Görüş Bildir
Haberler
En Çok Tavsiye Edilen Elektrikli Süpürge Modelleri

etiket En Çok Tavsiye Edilen Elektrikli Süpürge Modelleri

Kübra B.
19.09.2022 - 17:20 Son Güncelleme: 24.11.2023 - 23:08

Elektrikli süpürge seçimi yaparken çoğu kişi nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmediği için genellikle ''Hangi elektrik süpürgesini tavsiye edersiniz ?'' diye kullananlara sormayı seçiyor.  Elektrik süpürgesi seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden biri süpürgenin emiş gücü olsa da bunun yanında göz önünde bulundurulması  gereken birçok özellik de mevcut.

Bu konuda uzun araştırmalar yapıp zaman kaybetmek istemiyorsanız, sizin için hazırladığımız yüksek emiş gücüne sahip, en çok tavsiye edilen elektrik süpürgelerine aşağıda göz atabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.” 

Bu içerik 24.11.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karcher SV 7

1. Karcher SV 7

Buhar, vakum ve kurulamanın bir arada olduğu Karcher SV 7 ile temizlik yaparken başka hiçbir şeye ihtiyaç duymayacaksınız.

2200 W'lık muhteşem gücü ile evinizdeki tüm tozlardan kurtulabilir, buhar özelliği sayesinde de yerleri silebilirsiniz. Sadece yerlerde değil evde hemen hemen her yeri bu süpürge ile temizlemeniz mümkün.

4 seviye emiş gücü ayarı bulunuyor. Bu emiş gücü, zemine ve kire göre ayarlanabiliyor.

Ses seviyesi 68 dB ile sizi rahatsız etmeyecek düzeyde. 

Filte sistemine gelecek olursak çok aşamalı filtre sistemine sahip. Su, HEPA filtre, köpük ve büyük kirler. 

Geniş aksesuar seçeneği sayesinde deterjan kullanmadan temizlik sağlaması en büyük artısı. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Kronik alerjik astım hastasıyım evde 3 kedi, ofiste 3 ördek var. Toza, kıla, tüye ve hayvanların hemen her türüne alerjim var. Evde bile oksijen ve ağız maskesi ile geziyorum. Bu makine hayatımı her anlamda kolayladı.1 yıldır tepine tepine kullanıyorum. Fiyatını da hak ediyor. Halı koltuk ne ki :) derz, seramik, evye, davlumbaz, ocak , duşakabin, cam balkon , rabıta parke , dolap, duvar hepsini zarar vermeden temizliyor siliyor DETERJANSIZ tek makine ile toz alma, yıkama, silme , süpürme işi yapılıyor.

2. Philips PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge

2. Philips PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge

Güçlü emiş gücü için 900 W motora sahip olan Philips PowerPro Max, PowerCyclone 8 teknolojisi ile daha uzun süre en yüksek emiş gücü sağlıyor.

% 99,9 toz toplama özellikli Allergy H13 filtre sistemine sahip. Polen, evcil hayvan tüyleri ve en ince tozlar dahil olmak üzere hepsini hapsediyor. Bu filtre HEPA 13 filtre ile eş değerdir. Alerjisi olan kişiler için ideal bir seçim diyebiliriz. Üstelik filtresi yıkanabiliyor.

Ses seviyesine gelecek olursak  75 dB ile orta seviyelerde. 

2 litre toz kapasitesi ve 7 metre kordon uzunluğuna sahip. 

Zeminlerde yüksek performans gösteren TriActive+ başlığı; toz temizleme, büyük kalıntıları çekme ve mobilya, duvar kenarları gibi yerlerin tozunu tek bir başlık ile 3 yönlü temizlik sağlıyor.

Tutma yerine yerleştirilen yumuşak toz fırçasının her zaman kullanıma hazır yerde bulunması da avantaj.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Marathon FC9926 ile bu cihaz arasında kalmıştım. Ayrıntılı olarak araştırdığımda toz haznesinin 0.2lt daha küçük, kablosunun 1m daha kısa olması dışında önemli bir fark göremedim. Bu yüzden 700 tl daha fazla vermek istemedim. Ürün siparişin ertesi günü ulaştı. Hızlı kargo ve düzgün paketleme için çok teşekkürler. İçerisinden 4 adet başlık çıkıyor. Kullanma kılavuzunda gösterilen şekilde kullanıldığı takdirde hiç yorulmadan maksimum performans alabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim. Çekişi muazzam, sessiz, küçük ve hafif bir cihaz. İyi ki bu cihazı tercih etmişiz.

3. Bosch BGS7POW1 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

3. Bosch BGS7POW1 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Hafif yapısı sayesinde temizlik yaparken kolayca kontrol edebileceğiniz Bosch BGS7POW1, 800 W motor gücüne sahip. Motorun 10 yıl garantisi bulunuyor.

Power kontrol sistemi ise turbo başlığı otomatik olarak bulunduğu yüzeye göre güç seviyesini ayarlıyor. Böylece artırılmış vakum gücüyle derinlemesine temizlik sunuyor. 

SensorBagless teknolojisine gelecek olursak, süpürgenin üzerinde bulunan göstergesi sayesinde performans düşüşünü ve filtreyi ne zaman temizlemeniz gerektiğini kolayca takip edebiliyorsunuz.

Etkileyici tam otomatik SelfClean sistemi, toza temas etmeden filtre temizliği sağlıyor. 

72 dB ses seviyesi, 11 metre kordon uzunluğuna sahip. 

Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Ürün gerçekten çok güzel. Çekiş gücü aşırı fazla. 10 yıl motor garantisi ve çekiş gücü düşmemesi en önemli özelliği. Ayrıca marathon, dyson bigball gibi ürünlerin malzeme kalitesinden daha iyi malzeme kalitesi var. Tasarımı da çok hoş. Otomatik filtre temizlemesi mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim.

4. Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Elektrikli Süpürge

4. Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Elektrikli Süpürge

Toz torbasız elektrik süpürge denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri Dyson oluyor. 

Cinetic Big Ball Animal Pro 2 modelinin en dikkat çekici özelliği, yıkanması gereken bir filtresinin olmaması. Bu özelliği sayesinde emiş gücünü asla kaybetmiyor.

Dyson Cinetic bilimiyle ultra etkili siklonlar tıkanmayı önleyerek tozu yakalar ve böylece emiş kaybı olmaz. 

Dyson’ın öncüsü olduğu siklonlar, oluşturduğu hava akışıyla istenmeyen toz parçacıkları haznede toplar ve tozun dışarı çıkmasını engeller.

700 W motor gücü, 80 dB ses seviyesi ve 6.6 metre kablo uzunluğuna sahip.

Amazon için buraya.

Hepsiburada için buraya

Kullanıcı yorumu:

Tozları çok iyi çekiyor. Makinenin çekim gücüne rağmen sesi yüksek değil verdiğiniz fiyata değiyor kesinlikle. Her makinede sabit gelen aparatları var. Almayı düşünenler gözü kapalı alabilir.

5. Arnica Tesla Premium Toz Hazneli Elektrikli Süpürge

5. Arnica Tesla Premium Toz Hazneli Elektrikli Süpürge

A sınıfı güçlü performansıyla Arnica Tesla Premium, 70 dB ses seviyesi ile ultra sessiz bir temizlik yapmanızı sağlıyor. 

3 litre geniş toz toplama haznesi ve 750 W motor gücüne sahip.

HEPA 13 yıkanabilir filtresi bulunan Arnica Tesla, turbo başlığı ile evcil hayvanlarınızın tüylerini kolayca temizleyebiliyorsunuz.

Cyclone Max özelliğine gelecek olursak, zemin fark etmeksizin performansını korumasını ve evdeki en küçük tozları dahi temizlemesini sağlıyor.

En güzel özelliklerinden biri de uzaktan kumanda yardımıyla makineyi kontrol edebilmeniz. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Uzun süredir yeni bir elektrikli süpürge almak için araştırma yapıyordum. Önceliğim halıdaki çekim gücünün iyi olmasıydı. Arnica'nın halıdaki performansı B sert zemin A olunca dikkatimi çekti. Bütün e-ticaret sitelerindeki yorumları ve inceleme videolarını izledikten sonra bütçeme en uygun süpürgenin bu olduğuna karar verdim. Benzer değerlere sahip pek çok süpürgenin fiyatı bana çok yüksekti. Buradaki fiyatını görünce hiç kaçırmadan aldım. 1 gün sonra elime ulaştı ve hemen denedim. Kurulumu kolay. Kutu içerisinden 3 adet başlık (turbo fırçalı, sert zemin ve standart başlık) ve 3 adet de küçük başlık çıktı (perde, koltuk araları için ve küçük boyutlu bir başlık daha). En memnun olduğum özelliği ise sesi oldu, gerçekten eski makinemize göre çok daha sessiz. Bakımı ise kullanım kılavuzunda anlatıldığına göre kolay, her kullanımdan sonra filtresinin ılık suyla yıkanması ve kurutulması gerekiyor. Ilk kullanım tecrübem çok başarılıydı, resmen halinin rengi değişti. Beklentimi karşılayacağına inanıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Philips Yeni Marathon Ultimate Elektrikli Süpürge Xb9185/07

6. Philips Yeni Marathon Ultimate Elektrikli Süpürge  Xb9185/07

Gelişmiş PowerCyclone 10 teknolojisi ile şimdiye kadarki en güçlü emiş gücünü sunan Philips Yeni Marathon Ultimate, TriActive Ultra Led başlığıyla gizli tozları ortaya çıkarıp temizlemenize yardımcı oluyor.

NanoClean teknolojisi ise toz bulutu oluşumunu en aza indiriyor. Böylece zeminlerin temiz kalmasını ve tozların haznenin dibine düşmesini sağlıyor.

Uzaktan Kumandalı ErgoGrip başlığına sahip olduğu için kolayca kullanabiliyorsunuz. PowerMax Sensörü de filtrenin temizlenme zamanının geldiği konusunda sizi uyarıyor. 

Ayrıca en beğenilen özelliklerinden biri de kullanmadığınız zamanlarda otomatik olarak durması.

Teknik özelliklerine gelecek olursak; 900 W gücü, 77 dB ses seviyesi, 8 metre kordon uzunluğu, Allergy H13 filtre ve 2.2 litre toz kapasitesine sahip.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ev tozları, akarlar, sigara dumanı vs…  Kesinlikle toz kaçırmayan HEPA 13 seviyesinde uzun araştırmalar sonucunda Philips XB9185/07 almaya karar verdik. Cihaz en yüksek hız hariç oldukça sessiz gece bile çalıştırılabilir. Ayrıca bırakınca 5 sn sonra duruyor dokununca tekrar çalışıyor. Sapı çok ergonomik üzerinde açma kapama ve artı eksi şeklinde çekiş hızı ayarlama ve led başlık açma kapama düğmesi var. Bütün tuşlar ve ana başlıktaki 3 adet led çok başarılı. Ürün ayrıca 899 W. Diğer alt model XB ler gibi 500-600 W değil. Toz boşaltma haznesi ve çalışma mantığı çok başarılı. Makina gerçekten harika. Ayrıca çok sağlam hissi veriyor. Harbiden adamlar yapmış bu sefer.

7. Arzum Focus Pro Cyclone Filtreli Süpürge

7. Arzum Focus Pro Cyclone Filtreli Süpürge

890 W motor gücü ve Cyclone teknolojisiyle maksimum temizlik performansı sunan Arzum Focus Pro, HEPA 12 filtresiyle toz ve alerjenlerin havaya karışmasını önlüyor.

1.8 litre toz haznesi, 77,8 dB ses seviyesi ve 5 metre kablo uzunluğuna sahip.

Hafif tasarımıyla temizlik sırasında rahatça hareket etmenizi sağlar.

Fiyatı 2.334 TL

 Buradan alabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü eşim sipariş etti sonrasında güzel mi değil mi diye çok tereddüt ettim. Elime sorunsuzca ulaştı çok beğendim bugün kullandım sesi az düşük devirde süpürmeme rağmen yerden zor kurtardım. Çıkan pislik beni şaşırttı sessiz olması ayrı güzel. Yüksek devirde kullansam düşünemiyorum bile kas yaptırır. Alacak olanlara yardımcı olabilmek için uzun yazdım herkese tavsiye ederim 🌼

8. Electrolux Pure C9 Toz Torbasız Led Başlıklı Elektrikli Süpürge

8. Electrolux Pure C9 Toz Torbasız Led Başlıklı Elektrikli Süpürge

7 aşamalı filtreleme sistemiyle üstün bir temizlik performansına hazır olun diyebiliriz! Devrim niteliğindeki 3 boyutlu filtre, gelişmiş mikro toz filtrelemesiyle evinize yalnızca temiz hava salınımı yapıyor. 

Birçok toz torbasız elektrikli süpürge modellerine göre filtre değişimi yapmadan ömür boyu kullanıma olanak sağlaması oldukça etkileyici.

Tutma kolunda yer alan akıllı kumandasıyla emiş gücünü kolayca ayarlayabilirsiniz. Başlığında led ışık bulunması sayesinde en kuytu köşelerdeki tozları temizlemenize de kolaylık sağlıyor.

72 dB ses seviyesi, 650 W motor gücü, 1.6 litre toz haznesi ve 9 metre kablo uzunluğuna sahip.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü bir süredir kullanıyorum ve çok memnunum. En yüksek ayarda bile sesi çok az bu sayede günün her saati kullanabiliyorum. Emiş gücü oldukça iyi. Işıklı başlığı sayesinde bütün tozu kiri net olarak görebiliyorsunuz. Tek dezavantajı malzeme kalitesinin biraz düşük olması. Tam bir fiyat performans ürünü.

9. Karaca Vantuz S6 Black Elektrik Süpürgesi

9. Karaca Vantuz S6 Black Elektrik Süpürgesi

899 W motor gücüne sahip Karaca Vantuz S6 Black, turbo cyclone teknolojisine sahip. 

2.8 toz hacmi, 75 dB ses seviyesi ve HEPA 13 filtresi bulunuyor. Kablo uzunluğu ise 6 metre. 

En çok kullanılan aparatlardan; halı,sert zemin, kenar köşe ve koltuk ucu bulunuyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Harika bir süpürge süpürdüğüm zaman halıyı havaya kaldırıyor toz haznesi çok büyük yedek filtresi var içinde çok iyi.

10. Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

10. Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

750 W gücü ile 2300 Watt'a denk gelen temizlik performansı sunmasıyla oldukça iddialı.

HEPA 13 filtre, 76 dB ses seviyesi, 2.7 litre toz haznesi ve 6 metre kablo uzunluğuna sahip. Sahip olduğu Trayclean teknolojisi sayesinde, tek hamlede kolayca çıkarak etrafa toz dağıtmadan boşaltılabilir haznesi bulunuyor.

Fiyatı 2.263 TL

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

MÜKEMMEL. Gidip adı var diye pahalı markalara para vermeye gram gerek yok. Parçaları o kadar kaliteli ki bu paraya bu performans harika. Çekiş gücü harika. Gücü manuel olarak kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Denemek için geldiği gibi salon halısında denedim. Haznesine bakınca şok oldum çıkan toza. Mükemmel başka bir şey demeye gerek yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Philips Marathon Ultimate XB9125/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

11. Philips Marathon Ultimate XB9125/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

PowerCyclone 10 teknolojisi ile donatılmış olan bu üstün torbasız cihaz, en yüksek emiş gücüne sahip olup, TriActive Ultra başlığı sayesinde her türlü yüzeyde etkili bir temizlik sağlar. NanoClean Teknolojisi ile birlikte, toz ve kir parçacıklarını hızla ve etkili bir şekilde toplar. Ayrıca, cihazın tutma yerine yerleştirilmiş olan toz fırçası aleti, mobilyalarınız, düz yüzeyler ve döşemeler için her zaman kullanıma hazır bir şekilde bekler. Alerjisi olan kişiler için ideal bir seçenek olan bu cihaz, Allergy H13 filtre sistemi ile polen, evcil hayvan tüyleri ve evdeki tozlar dahil olmak üzere ince toz parçacıklarının %99,9'unu hapseder. Bu filtreleme seviyesi, HEPA 13 ile eşdeğerdir ve evinizi temiz ve sağlıklı bir ortam haline getirir.

  • 2,2 litre toz haznesi 

  • Toz torbası dolu göstergesi

  • 8 metre kablo uzunluğu

  • 77 db ses seviyesi

  • Aralık temizleme aparatı ,Küçük başlık ,Entegre fırça

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ev tozu akarları için her ay aşı oluyorum. Yaklaşık 5 senedir süpürge yapamaz ve süpürge yapılan ortama giremez oldum. Çünkü süpürgelerin arkasından hep toz çıkar. Süpürge yapılan yerde anında değişik bir koku oluşur ve bunun nedeni de filtre sisteminin yetersizliğidir. Bu cihazda bu problemi yaşamadık ve öyle bir kir, toz çıktı ki hafriyat tozu kiri gibi.

Bizim ev benim alerjenik hassasiyetim nedeniyle hep temizdir yani ben öyle biliyormuşum. Şiddetle tavsiye ederim. Çekişi mükemmel ve süpürürken kesinlikle yorulmadık. İçinde 3 parça filtre var. Emiş gücü ayarlanıyor.

Çok sessiz. 2 çocuğu da uykuda uyandırmadı. Ben şahsen tümüyle kusursuz buldum. 👍👏

12. Fakir Ranger Comfort Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

12. Fakir Ranger Comfort Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

890 W motor gücüne sahip Fakir Ranger Comfort, Cyclone filtre sistemine sahip. Bu filtre sistemi sayesinde zeminle birlikte havanın da tozlardan arınmasını sağlıyor. HEPA 13 filtresiyle birlikte tozların dışarı çıkmasına engel oluyor. 

1.5 litre toz hanesi, 77.8 dB ses düzeyi ve 5 metre kablo uzunluğuna sahip. 

Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Ürün sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde elimize ulaştı. Turbo başlık harika. Resmen halıyı çırpıyor gibi. Çekim gücü de çok iyi. Bu fiyata alınabilecek çok iyi bir ürün.

13. Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge VC07R302MVP

13. Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge VC07R302MVP

5 adımlı filtre sistemi ve 2.5 litrelik geniş toz hanesiyle rakiplerine göre oldukça başarılı bir süpürge diyebiliriz.

 Cycloneforce teknolojisi ile tozu ve kiri havadan çekerek merkezkaç kuvveti oluşturarak filtrenin temiz kalmasını ve tıkanmaların önlenmesine yardımcı olur. Böylece size sürekli yüksek emiş gücü sağlar.

750 W giriş gücü ve 200 W emiş gücüne sahip. 

79 dB ses seviyesi ve 5 metre uzunluğa sahip kablosu bulunuyor.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Baya beğendim. Yorumlara bakıp süpürge arıyordum çeyizim için ağır olmaması lazımdı hem de pratik. Fiyatı da çok iyi Samsung markasını beğeniyordum , şahsen başlıkları da gayet güzel çekim gücü de iyi. Halıyı baya tutup kaldırıyor en yüksekte ve güzel toz topluyor. Sesi yüksek değil ve istediğin hız ayarında süpürmek harika.

14. Arnica Pika Et14410 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

14. Arnica Pika Et14410 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Torbasız süpürgeler arasında en çok satın alınan süpürgelerden biri olan Arnica Pika, 750 W emiş gücüyle kusursuz bir temizlik sağlıyor diyebiliriz.

Yıkanabilir AFS filtresi, 2.5 litre toz haznesi ve 5 metre kablo uzunluğuna sahip. 

A sınıfı enerji tasarruflu bir elektrikli süpürge olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünün çekiş gücü çok çok iyi, paketlenmesi de çok güzeldi. Ucuz olmasının sebebi hem güç ayarı yok hem de kablosunu içine sokmak için bir düğmesi yok. Elinizle çok hafif ileri doğru çekiyorsunuz kendisi zaten içine alıyor rahat bir şekilde. Anneme aldım gayet memnun tavsiye ediyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın