. Türkçe dil seçeneği var artık ve özelleştirilmiş temizlik modu özelliği geldi. Almak isteyen hiç tereddüt etmesin tam bir teknoloji harikası 💯. O bizim ailemizin bir üyesi, benim sağ kolum ciğerimin köşesi🥰

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Roborock Q7 Max Robot Süpürge 4200 Pa

6. Roborock Q7 Max Robot Süpürge 4200 Pa

Opsiyonel toz boşaltma istasyonu seçeneği bulunan Roborock Q7 Max Robot Süpürge, 300 metrekareye kadar alanı temizleme gücüne sahip. 

  • 180 dakika çalışma süresi ve 6 saat şarj süresi

  • Yıkanabilir filtre 

  • Oda bazında emiş gücü ayarı ve mop ayarı 

  • Toz haznesi 470 ml ve su haznesi kapasitesi 350 ml

  • 67 dB ses seviyesi

  • 3D haritalama ve elektronik kontrollü su haznesi

  • Elektronik paspas ve temizlik rutinleri planlama

  • 5200 mAh pil kapasitesi ve 4200 Pa emiş gücü

Amazon linki burada.

Hepsiburada için buraya.

Kullanıcı yorumu:

Ürün 4200 pa emiş gücü gerçekten iyi geçtiği yerlerde ne varsa toparlıyor içerisine. Tüm evi 10-15 dk içerisinde haritaladı ve 1 gün önce ev süpürülmüş olmasına rağmen iyi miktarda kir çıktı haznesinden. Banyoda püsküllü paspaslarınız varsa onları kaldırmanız yeterli olur ilk denemede gördük ki ona biraz takılabiliyor. Haritalama ve temizlik konusunda ben çok beğendim son derece pratik. Halıların üzerine çıktığında anlıyor ve kuvvetli çekiyor. Roborock ve Xiaomi arasında kalmıştık ama biz Roborocktan yana karar kıldık, almışken de en yenisi ve en iyi çekiş gücü olanını alalım dedik, hiçte pişman etmedi :)

7. Lydsto W2 Çift Sterilizasyonlu Su & Toz Toplama Üniteli Robot Süpürge 5000 Pa

7. Lydsto W2 Çift Sterilizasyonlu Su & Toz Toplama Üniteli Robot Süpürge 5000 Pa

Yıkama, sıcak paspas, kurulama, toz alma, ozon elektrolizi ve çift sterilizasyon gibi benzersiz özellikleriyle kendini temizleyen Lydsto W2 ile tanışmaya hazır olun!

Geleneksel robot süpürgelerin toz toplama hazne temizliği, mop temizliği ve düşük basınçla paspas yapma gibi eksi yönlerini ortadan kaldıran Lydsto W2, eşsiz bir deneyim sunuyor. 

  • 3 litrelik geniş kapasiteli otomatik toz toplama haznesi ile 30 gün boyunca çöp atma derdini ortadan kaldırma 

  • Elektrolize suyla paspas, su tankı ve zeminde %99,9 oranında sterilizasyon sağlama

  • 5000 Pa yüksek emiş gücü ve 5200 mAh pil kapasitesi

  • 50 derece sıcak su ile paspas ve otomatik paspas temizliği

  • Ozonla %99,9 oranında toz torbasında sterilizasyon sağlama

  • Paspası çıkartıp kurulamaya gerek kalmadan 60 derece sıcak hava ile kokusuz kurutma 

  • LDS 2.0 Süper Lidar Sensörü 

  • Halıları otomatik olarak algılama

  • 3 litre toz torbası ve 4 litre su tankı kapasitesi bulunuyor.

Linki burada

Kullanıcı yorumu:

8. Roborock Q7 Max Plus Beyaz Akıllı Robot Süpürge 4200 Pa

8. Roborock Q7 Max Plus Beyaz Akıllı Robot Süpürge 4200 Pa

Otomatik boşaltma istasyonuna sahip olan bir robot süpürge almak isteyenler, sınıfının en iyisi olan Roborock Q7 Max Plus Beyaz Akıllı Robot Süpürge modelini tercih edebilirler.

  • 60 gün otomatik toz toplama 

  • Kendiliğinden kapanan 2,5 litre toz torbası ve 470 ml toz haznesi

  • Tam kauçuk ana fırça sayesinde saç dolaşmalarına karşı dayanıklılık

  • 350 ml su haznesi

  • 5200 mAh pil kapasitesi ve 4200 Pa emiş gücü 

  • 3D haritalama ve yüksek hassasiyetli navigasyon

  • 67 dB ses seviyesi 

  • 180 dakika çalışma süresi ve 6 saat şarj süresi 

  • 300 metrekare temizleme alanı 

  • Çarpma önleme

  • Yıkanabilir filtre

  • Oda bazlı emiş gücü ayarı ve mop ayarı 

  • Temizlik rutini planlama 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Şık,vakum gücü yüksek bir cihaz. Vakum konusunda S7 ile arasında bariz fark var . Arasındaki fark S7 mop yaparken halıyı algıladığında mopu kaldırıyor halıyı ıslatmıyor. Bu cihazda ise bu yok mop sabit halıyı hafif nemlendiriyor . Problem olacak düzeyde değil bizim için vakum gücü önemliydi bunu tercih ettik. Roborock uygulaması ile kontrol edebiliyorsunuz. Kurduktan sonra ses ayarlarından türkçe seçeneğini indirip kurarsanız robot türkçe konuşuyor.

9. Lydsto S1 Uv ve Ozon Sterilizasyonlu Akıllı Robot Süpürge 3000 Pa

9. Lydsto S1 Uv ve Ozon Sterilizasyonlu Akıllı Robot Süpürge 3000 Pa

Geniş kapasiteli sızdırmaz toz torbası sayesinde düzenli olarak boşaltmaya gerek duymadan kullanım rahatlığı sunan Lydsto S1 Akıllı Robot Süpürge, otomatik geçiş özellikli üç süpürme ve emiş modu ile tek adımda temizliyor.

  • Toz haznesi 350 ml, su haznesi 250 ml ve harici 3000 ml toz torbası

  • UV sterilizasyon ışığı ile toz toplama işlemi sırasında bakterilerin %99,9 'nu yok etme 

  • Toz toplayıcı ozon sterilizasyon modülü sayesinde koku sızdırmama ve toplayıcının içinde bakteri üremesine engel olma

  • Akıllı su tankı 

  • 5200 mAh pil kapasitesi ve 3000 Pa emiş gücü 

  • Oda bazında mop ayarı 

  • LDS 360 derece ile hassas tarama ve haritalama özelliği 

  • 20 mm'ye kadar olan engelleri aşma 

  • Çift sterilizasyon konfigürasyonu ile tozların tamamını temizleme

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Popüler marka tuzaklarına düşmeden Lydsto ile tanıştığım için çok mutluyum. UV ve ozon özellikleri dışında ayrıca harici toz toplama haznesi de mevcut. İçinden çıkan torba ve moplarla uzun süre ekstra masraf çıkarmadan kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey evinizi robot süpürgenizin çalışma mantığına göre ayarlamanız. Yerdeki çorabı, kedinin oyuncağını ona engel olacak şekilde ortada bırakmamak lazım. Haritalama, Türkçe sesli uyarılar, emiş gücü ayarlaması, UV ve ozon gibi özelliklerin keyfini çıkarın. Pili, en yüksek modda 120m2 evi en az 2 kere süpürür gibi görünüyor.

10. Dreame Bot D9 Max Akıllı Robot Süpürge 4000 Pa

10. Dreame Bot D9 Max Akıllı Robot Süpürge 4000 Pa

Üstün emiş gücü ile öne çıkan Dreame Bot D9 Max Akıllı Robot Süpürge, 4 kademeli emiş ayarı ile farklı temizlik ihtiyaçlarını karşılıyor.

  • 150 dakika çalışma süresi 5200 mAh pil kapasitesi

  • 270 ml su haznesi ve 570 ml toz haznesi kapasitesi

  • 360 derece lazer navigasyon teknolojisi 

  • 20 mm'ye kadar olan engelleri aşma 

  • 65 dB ses seviyesi

  • Sert zeminden halıya geçtiğinde emiş gücünün otomatik artması

  • Yıkanabilir filtre 

  • Elektronik kontrollü su haznesi 

  • 250 metrekare temizleme alanı 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Piyasadaki ürünlerin hepsini araştırarak bir sonuca varmaya çalıştım. Araştırmalarımdan sonra bu ürünü almaya karar verdim. D9 Max robot süpürgeyi uzun süre deneyimleme fırsatım oldu. Şimdi diyorum ki iyi ki d 9 max'ı seçmişim. Haritalaması, mobil uygulaması, çekiş gücü, şarjı, yedek parçalarının ulaşılabilmesi, özellikleri işimi kolaylaştırdı. Turbo modda çekim gücü çok kuvvetli içinde biriken tozlu ve pisliği gördükten sonra şaşıp kalıyorsunuz. Seçenekleriniz arasında bu ürün varsa kesinlikle hiç düşünmeden almanızı tavsiye ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Viomi Alpha 2 Pro Toz Boşaltma Üniteli Akıllı Robot Süpürge 4000 Pa

11. Viomi Alpha 2 Pro Toz Boşaltma Üniteli Akıllı Robot Süpürge 4000 Pa

İnce tasarımıyla dikkat çeken Viomi Alpha 2 Pro, Al teknolojisi ile geliştirilmiş dörtlü lidar lazer sensörleriyle eşyaları otomatik olarak tanır ve tüm engelleri ustalıkla aşar. 

Otomatik toz boşaltma ünitesi sayesinde 1 ay boyunca ikincil bir toz oluşumunu engelleyerek, sık sık toz boşaltma derdinden sizi kurtarır. 3'lü temizleme özelliği ile süpürme, paspaslama ve silmeyi aynı anda yapar.

5200 mAh büyük hacimli pili ve 4000 Pa'lık emiş gücü ile 420 m2'lik alanı tek seferde temizler.

0.2 lt toz ve 0.3 lt su tankı kapasitesi bulunuyor.

Üçlü filtreleme, halı tanıma, sesli komut,  farklı odalar için farklı temizlik modları gibi özellikleri bulunuyor.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Gayet memnunum çok güzel temizliyor halılar hafifse takılabiliyor ama o da çekişi yüksek olduğu için. Sadece haritalandırması için temiz evde bile çalıştırdığımda istasyonuna baktığımda birsürü toz temizlediğini gördüm. Erişemediğim her yere giriyor engellere çarpmadan fark ediyor. Tek şarjla 80 m2 evi rahatlıkla temizliyor daha da şarkı bitmemiş oluyor. Kesinlikle iş kolaylaştıran bir ürün tavsiye ederim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın