Görüş Bildir
Haberler
Kullanıcıların Tavsiye Ettiği En İyi Çamaşır Makinesi Modelleri

etiket Kullanıcıların Tavsiye Ettiği En İyi Çamaşır Makinesi Modelleri

Kübra Bürümlü
27.09.2022 - 10:29 Son Güncelleme: 01.08.2023 - 16:27

Sadece çamaşırları yıkamakla kalmayıp yepyeni özellikleriyle, hayatımızı kolaylaştıran bir yardımcı haline gelen çamaşır makineleri, her evin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından biri diyebiliriz. Çamaşır makinesi fiyatları çok çeşitlilik gösterse de çamaşır makinesi markaları arasından hem ihtiyaçlarımızı karşılayacak hem de bütçemize uygun en iyi çamaşır makinelerini bulmak mümkün. A+++ çamaşır makinesi ve 9 kg çamaşır makinesi tavsiyelerinin de yer aldığı bu içerik tam size göre!

Bosch, Siemens, Arçelik, Beko, Vestel ve Samsung gibi çamaşır makinesi markaları arasında; enerji tüketimi, harcadığı su miktarı ve kaç kilo kapasitede olduğu konularında henüz karar veremediyseniz ve ''Hangi çamaşır makinesini almalıyım? '' sorusuna cevap arıyorsanız sizi aşağıya alalım. 

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bosch WGA142X1TR 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

1. Bosch WGA142X1TR 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Kullanıcılarından tam puan almış, piyasanın en çok tercih edilen çamaşır makinesi olan Bosch WGA142X1TR, 100 devir için enerji tüketimi 66 kWh ile C enerji verimlilik sınıfında bulunuyor. AquaSpar özelliğine sahip olduğu için enerji ve su tasarrufuna sahip.

Yenilikçi suda bekletme ve 16 türde farklı lekeyi algılayıp çıkarma özelliğiyle gerçek bir leke uzmanı diyebiliriz.

EcoSilence Drive ile 10 yıl garantili uzun ömürlü motoruyla, sessiz ve enerji verimliliği yüksek bir çamaşır makinesi.

AllergyPlus & Baby, tambur temizlik, perde, sıkma-boşaltma, mix, durulama, yorgan, süper ve kısa 15'/30' gibi programları bulunuyor.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Makineyi bir müddet kullandıktan sonra yaptığım bir yorumdur. En uygun fiyata aldım. Dijital ekran ve bazı programları bu modelde daha iyi. Gayet sessiz. Bir alt modeli yerine bu ürünü tavsiye ederim çünkü ön işlem diye bir şey var ki ön yıkama değildir yanlış anlaşılmasın makinede suda çamaşır bekletme seçeneğidir. Harika bir şey. Elektrik kesilince çamaşırı içinden alabiliyorsunuz. Leke çıkarma programı ve yorgan programı var. Yıkama bitince sinyali de güzel bi tonda çalıyor. Tambur temizleme programı da var. Bu markadan alınabilecek en iyi model.

2. Samsung WW10T604DLE1AH 10.5 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi

2. Samsung WW10T604DLE1AH 10.5 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi

A enerji sınıfında bulunan Samsung WW10T604DLE1AH, elektrik başta olmak üzere tüm enerji kaynaklarının tasarruflu kullanılmasını sağlayan bir model. Enerji Tüketimi 100 döngüde 52.00 kWh. 

Öne çıkan Eco Bubble teknolojisi sayesinde düşük sıcaklıklarda bile deterjan köpüklere dönüşüyor, böylece kumaşa hızlı bir şekilde nüfuz edip, kiri kolayca temizliyor. Yumuşak şekilde temas eden bu köpükler kumaşların yapısını bozmadığı için kıyafetleriniz her zaman yeni alınmış gibi oluyor.

Bir dikkat çekici özelliği de güçlü yapay zeka kontrol fonksiyonuna sahip olması. Bu özellikle alışkanlık öğrenme, program önerisi, anlık bilgi gösterimi gibi işlemleri yerine getirebiliyorsunuz.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

 Kontrol paneli gerçekten çok kolay. Her programın kendine göre kg seçeneği var. Diğer makinemiz de çok eski değildi ama bu makineden sonra kıyafetler yıkanmıyormuş dedim.  Aktif spor yapan birisiyim. Spor kıyafetlerine özel programı, köpükte beklet özelliği çok iyi diğer makineye sığmıyor diye beklettiğimiz lekeli yorgandaki tüm lekeleri çıkarttı. Wifi özelliğine gelirsek makine çalışırken takip edebiliyoruz. Öncesinde tüm programlamayı telefondan yapabiliyorsunuz. Ama ne yazık ki telefondan başlatma özelliği mevcut değil. Enerji konusuna gelirsek A+ bir makine ay sonunda belli olacak artık :. Ek olarak çok az ses çıkartıyor. Apartman dairesinde oturanlar için çok önemli bir konu. Su çekerken çıkardığı ses hariç. Kısaca elektrik tasarruflu, kullanımı kolay , modern ve işini iyi yapan bir makine. Yorumu 2 gün çoğu programda tam kapasite çalıştırarak yaptım. 

3. Vestel CMI 128222 12 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

3. Vestel CMI 128222 12 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Vestel Evin Aklı mobil uygulaması ile artık dışarıdayken çamaşır makinenizin tüm kontrol ve ayarlarını uzaktan kolayca yönetebilirsiniz. Program seçiminden sıcaklık ayarlarına, sıkma hızından erteleme moduna kadar birçok seçeneği mevcut.

Özel fonksiyonları sayesinde az miktarda su tüketerek etkin performans sunan Vestel CMI 128222, bir yıl boyunca tükettiği elektrik oranı 54 kWh. Bu nedenle A enerji sınıfında yer alıyor. 

Fiyatı 8.679 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Harika bir makine. Daha önce de Vestel kullanmıştım yine Vestel tercih ettim. Çok sessiz ve üç defa attığım çamaşırları bir defa da yıkıyorum. Hem zamandan hem elektrikten tasarruf. Teşekkürler Vestel 🌺

4. Bosch WGA252XVTR 1200 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi

4. Bosch WGA252XVTR 1200 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi

A+++ enerji sınıfında bulunan Bosch WGA252XVTR, diğer modelleri gibi 10 yıl garantili uzun ömürlü sessiz bir motora sahip. 

Çamaşır yıkarken sık sık başka kıyafetleri de koymayı unutuyorsanız Reload özelliği sayesinde artık diğer çamaşırlar yıkanırken ekleme yapabilirsiniz.

Tir tir titreyen çamaşır makinelerine veda etmemizi sağlayan AntiVibration titreşim önleyici yan duvarlara sahip olmasıyla oldukça avantajlı. 

Geniş bir aileye sahipseniz alabileceğiniz en iyi çamaşır makinelerinden biri diyebiliriz.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Efsane. Sıkma ve su alma dışında yıkadığınız parçalar azsa yıkama esnasında sadece içerisindekilerin dönme sesini duyuyorsunuz. İnanılmaz sessiz, bir kaç kere makinenin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek zorunda kaldım. Güzel yıkıyor. Kesinlikle tavsiye edilir.

5. Siemens WG52A2X0TR 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi

5. Siemens WG52A2X0TR 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi

10 yıl garantili IQdrive motoru ile sessiz ve yüksek verimli yıkama performansı sunan Siemens WG52A2X0TR, C enerji sınıfında bulunuyor. 100 devir için enerji tüketimi de 67 kWh.

 Leke çıkarma opsiyonuyla en inatçı lekeleri kolayca çıkarabilir, çamaşıra ayıracak fazla zamanınız olmadığında varioSpeed seçeneğiyle çabucak çamaşırlarınızı yıkayabilirsiniz. İsterseniz süreyi kendiniz belirlersiniz isterseniz de süper15' ve süper30' programlarıyla çamaşırlarınızı kısa sürede yıkayabilirsiniz.

Tercih sizin!

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Arkadaşlar bu model makineyi araştırarak aldım ve kesinlikle çok güzel bir ürün ve yıkama talimatlarını iyi bilirseniz zaten kurulum yapan servis çok iyi anlattı. Çamaşırlarınızı tertemiz ve zerre kadar deterjan kalıntısı olmadan çok temiz yıkayıp çıkardığını gördük. Ayrıca çok sessiz, çalıştığını fark edemiyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Samsung WD6500T 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi

6. Samsung WD6500T 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi

Bizi en çok etkileyen Eco Bubble ve yapay zeka kontrolü özelliğine Air Wash ve Add Wash özelliği de eklenince harika bir çamaşır makinesi karşımıza çıkıyor. 

Air Wash teknolojisi, sadece ısıtılmış hava kullanarak temiz ve hoş kokulu çamaşırlar elde etmenizi sağlıyor.

Add Wash özelliğine gelecek olursak, Add Wash kapısını kullanarak eklemek istediğiniz çamaşırları ve ekstra deterjanı yıkama programı başladıktan sonra bile kolay ve hızlı bir şekilde ekleyebiliyorsunuz.

E enerji sınıfında yer alan Samsung WD6500T çamaşır makinesinin kurutma özelliği de bulunuyor.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çamaşır makinemden oldukça memnunum, kurutma kısmı da oldukça iyi beklentimi karşıladı.

7. Arçelik 10120 M 1200 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi

7. Arçelik 10120 M 1200 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi

Seçili programlarda belirli süre çalışan buhar desteği ile kırışık azaltma ve yumuşaklık verme özelliğine sahip Arçelik 10120 M, B enerji sınıfında bulunuyor.

Geniş ailelere özel 10 kg kapasitesi ve 15 farklı programıyla satın alanlar tarafından en beğenilen modellerden biri.

100 devir için enerji tüketimi 59 kWh olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Linki burada.

8. Siemens WM14XM8XTR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi

8. Siemens WM14XM8XTR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi

A sınıfı enerji tasarrufu sağlayan Siemens WM14XM8XTR, düşük sıcaklıklarda bile yüksek performans göstermesiyle öne çıkıyor.

Home Connect uygulamasına sahip bu çamaşır makinesi, yıkama planınızı kendi zamanınıza uygun bir şekilde planlıyor. Ayrıca nerede olursanız olun bu uygulama sayesinde makinenizi kontrol edebiliyorsunuz. 

Dikkat çeken Easy Start özelliğine gelecek olursak, yıkanacak kıyafetlerle ilgili birkaç soruya cevap verdiğiniz zaman kıyafetlerin uygun programda yıkanmasını sağlıyor.

Sıvı deterjan ve yumuşatıcıyı otomatik olarak dozajlayan I-DOS özelliğini de unutmadan söyleyelim. 

Birçok harika özelliğe sahip Siemens WM14XM8XTR, fiyatını hak eden çamaşır makinelerinden biri diyebiliriz.

Linki burada.

9. Beko CM 10120 1200 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi

9. Beko CM 10120 1200 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi

Prosmart Inverter motoru sayesinde uzun ömürlü motor gücü ve enerji tasarrufuyla karşımıza çıkan Beko CM 10120, 10 yıl garanti sunuyor.

Buhar destekli yıkama teknolojisi, 15 program sayısı ile geniş ailelerin seveceği çamaşır makinelerinden biri. 

100 devir için enerji tüketimi 59 kWh ile B enerji sınıfında yer alıyor.

Linki burada.

Mükemmel kalite ve ürün hiç düşünmeden alabilirsiniz.

10. Altus AL 10123 D 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi

10. Altus AL 10123 D 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi

Enerji ve su tasarrufuyla bütçe dostu olan Altus AL 10123 D, tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz.

100 devir için enerji tüketimi 59 kWh ile B enerji sınıfında yer alıyor.

15 program sayısı, otomatik su ayarlama sistemi ve çamaşırların bitmesine ne kadar kaldığını gösteren ekranıyla tercih edebileceğiniz uygun fiyatlı çamaşır makinelerinden biri. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok araştırdım. Arçelik fabrikasında çalışan yakınıma sordum. Alınabilecek en iyi makine dedi. Hem enerji tasarrufu bakımından hem deviri ve iç hacmi bakımından. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Profilo CGA242X1TR 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

11. Profilo CGA242X1TR 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Sıklıkla uğraştığımız lekeler konusunda uzman olan Profilo, yeni nesil suda bekletme opsiyonu ile inatçı lekeleri yok ediyor. 

SilentPlus Motoru ile daha sessiz ve tasarruflu çalışarak 10 yıl motor garantisi sunuyor.

Etrafınızda unuttuğunuz çamaşırlar varsa çalışırken bile ekleyebiliyorsunuz. Hızlı programları sayesinde zamanınızın kısıtlığı olduğu günlerde çamaşır işinizi hemen halledebiliyorsunuz.

100 devir için enerji tüketimi 66 kWh ile AB yeni C enerji sınıfında yer alıyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yorumlara bakarak aldım. Ürün gayet iyi, sessiz ve çok fonksiyonlu bir ürün. Fiyat performans olarak mükemmel. Ayrıca Profilodan şaşmayın servisi hızlı ve açıklayıcı bir kurulum gerçekleştirdi.

12. LG F4V5RGP2T A 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi

12. LG F4V5RGP2T A 1400 Devir 10.5 Kg / 7 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Hem çamaşır hem kurutma makinesinin bir arada olduğu LG F4V5RGP2T A, bu konuda oldukça iddialı. 

Wifi kontrolü, buhar özelliği gibi birçok harika özelliğe sahip LG çamaşır makinesi sınıfının en iyilerinden biri desek abartmış olmayız. 

Kumaşın ağırlığını, yumuşaklığını algılayarak yıkama şeklini oluşturan AI DD, kıyafetlerin ömrünü uzatacak teknolojisiyle büyülüyor.

LGSteam özelliğine gelecek olursak, solunum sorunlarına neden olabilecek toz akarları gibi alerjenlerin %99,9'unu yok ediyor.

E enerji sınıfında yer aldığını da unutmadan söyleyelim.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

 Genelde kurutmalı çamaşır makineleri için hep kötü yorumlar duydum. Kullanımım ardından gördüm ki kurutmuyor söylemi LG için en azından tamamen şehir efsanesi. Sıcacık ve kupppkuru çıkıyor. Uygulamasından program indirip ona göre yıkama tercih edebilmek kolaylık. Yük sensörü konulan çamaşırların ağırlığına göre program süresini belirliyor. Kapak kısmında oluşan tozu evet kendimiz temizlemeliyiz. Açıkçası bu kadar güzel yıkayan cihaz için bence hiç sorun değil. Ayrıca gerçekten çok şık. Denediğim bazı programlar oldu. Hala keşfediyorum. Tam kurutma yaptırdığımda çamaşırlar kırışık çıktı. Kısa program denediğimde hafif nemli ama ütülü gibi çıktı. Henüz buhar programını denemedim. Bahsedilen lastik kokusu ise evet var. Zamanla azalacağını düşünüyorum. Güneş almayan evler ya da kurutma alanı olmayan küçük evler için bu cihaz bir ihtiyaç. Kazan boyutu çok güzel. Uygulamanın gelişmeye çok ihtiyacı var. Çamaşırları çıkar uyarısı var. Ufak tefek geliştirilecek yanları var. Ama sonuçta işini yapıyor. Yıkıyor ve kurutuyor daha ne olsun. Bence alınabilecek en iyi cihazlardan biri. Bu özelliklerde alınacak ise en uygun cihaz bu.

13. Hoover HDQ 4119AMBS/1-S A 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi

13. Hoover HDQ 4119AMBS/1-S A 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi

İhtiyaca özel programlarıyla Hoover HDQ 4119AMBS/1-S A, yeni nesil Eco- Power Inverter Motoru ile sessiz ve uzun ömürlü performans sağlayarak 10 yıl motor garantisi sunuyor.

A enerji verimlilik sınıfında olmasıyla maksimum tasarruf sağlayan kullanışlı bir çamaşır makinesi. Her 100 devirde enerji tüketimi 53 kWh.

Power Care etkin yıkama teknolojisiyle deterjan ve su, ayrı bir haznede karıştırılıp, direkt çamaşırlarınızın üstüne nüfuz ediyor. Böylece %20 daha iyi temizlenmesini sağlıyor. Ayrıca hOn uygulamasıyla makinenizi uzaktan yönetebiliyorsunuz. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok memnunum uygulama üzerinden çalıştırıyorum iki sepet dolusu kirli ürünü yüklüyorum bana mısın demiyor. İnşallah çabuk bozulmaz uzun yıllar kullanırım. Bu arada kapakta biriken havları ara ara silmeyi, filtre temizliğini, arada boş temizlemeyi ihmal etmeyin. Düşük sıcaklıkta geniş haznede her şey rahat rahat kuruyor. Henüz yüksek sıcaklıkta kurutma denemeye gerek olmadı. Yastık yorgan dahil kurutma yaptım👍🏻 Servisi de hızlı ve becerikli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın