Görüş Bildir
Haberler
En İyi Robot Süpürge Modelleri ve Tavsiyeleri

etiket En İyi Robot Süpürge Modelleri ve Tavsiyeleri

Kübra B.
15.09.2022 - 12:24 Son Güncelleme: 25.01.2023 - 11:45

Teknolojinin hayatımıza kattığı en güzel kolaylıklarından biri olan robot süpürgeler artık her evin ihtiyacı. Ev işlerinde kolaylık sağlayan akıllı süpürgeler, birçok marka tarafından farklı özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Bu alanda en sevilen markaların başında Xiaomi Robot Süpürge ve Roborock S5 Max modeli gelse de farklı markalarda ve modellerde de tercih edebileceğiniz akıllı süpürgeler yer alıyor.

Son zamlardan sonra robot süpürgelerin fiyatı da özellikleri kadar merak ediliyor. Onlarca marka ve modelin arasında tavsiye edilen ve en memnun kalınan robot süpürgeleri fiyatlarıyla birlikte sizin için bir araya getirdik. Seçmekte kararsız kalıyorsanız ''Robot süpürge de en iyi marka hangisi?'' ve ''Emiş gücü en yüksek robot süpürge hangisi?'' gibi sorulara cevap arıyorsanız, kullananlar tarafından tavsiye edilen en iyi robot süpürgeleri aşağıdan inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum Robot Süpürge S10T 8000Pa

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum Robot Süpürge S10T 8000Pa

Xiaomi robot süpürge modelleri arasındaki en yeni üyesiyle tanışmak isteyenler için Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T karşınızda!

8000Pa vakum gücüyle dünyanın en güçlü süpürgesi olduğu söylenen Xiaomi S10T, patentli dolaşma önleyici teknolojisi ile harika bir deneyim yaşatıyor.

  • 5200mAh büyük pil kapasitesi ile 180m2'lik evi temizleyebilme 

  • Süper Mod (8000Pa), Turbo Mod (4000Pa) ve Standart Mod (2000Pa) ile 3 farklı fan modu 

  • Yeni nesil LDS lazer navigasyon sistemi ile ortam ışıklarından etkilenmeden 360 derece yuvarlak olarak inceleyerek hızlı harita çıkarma

  • 450 ml hızlı açılan toz haznesi ve 250 ml büyük su deposu

  • 3 farklı su hacmi ayarı 

  • 150 dakika çalışma süresi ve 2,5 saat şarj süresi gibi özellikleri bulunuyor.

Linki burada

Kullanıcı yorumu:

Yeni bir model Türkiye'de ilk defa satışa sunulmuş başka bir yerde satışını görmedim. Bu tarz hiç yorumu olmayan yeni ürünler insanı tedirgin etmiyor değil o yüzden deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ürün gelir gelmez kurulumunu yaptım ve haritalandırma yaptım. Haritalandırma işlemini tek seferde tamamladı. Robotun özelliklerinde dünyanın en güçlü çekim gücüne sahip robot yazıyor. 8000pa gerçekten ciddi bir oran. Üründe 4 farklı çekim gücü var sessiz standart güçlü ve süper güçlü şeklinde. Sessiz, standart ve süper güçlü modlarını denedim. Hemen süper güçlü çekimi söyleyim. 170m2 evim var 4+1 bir de mutfak yani toplamda 6 oda şeklinde bir de ara var hol toplamda 7 oda diyebiliriz. Süper güçlü modda sadece 1 oda açıkta kaldı şarj için geri döndü. Yani tek şarjla ortalama süper modda 6 odayı pırıl pırıl yaptı. Daha önce kullandığım mop pro 2 modelinde normal modda bu evi 3 defada anca bitiriyordu. Performans bakımından gerçekten çok beğendim. Paspas modunuda denedim ful su haznesi ile evin tamamını hem sil hem süpür yaptım. Evin tamamını bitirdiğinde su haznesinde hala çeyrek su vardı ve evim büyük bir ev parkeleri ve fayansları sulu ve lekeli bırakmadı tertemiz sildi. Bu kılları toplayan rulosunu bıçaklı bir sistem yapmışlar oda sanırım çok etkili 1 gün önce evimi dip köşe temizledim bugün yeni robotumu denedim çıkan tozu görmeyin yani :)

Sonuç:

Bu robotu öneririm indirimde aldım memnunum. Fakat oturma odamda standın yerini değiştirdim koltuğun yerini değiştirdim robotun kafası karıştı bulamadı standı çünkü odayı tamamen değiştirmiştim bulamayınca sonradan fark ettim durumu resetleme yaptım (üst 2 tuşa basılı tuttum) Sonra gidip standını buldu hani böyle bir işlem yapacak arkadaşlar iyi bilsinler standı sabit yerde tanımlıyor yer değiştirirseniz kafası karışıyor çünkü o alan için haritasını ayarlıyor bilginiz olsun.

Herkese tavsiye ederim umarım anlatabilmişimdir.

2. Lydsto W2 Çift Sterilizasyonlu Robot Süpürge Su & Toz Toplama Üniteli

2. Lydsto W2 Çift Sterilizasyonlu Robot Süpürge Su & Toz Toplama Üniteli

Yıkama, sıcak paspas, kurulama, toz alma, ozon elektrolizi ve çift sterilizasyon gibi benzersiz özellikleriyle kendini temizleyen Lydsto W2 ile tanışmaya hazır olun!

Geleneksel robot süpürgelerin toz toplama hazne temizliği, mop temizliği ve düşük basınçla paspas yapma gibi eksi yönlerini ortadan kaldıran Lydsto W2, eşsiz bir deneyim sunuyor. 

  • 3 litrelik geniş kapasiteli otomatik toz toplama haznesi ile 30 gün boyunca çöp atma derdini ortadan kaldırma 

  • Elektrolize suyla paspas, su tankı ve zeminde %99,9 oranında sterilizasyon sağlama

  • 5000 Pa yüksek emiş gücü ve 5200 mAh pil kapasitesi

  • 50 derece sıcak su ile paspas ve otomatik paspas temizliği

  • Ozonla %99,9 oranında toz torbasında sterilizasyon sağlama

  • Paspası çıkartıp kurulamaya gerek kalmadan 60 derece sıcak hava ile kokusuz kurutma 

  • LDS 2.0 Süper Lidar Sensörü 

  • Halıları otomatik olarak algılama

  • 3 litre toz torbası ve 4 litre su tankı kapasitesi bulunuyor.

Fiyatı 26.881 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Uygulaması türkçe ve basit. Kurulum çok kolay. Çoklu haritalaması vs. her şey var. Bu özellikte zaten Türkiye'de ürün yok. Sensörleri çok hassas ve iyi. Çok üst düzey bir ürün yapmışlar. Mercedes gibi düşünüyorum:)) Ürün daha Türkiye'ye gelmeden takip ediyordum. Sterilizasyon ve mopunu kendisi temizlik yapması müthiş bir şey. Kısaca şöyle özetlenebilir çok iyi makine. Tavsiye ederim.

3. Roborock S7 Max V Robot Süpürge

3. Roborock S7 Max V Robot Süpürge

Roborock ailesinin en yeni üyelerinden biri olan S7 Max V, bir önceki modeline göre 4200 Pa'lık emiş gücü ile öne çıkıyor.

Yeniliklerine bakacak olursak, yüksek ses istemeyenler için sessiz mod özelliği ile motorun emiş gücünü ve su boşaltımını yavaşlatarak daha sessiz bir temizlik deneyimi sunuyor. 

3D haritalama, yıkanabilir filtre ve toz haznesi, uzaktan görüntüleme ve konuşma, oda tiplerine göre temizlik rutinleri planlama, basınçlı mop ve elektronik kontrollü su haznesi gibi özellikleri bulunuyor. 

0,4 litre toz kapasitesi ve 0,2 litre su tankı kapasitesine sahip.

Robot süpürge tavsiye 2022 yılı içinde en memnun kalınan robot süpürge modellerinden biri diyebiliriz.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Harika ürün, haritalandırması çok hızlı. Temizliği, paspası, eşya algılaması sorunsuz ve kullandıklarımızın en iyisi. Fiyat sizi üzmezse hiç düşünmeden alın.

4. Roborock S7 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge

4. Roborock S7 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge

VibraRise teknolojisiyle zemin ayrımını otomatik olarak yapıyor. Yani parke gibi sert yüzeylerde ıslak mop ile paspaslama yapılırken, halı gibi yumuşak yüzeylere geçildiğinde vakumlama modu devreye giriyor. 

Bu güzel özelliğin bir faydası da mop çıkarıp takma zahmetini ortadan kaldırması. Islak mop halı üzerindeyken kendisini 5 mm’ye kadar yukarı çekiyor ve halıyı ıslatmıyor.

Ayrıca en zorlu lekelerin üstesinden gelmek için dakikada 3000 kez fırçalama hızına sahip. Bu sayede kurumuş lekeler başta olmak üzere en zorlu lekelerin üstesinden gelebiliyor.

Kısacası 5200 mAh bataryası ve 2500Pa çekim gücüyle sevilen süpürgelerden biri diyebiliriz.

Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

S5 kullanıyordum, ana fırça uzun saç temizleme kolaylığı ve halıları algılayıp mopu kaldırması teknolojileri yüzünden bu ürüne geçtim. Aynı zamanda evim 3 katlı olduğu için birden fazla haritayı hafızasında tutabilmesi de benim için artı oldu. Şarj doldurma süresi daha uzun, ürün daha ağır, düz zeminde süpürme sesi daha az aklıma ilk gelen özellikleri bunlar.

5. Roborock S5 Max

5. Roborock S5 Max

En iyi robot süpürge tavsiyeleri arasında yerini koruyan Roborock S5 Max, en memnun kalınan robot süpürgelerden de biri diyebiliriz. 

  • 5200 mAh batarya ve 2000 Pa emiş gücü

  • 3 farklı su akış kontrolü

  • Özel kir algılama sensörü 

  • Yüzeylere göre otomatik temizleme modu 

  • Özel zamanlama ayarı 

  • 0,48 litre toz haznesi kapasitesi ve 0,15 litre su tankı kapasitesi

  • Akıllı Lazer Navigasyon sistemi 

  • 180 dakika çalışma süresi ve 2,5 saat şarj süresi 

  • Sanal bariyer oluşturma ve seçmeli oda temizliği imkanı gibi özellikleri bulunuyor.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Uzun araştırmalar ve farklı markalar arası karşılaştırmalar sonrası Roborock S5 max modelini almaya karar verdik. Robot süpürgede en önemli şeyin haritalama ve haritalamaya göre boş alan kalmadan uygun düz çizgi tarzı alanlar planlayarak (böylelikle aynı yerde dönüp durmadan) şarjı da verimli kullanarak temizlemenin, temizleme süresinin (60 dk olanlar anca 2 oda temizleyebilir) ve bu sürede şarj azaldığında şarj ünitesine gelerek şarj olup hem de kaldığı yerden devam edebilmenin ve emiş gücünün (1600-2200 pa arası), hepa filtrenin (tozu dışarı vermemesi ,alerjili için kesinlikle bu filtreli tercih etmelisiniz), tek şarjla temizleyebildiği alan olduğunu öğrendik. Sitelerden incelediğimiz marka ve modellerde haritalamanın sorunları olduğunu (dolayısı ile birkaç oda temizleyemeden şarjı bitirdiği ), şarj sonrası kaldığı yerden devam etmediğini ya da etse bile 3-4 saatlik şarj sürelerinin olduğunu gördük. S5 max haritalaması ve bu haritalamaya göre çizgi yol planlaması, şarj bitince kaldığı yerden temizliğe devam etmesi, kaldığı yerden temizliğe yetecek kadar şarjı hesaplayıp o kadar şarj olup kaldığı yerden temizliğe devam etmesi, 2000pa güçlü emiş gücü, ister haritalanılan tüm alan, ister oda seçilerek temizleme ve paspaslama (hatta temizleme ve paspaslamanın kaç kere olacağı 1-2-3 kere, yada paspaslama olmayacağı),girilmeyecek zone alan ve oda oluşturabilme (hatta halı bile seçebilme), yıkanabilir hepa filtre, özellikleri için tercih ettik.10 gündür kullanıyoruz ..hanım robot süpürge istediğinde Ben gırgır tarzı temizlik yapabilir anca diye düşünerek pek taraftar değildim ama çöp kutusundaki topladığı toza ve temizlediği yerlere baktığımda normal hepa filtreli bir süpürge gibi temizlediğini gördüm.tüm özelliklerini denedik..85 dk da bürüt 170 m2 evimizi temizliyor %35 de şarjı kalıyor. Anlık izleyebiliyorsunuz uygulamadan. Hepsi mükemmel çalışıyor. Paspaslaması da (paspaslamadan önce 3 kez süpürüyorsunuz) çok iyi. Hanım çok memnun hatta eski temizlikçimizin adını vermiş robota!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Xiaomi Mi Robot Vakumlu Mop 2 Pro

6. Xiaomi Mi Robot Vakumlu Mop 2 Pro

2022 model Xiaomi Mi Robot Vakumlu Mop 2 Pro, klasik tasarımıyla tamamen yenilenmiş olarak karşımıza çıkıyor. 

Yüksek frekanslı sonik titreşimli paspasıyla sert lekeleri artık kolayca temizliyor.

Yeni nesil LDS lazer navigasyona sahip olması sayesinde gece karanlığında bile temizleme rotasını hızlı planlar ve haritalama yapar. Nereye taşırsanız taşıyın kendi kendine konumlanır ve birden fazla katı haritalandırma yapabilir.

5200mAh büyük hacimli pili ve 3000Pa'lık yüksek emiş gücüyle 150m2'den daha geniş bir evi kolayca temizler.

Yenilenmiş özellikleriyle alabileceğiniz en güçlü ve iyi robot süpürgelerden biri diyebiliriz.

Linki burada.

Bir kullanıcının yorumu şöyle:

Ürün siparişimiz üzere çok kısa sürede elimize ulaştı. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik diyebilirim her şeyiyle dört dörtlük özellikle 3000PA oluşu mükemmel. Gecenin karanlığında evimin haritasını çıkartıp temizliğe başladı.2022 model yeni cihaz tereddüt ederek aldık ama iyi ki de almışız son teknoloji. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.

7. Viomi Alpha S9 Ultraviyole Toz Boşaltma Üniteli Robot Süpürge

7. Viomi Alpha S9 Ultraviyole Toz Boşaltma Üniteli Robot Süpürge

Viomi Alpha S9, UV teknolojisi ile sağlımızı tehdit eden 5 farklı bakteriye karşı %99,9 oranında koruma özelliği ile karşımıza çıkıyor.

Üçlü filtreleme ile toz partiküllerini etkili bir şekilde hapsedip, temiz hava bırakıyor. Manuel temizliğe benzeyen Y paspaslama özelliğiyle paspaslama konusunda etkili bir temizlik sunuyor. Toz boşaltma ünitesine gelecek olursak 30 kullanıma kadar toz boşaltma işini kendisi yapıyor. 

2700 Pa emiş gücü ve 5200 MAh güçlü bataryaya sahip. 320 m2’lik alanda kesintisiz temizlik sunuyor. 300 ml toz haznesi ve 250 ml su haznesi kapasitesi bulunuyor. 

Toz haznesi ve batarya seviye göstergesi, paspaslama ve süpürme özelliğinin aynı anda kullanılması,  Japon Nidec fırçasız motor teknolojisi ve cep telefonu ile her yerden bağlanabilme özellikleri bulunuyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz. 

Kullanıcı yorumu:

Uzun zaman araştırdım bu modele karar verdim çok doğru bir karar vermişim. Bütün beklentilerimi karşıladı. Robot süpürge isteyenlerin alıp memnun kalacağı bir model tavsiye ederim. Çöpünü kendi boşaltması büyük rahatlık haritalama ve uygulaması kolay şarjı bütün evi süpürmesine yetiyor. Çekim gücü ve temizliği çok iyi.

8. Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge

8. Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge

Akıllı toz boşaltma ünitesiyle öne çıkan Roidmi, 2700Pa vakum gücü 5200mAh  bataryaya sahip. 

4. nesil lazer sistemiyle hassas tarama ve haritalandırma konusunda oldukça başarılı. Derinlik algılaması sayesinde merdiven gibi yüksek yerlerden düşmeyi önler. 

En güzel özelliklerinden biri de bulunduğu zemine göre vakum gücünü otomatik olarak ayarlaması. Ayrıca 2 cm'lik engel tırmanma becerisi sayesinde artık eşikler problem olmaktan çıkıyor. 

9.8 cm yüksekliğe sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Buradan ulaşabilirsiniz. 

Kullanıcı yorumu:

Ürünü 2 aydır kullanıyorum evdeki en büyük yardımcım, kedilerimden dolayı tüy ve kum olduğu İçin her gün temizlik yapıyordum. Halı üzerindeki çekim gücü gerçekten çok iyi ve iki kenar fırçası olması çok avantajlı, paspaslaması güzel ama ıslak zeminlere geçişlerde halı kenarlarını birazcık ıslatıyor. Türkçe programda kullanılabilmesi büyük bir kolaylık, istediğin bölgeyi yada odayı temizletmek, girmesini istemediğiniz yere engel koyarak da telefonunuzdan çok basitçe halledebiliyorsunuz. Çöp torbası hala dolmadı sık sık değiştirmeye gerek kalmıyor. İdeal seçim teslim aldığım gün arayıp yardımcı oldu kurulumunda, iletişim ve müşteri desteğine tam not veriyorum. Ürünüm çok hızlı kargolanıp teslim edildi. Evim 110 metrekare şarjı%100 ile başlayıp %60 ile temizliği bitirip şarj yerine dönüyor. (paspaslama yaptırmadan) Yani şarjı çok iyi gidiyor rahatlıkla temizlik yaptırabilirsiniz. Sağa sola çarpmıyor yavaş yavaş dokunarak geçiyor eşyalara ya da köşelere. Giremediği temizleyemediği yerleri birçok açıdan deneyip temizlemeye uğraşıyor. 

9. Viomi Alpha 2 Pro Toz Boşaltma Üniteli Akıllı Robot Süpürge

9. Viomi Alpha 2 Pro Toz Boşaltma Üniteli Akıllı Robot Süpürge

İnce tasarımıyla dikkat çeken Viomi Alpha 2 Pro, Al teknolojisi ile geliştirilmiş dörtlü lidar lazer sensörleriyle eşyaları otomatik olarak tanır ve tüm engelleri ustalıkla aşar. 

Otomatik toz boşaltma ünitesi sayesinde 1 ay boyunca ikincil bir toz oluşumunu engelleyerek, sık sık toz boşaltma derdinden sizi kurtarır. 3'lü temizleme özelliği ile süpürme, paspaslama ve silmeyi aynı anda yapar.

5200 mAh büyük hacimli pili ve 4000 Pa'lık emiş gücü ile 420 m2'lik alanı tek seferde temizler.

0.2 lt toz ve 0.3 lt su tankı kapasitesi bulunuyor.

Üçlü filtreleme, halı tanıma, sesli komut,  farklı odalar için farklı temizlik modları gibi özellikleri bulunuyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Dubleks ev için aldım iki harita oluşturdum. Gayet güzel temizlik yapıyor. Her temizlik sonrası robotu temizlemek zorunda kalmıyorsun şarj ünitesine çöpünü boşaltıyor. Tek kelimeyle mükemmel bir ürün.

10. Tefal X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge

10. Tefal X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge

Evcil hayvan dostu olarak bilinen Tefal Akıllı Robot Süpürge; oda, bölge, nokta ve yasaklı bölge olarak 4 farklı temizlik moduna sahip. 

Yüksek doğruluğa sahip navigasyon, gelişmiş lazer teknolojisi ile haritalandırma konusunda oldukça başarılı. 

Ulaşılması zor bölgeler ve köşeler için iki adet yanal fırça, evcil hayvan tüyleri için turbo fırçasıyla istediğin o temizliğe kavuşmanı sağlıyor.

Linki burada.

Bir kullanıcı yorumu şöyle:

Bayadır kullanıyoruz öncelikle evin haritasını çıkartmak istiyosanız kesinlikle eco ayarında başlatın yoksa ilk kullanımlarda şarjı hızlı bitiyor. Çekme kuvveti çok iyi özellikle en yüksek ayarda çekince evi 2 gün idare ediyor. 70-80 metrekarelik alanı en yüksek ayarda 45-50 dakikada süpürüyor. Bazen bazı noktaları süpürmüyor onları tekrar nokta seçme bölümünden ayarlayabilirsiniz. Mop kısmını takınca normalde süpürürken girdiği yerlere de bazen giremiyor ve kendini oraya defalarca vuruyo bunun sebebini hala anlamadık. Suyunu biraz halılara da veriyor ama sırılsıklam yapmıyor tabii ki de. Sadece üstünden geçerken hafif nem bırakıyor. Biz suyuna sirke de ekliyoruz evin enerjisini temizlesin diye. Bide kapı arkalarını falan elinizle almanız gerekiyor maalesef. Yani çok ayrıntılı temizlik yapmıyor normal olarak ama beklentimiz bu yöndeydi zaten ve karşıladı da. Tavsiyemdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Fakir Robert Rs 770 Akıllı Robot Süpürge

11. Fakir Robert Rs 770 Akıllı Robot Süpürge

4000 Pa’lık vakum gücü ve 5200 mAh bataryasıyla tek seferde 120m2 kullanım alanını temizleyen Fakir Robert Akıllı Robot Süpürge, 4 farklı silme ve süpürge fonksiyonuna sahip.

Toz haznesi 450 ml, su tankı kapasitesi de 250 ml.

Çoklu haritalama özelliği, engel tanımayan güçlü temizliği ve türkçe akıllı ses teknolojisiyle aradığınız akıllı süpürge olabilir. 

Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Ürün çok güzel ve haritalandırmayı gayet başarılı bir şekilde yapıyor. Engel aşma konusunda da beklediğimden daha iyi bir performans gösteriyor. 120 m2 lik 3+1 evi 2 saate yakın bir sürede haritalandırdı. Sadece kullanmaya başlamadan önce uygulama içerisindeki haritayı kaydet bölümünü açmanız daha iyi olacaktır yoksa yaptığınız işlem boşa gidebilir. Gördüğüm tek eksi yanı ise haritalandırma yapıldıktan sonra silme işleminde halıları işaretleyerek o bölgelerde sadece süpürme yapmasını sağlanabiliyor ancak 4 adetten fazla halı bölgesi seçilemiyor. Ama bu sıkıntı da uygulamaya gelecek bir güncelleme ile düzeltilebilir.

12. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C Robot Süpürge

12. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C Robot Süpürge

2022 versiyonu ile Mop 2C,  2200 Pa emiş gücü ve 3200 mAh pil gücüne sahip. 

Elektronik kontrollü su deposu, gerçek zamanlı konum, çarpma önleme, özelleştirilmiş bölge temizleme ve sanal duvar özelliği ile etkin bir temizlik sağlıyor. 

600 ml toz ve 200 ml su haznesine sahip. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Kendime yaptığım en güzel iyilik olabilir, her şeyiyle mükemmel. Toz haznesine her bakışımda şok geçiriyorum. Ayrıca diğer pahalı olanlara hiç gerek yok. Bu model her türlü ihtiyaç karşılıyor.

13. Arçelik Robot Süpürge

13. Arçelik Robot Süpürge

2000 Pa emiş gücü, 2600 mAh bataryasıyla tam bir fiyat performans ürünü. 110 dakikaya kadar çalışma süresine sahip.

Microfiber beziyle 5 farklı temizlik modu bulunuyor. Mobil uygulaması üzerinden haftalık temizlik programlama ve geçmiş temizlikleri görüntüleyebilir, uzaktan bağlanarak çalıştırabilirsiniz.

Harita çıkarma özelliği de mevcut. Aynı zamanda navigasyon sistemi sayesinde temizlik rotasını kaydederek kolay ve pratik kullanım sağlar.

Buradan ulaşabilirsin.

Kullanıcı yorumu:

Çok memnun kaldım. Evdeki saç toz her şeyi topluyor içinden çıkan toza inanamazsınız. Muadillerine gore de fiyatı daha uygun telefona indirilen bir uygulama sayesinde haritalama yapabiliyorsunuz. Dışardayken bile çalıştırabilirsiniz.

14. HOMEND Alex Laser Akıllı Robot Süpürge

14. HOMEND Alex Laser Akıllı Robot Süpürge

Yükseklik sensörleri, 3 farklı emiş modu ve 3 farklı damlatma moduyla karşımıza çıkıyor.

600 ml toz haznesi ve 400 ml de su haznesine sahip. Çoklu haritalama özelliği sayesinde istediğiniz odayı temizletebilir, girmesini istemediğiniz alanları işaretleyebilirsiniz.

Çift taraflı fırçasıyla dip köşe temizlikte maksimum performans sağlayarak etkilemeyi başarıyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Canım alex bebeğim olduğu için aldım. Yerlerde sürünüyor, yuvarlanıyor ve cihaz gerçekten çok güzel temizliyor. Haritayı dip köşeyi çıkarıyor şarj istasyonuna evin her yerinden dönebiliyor. Tek eksi yönü temizlenmesi öndeki fırçalarına saç telleri dolanıyor orta fırçaya dolanması normal ama küçük fırçaları da her seferinde toz haznesini de temizlemek gerekiyor. Püsküllü halınız varsa benim bir tane var bazen takılmıyor ama genellikle püsküllere takılıyor kestirmeyi düşünüyorum. Onun haricinde çalıştırın unutun her yeri temizleyip dönüyor yerine. Ben çok beğendim ünlü marka almaya hiç gerek yok.

15. Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro

15. Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro

 Robot süpürgeler arasında en çok satılan süpürgeyi söylemeden geçmek olmaz. 

''Xiaomi istiyorum ama fiyatı biraz daha uygun olsun'' diyorsanız tercihiniz Mop Pro modelinden yana olabilir.

Kullanıldığı alanı haritalayıp kaydeden Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro, 2 cm'ye kadar olan engellere takılmadan etkili bir temizlik performansı sunuyor. 

Mobil uygulaması üzerinden belirlenen alanların temizliği, çalışma saatleri ve temizlik modu gibi özelliklerini kontrol edebilirsiniz.

2100 Pa emiş gücü sayesinde kıl, toz, tüy ve kırıntı gibi kirleri başarılı bir şekilde süpürür. Akıllı hassas elektrik kontrollü su deposuyla zeminde ıslaklık bırakmadan paspaslama yapmayı da ihmal etmiyor. 

Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro 5.149,99 TL'ye satılıyor, buradan alabilirsiniz.

Her ne kadar birçok modeli olsa da fiyat performans olarak en mantıklı ürün olduğunu düşünüyorum. 1 yıldır kullanıyoruz ve çok memnunuz, annelerimize de aldık şimdi onlar da çok mutlular ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Beko Hm Robot Süpürge

16. Beko Hm Robot Süpürge

Kurulumu ve programlaması oldukça kolay olan Beko Robot Süpürge, evin planını kaydeder. Evde olmadığınız zamanlarda uzaktan çalıştırarak evin süpürülmesi ve silinmesini sağlayabilirsiniz.

Ürünün toz haznesi 0,45 litre, su deposu 0,18 litre kapasiteye sahip.

Toplam temizleme alanı 200 m² olan Beko Robot Süpürge, evin tamamını süpürür ve sert zeminleri algılayarak mop ile siler. Tam şarj ile 150 dk düşük çalışma modunda temizlik yapmasıyla oldukça iddialı! 

Buradan alabilirsiniz.

Aldığımdan beri çok memnunum haritalamak çok kolay oldu. Kullanımı çok kolay teşekkürler;)

17. Xiaomi Mi Robot 1C Vacuum Mop Robot Süpürge

17. Xiaomi Mi Robot 1C Vacuum Mop Robot Süpürge

Artık üretilmese de kısıtlı bütçelerin tercihi olan Xiaomi Mi Robot 1C Vacuum Mop, 2500 Pa emiş gücü ve 2400 mAh bataryaya sahip

Yüksek performansına kıyasla oldukça az enerji tüketimi yapan bu cihaz, sınıfının en tasarruflu ürünlerinden biri. Hem cebinizi hem de temizliğinizi düşünüyor diyebiliriz.

Akıllı navigasyon özelliği sayesinde size ihtiyacı olmadan tüm evi süpürür. 600 ml geniş toz hanesi ve 200 ml su tankı haznesine sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Fiyat performans olarak en iyisi diyebileceğim C1’i almaya karar verdim.Haritalama özelliği olması büyük avantaj. Dün süpürüp sildiğim evimi bugün gelen cihazımla deneme yaptığımda evden çıkan toz, saç ve halıların tüyleri beni çok şaşırttı. Shaggy halının üzerinden geçiyor rahatlıkla  çıkabiliyor. İyi temizlediğini düşünmüyorum normal süpürgeyle üstünden geçerim ama onun dışında takılmadan süpürmesi çok çok güzel. Silme özelliğini kullanmadım gerek de duymuyorum. Kendim silerim daha temiz olur diye düşünüyorum.

18. Anker Eufy Robovac 11s

18. Anker Eufy Robovac 11s

Artık üretilmese de tercihlerde yerini koruyan Anker Eufy Robovac 11s; hepa filtre ve 1000 Pa vakum gücüne sahip.

1.5 saat çalışma süresine ve kenar, soft, maksimum temizleme modlarına sahip. Düşmeyi ve çarpmayı önleyen sensörü de bulunuyor. 

Sadece süpürsün paspas yapmasına gerek yok diyorsanız düşünebilirsiniz.

Linki şurada.

Emiş gücü çok iyi hiçbir yeri atlamadan süpürüyor elim ayağım oldu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
9
6
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahmet altan

Hakikaten ilginç insanlarsınız. Xiaomi 1C 4 senelik bir model, artık üretilmiyor, yerine 2 C geldi. Eufy 11S çöp hükmünde, 15 senelik bir teknoloji ve çok ... Devamını Gör

Osman Yalçın

Bi F/P ürünü tavsiye eder misin? Bende bu işlerden anlamıyorum sende yetkili bi abiye benziyorsun👍