Görüş Bildir
Haberler
2023'ün En İyi Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri

etiket 2023'ün En İyi Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri

Kübra B.
21.09.2022 - 12:40 Son Güncelleme: 26.01.2023 - 16:11

Teknoloji dünyasının son zamanlarda en dikkat çeken ürünlerinden birisi şüphesiz bluetooth kulaklıklar. Hem kaliteli müzik dinlemeyi hem de pratik telefon görüşmeleri imkanı sağlayan bu kulaklıklar artık hep yanımızda. Telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi arayanlardan bluetooth kulak içi kulaklık önerisi arayanlara tüm ihtiyaçlara uygun önerilerimize bakmadan kararınızı vermeyin!

İlerleyen teknolojileri sayesinde çeşitli özelliklere sahip olan kablosuz kulaklık markaları arasında da muhteşem bir rekabet yaşanıyor. Bu yüzden ''En iyi bluetooth kulaklık hangisi?'' diye düşünüp duruyor olabilirsiniz.

Sizin için hazırladığımız en çok tercih edilenler arasından tüm özellikleri analiz edilerek seçilmiş en iyi kablosuz kulaklıklar bu listemizde!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sennheiser Momentum True Wireless 3

1. Sennheiser Momentum True Wireless 3

İyi bir ses performansı denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri Sennheiser oluyor.

Farklı boyutlarda kulak silikonları ve halkalarıyla her kulak tipine uyumlu. Bu halkalar sayesinde kulaklığın kulağınıza daha iyi oturmasını sağlıyor.

IPX4 sertifikası da bulunuyor. Su sıçrama, terleme, yağmur ve toza karşı kullanım konusunda bir problem yaşamayacağınız anlamına geliyor. 

Adaptif gürültü engelleyici konusunda bir önceki versiyonlarına göre güzel gelişmeler mevcut. Bulunduğunuz ortama göre adaptif gürültü engelleyicinin performansını azaltıp, yükseltebiliyor. Bu durum pil performansını da olumlu etkiliyor.

ANC açık kullanımda 22 saat, kapalıyken 28 saate çıkan bir pil performansı var. Aynı zamanda 10 dakikalık hızlı şarj ile 1 saat boyunca kulaklığı kullanabiliyorsunuz.

Amazon fiyatı 5.203,79 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

İlk seri, 2. serisi ve daha birçok farklı üst segment kulaklık ile karşılaştırma şansım oldu. Sennheiser burada hem telefon görüşmesi, hem akıllı özellikler hem ANC performansı yönünde önceki kendi serilerine göre çok ciddi geliştirmeler yapmış ben çok memnum kaldım. Özellikle gövdeli ve enerjik yeni ses karakteri çok başarılı zaten ses konusunda çok iyiler. Ama artık diğer özelliklerde de üst seviye kulaklığa yakışacak adımlar atmışlar. Benim tavsiyem Comlyfoam köpük uçlarla kullanın hem ANC performansı artıyor hem de kulağınızda daha stabil ve konforlu oluyor. Şu an için en iyi true wireless kulaklık diyebilirim.

2. Bang & Olufsen Beoplay EQ

2. Bang & Olufsen Beoplay EQ

Kendine hayran bırakan tasarımı ve kalitesiyle karşımıza çıkan Bang & Olufsen Beoplay EQ, en iyi kablosuz kulaklıklardan biri diyebiliriz.

Üstün ses kalitesi ve başarılı ANC performansına sahip.Altı entegre mikrofon ve ses demeti teknolojisi sayesinde telefon görüşmelerinizi kristal berraklığında yapabilirsiniz.

Aktif gürültü önleyici özelliği sayesinde arka plan gürültüsünü büyük ölçüde engelleyen Beoplay EQ, size kesintisiz müzik zevki sunuyor.

Pil özelliğine gelecek olursak, gelişmiş şarj ünitesi 20 saate kadar kullanım sağlarken, aktif gürültü önleyici açıkken kulaklıklar 6.5 saat kullanım sunar. Ayrıca 20 dakika şarj ederek 2 saatlik kullanım sağlayacak hızlı şarj özelliği de bulunuyor.

Linki burada.

3. Sony WH-1000XM5

3. Sony WH-1000XM5

Sony'nin en yeni ve iddialı olan XM5, sektöründe lider en iyi aktif gürültü engelleme özelliğine sahip.

Uçak gürültüsünden insan sesine kadar tüm sesleri engelleyen aktif gürültü engelleyicisi; iki işlemci, sekiz mikrofon ve özel tasarlanmış bir sürücü birimiyle daha güçlü hale gelmiş. 

En önemli özelliklerinden bir diğeri de daha dolgun, yüksek çözünürlüklü bir ses kalitesi sunması. Aynı zamanda birden fazla cihaza da bağlayabiliyorsunuz.

1000X serisinde şimdiye kadarki en iyi görüşme kalitesine sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Diğer özellikleri gibi pil konusunda da oldukça iddialı. 30 saatlik pil gücü ve 3 dakika şarj ile 3 saatlik kullanım sunması oldukça etkileyici.

Amazon fiyatı 7.541,45 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Daha önce shure , B&O gibi kulaklıkların kulak içi modellerini kullandım ama hiç kulak üstü kulaklık kullanmadım ona rağmen hızlı bir şekilde alıştım bu pedlerin hassasiyetinden sanırım çünkü çok konforlu. Fakat aynı şeyi boyundayken söyleyemem çünkü boğazı sıkan bir yapısı var eğer geniş bir boyuna sahipseniz kesinlikle rahatsız eder.Müzik ve film izlerken 'oha ya nasıl yapmışlar' dedirtiyor. Ürünü arkadaşımın wh1000xm4 ile karşılaştırdık ses kalitesi aynı baslar biraz gelişmiş, üst model olduğunu fark edecek düzeyde geliştiğini söyleyebilirim fakat öyle 'waaooovv' olmuyorsunuz.

Anc olayını aşmış adamlar üzerine çok konuşmanın bir manası yok çünkü gürültü engellemeden neredeyse gürültüyü yok etme düzeyine gelmişler, yeni model çıkarsa üzerine çok fazla bir şey koyabileceklerini düşünmüyorum.

Ses kalitesi için Spotify dan Deezer balıklama bir geçiş yaptım. Neredeyse tüm parçalarında *Hİ-Fİ özelliği mevcut ŞİDDETLE tavsiye ederim.

Pil ömrü bir hafta bitmedi en iyi ihtimalle günde en az 2 saat kullanıyorum %50 durumda şuan, şarj süresi ile bir probleminizin olacağını düşünmüyorum.

4. JBL Tune 560 BT

4. JBL Tune 560 BT

Jbl kulaklık arayanların tam bir fiyat performans kulaklığı olan JBL Tune 560 BT, konforlu ve oldukça hafif bir yapıya sahip. 

Fiyatına göre malzeme kalitesi, bluetooth 4.1 bağlantı performansı ve ideal bir ses performansına sahip.

Aynı anda 2 cihaza bağlanabilmesi en güzel özelliklerinden birisi. 

Pil özelliğine gelecek olursak 16 saatlik pil gücü ve 5 dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım sunan hızlı şarj özelliğine sahip.

Amazon fiyatı 828.90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kulaklık elime 1 gün içerisinde ulaştı. Kargo şirketinden gayet memnun kaldım. Evde olup olmadığımız soruldu. Güzel paketlenmişti. Kulaklık hiçbir şekilde dışarıya ses vermiyor. Bass özelliği aşırı iyi. Gayet kibar olmasının yanında ses kalitesi muhteşem. Gürültü önleyici özelliği de var. Bu fiyata harika bir kulaklık. Tavsiye ederim.

5. Jabra Elite 7 Pro

5. Jabra Elite 7 Pro

Jabra MultiSensor Voice teknolojisi ile olağanüstü arama deneyimi sunmasıyla ön plana çıkıyor. 4 güçlü mikrofonu ile rüzgarlı havalarda otomatik devreye giren bu teknoloji, çenenizdeki titreşimler yoluyla sesinizi kusursuz bir şekilde karşı tarafa ileten kemik iletim teknolojisi kullanıyor.

Ayarlanabilir aktif gürültü önleyici ve HearThrough ile çevrenizdeki seslere karşı kontrolü sağlayabilir, dahili hoparlörlerinden gelen sesi kişiselleştirebilirsiniz. 

Su ve toz geçirmeyen IP57 sertifikasına sahip. Ayrıca aynı anda iki cihazda da kullanabiliyorsunuz. 

Pil özelliğine baktığımız zaman her kulaklık için 8 saat, kutusuyla 30 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Hızlı şarj özelliğini kullanacak olursanız 5 dakika şarj süresi sonunda 1 saatlik kullanım sağlıyor.

Amazon fiyatı 2.496,50 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

AirPods pro kullanan birisi olarak AirPods da bazı rahatsızlıklarım vardı. Mesela müzik dinlerken tatmin edici bas-tiz sesi alamıyorum, kulağıma tam oturmuyor düşme endişesinden dolayı sürekli tetikte oluyorum. Gürültülü ortamda sesleri karşı tarafa aktarabiliyor ancak sessiz ortamda gayet iyi. Jabra Elit 7 Pro’yu benim gibi digital titizliği sahip olan arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Öncelikle muhteşem bi müzik deneyimi sunuyor. Kulağıma tam oturdu ve koşu esnasında dahi düşme tedirginliği sunmuyor. En çok beğendiğim özelliği ise gürültülü ortamda ki hiç bir sesi karşı tarafa iletmiyor ancak o esnada sesiniz karşı tarafa boğuk gidiyor. Gürültülü ortamda yüksek sesle konuşmanız gerekiyor. Diğer beğendiğim özelliği ise sağ kulaklığı kullanırken diğer sol kulaklığı başkası da takabiliyor ve konuşmaya dahil olabiliyor. Beğenmediğim yönü ses yüksekliğini sınırlı tutmuşlar. Sanırım sağlık açısından böyle düşünmüşler. Onun haricinde kullanımı çok keyifli bi kulaklık. 👍

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sony WH-1000XM4

6. Sony WH-1000XM4

Piyasadaki en iyi ANC performansına sahip Sony XM4, kullanıcıları tarafından tam puan almış. 

Biriyle konuştuğunuz anda, Speak To Chat özelliği otomatik olarak müziği durdurup ortam sesine izin vererek sohbet etmenizi sağlıyor. Ayrıca 5 mikrofon ve gelişmiş ses sinyali işleme teknolojisini kullanarak sesinizi tanıyor ve tepki veriyor. Böylece sohbet bittiği zaman müzik otomatik olarak tekrar çalmaya başlıyor.

Uyarlanabilir ses kontrolü özelliğine gelecek olursak, ortam sesi ayarlarını otomatik olarak konumunuza ve davranışınıza göre ayarlıyor.

Aynı anda iki cihaza bağlanabilir, sesli yardımcı ile işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

5.0 bluetooth sürümü, 30 saate kadar kullanım süresi ve hızlı şarj ile 10 dakikada 5 saatlik kullanım sağlamasıyla oldukça etkileyici.

Fiyatı 7.646,63 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Arkadaşlar neredeyse yorumların tamamını okudum. Geneli zaten görebileceğiniz gibi olumlu. Olumsuz yorum yapanların beklentilerini karşılamamasının sebepleri var. 1. Bu kulaklık hiçbir zaman en iyi mikrofon kalitesini sağladığını iddia etmemiş veya buna yatırım yapmamış. 2. Bu kulaklık elbette ki 10-15 bin lira üzerindeki profesyonel referans kulaklıklarla karşılaştırılmamalı, bu gündelik bir kulaklık. 3. Ses seviyesi kulaklarım çınlasın, bas vururken bangır bangır kulak memelerim titresin istiyorsanız bu da mümkün değil. Ben deniz yıllardır DJlik yapan, onlarca kulaklık kullanmış, birçok gecesini yüksek sesli gece kulüplerinde geçirmiş birisi olarak size temin ederim ki; ses seviyesi oldukça yeterli, basları çok temiz ve doyurucu,  ANC en iyisi. Kullandığım en iyi ANC BLUETOOTH KULAKLIK. En iyi kulaklık değil en iyi ANC BLUETOOTH KULAKLIK. Ben çok memnunum. Alacak olanlara şimdiden keyifli vakitler diliyorum.

7. Jabra Elite 4 Active

7. Jabra Elite 4 Active

Sportif bir yaşam tarzına sahip olanların çok seveceği Jabra Elite 4 Active, spor yaparken kulağınızdan düşmeyecek şekilde tasarlanmış. Ayrıca IP57 sertifikası sayesinde suya ve tere karşı oldukça dayanıklı.

ANC özelliğine de sahip bu kulaklıkla aynı zamanda tek bir tuşla HearThrough özelliğini de kullanabiliyorsunuz. 

Sahip olduğu 4 adet mikrofonu ile aramalarda sesinizin yüksek ve net bir şekilde duyulmasını sağlıyor.

7 saate kadar kullanım süresi kutusuyla birlikte 28 saate kadar çıkıyor. Hızlı şarj özelliğiyle de 10 dakikalık şarj ile 1 saate kadar kullanım sağlıyor.

Mono mod özelliğini söylemeden geçmeyelim.Bu özellik sayesinde kulaklığın birini kullanıp birini şarj edebilirsiniz.

Fiyatı 1.636,59 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Bu nasıl bir kulaklık arkadaş böyle kulaklık mı olur ? Harika bir şey bu ses kalitesi baslar konuşma gürültü önleyici uygulaması üzerinden sunduğu seçenekler mükemmel ya fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Emeğinize sağlık.

8. Apple AirPods Pro

8. Apple AirPods Pro

Aktif gürültü engelleyici sistemiyle dış sesleri neredeyse sıfıra indiren AirPods Pro, etrafınızda olup bitenlere kulak verebilmeniz ve çevrenizle etkileşime geçebilmeniz için şeffaf modu bulunuyor.

Uzamsal ses teknolojisi ile film veya video izlerken sesin her yönden geldiği hissini uyandıran, sinema salonlarındakine benzer bir ses deneyimi yaşatıyor. 

IPX4 ile suya ve tere dayanıklı olarak üretilen AirPods Pro, MagSafe şarj kutusu ile toplamda 24 saatten fazla dinleme süresi sağlıyor.

Amazon fiyatı 5.094 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Aktif gürültü engelleme gayet başarılı çalışıyor. Buna en iyi örnek hızlı trendeki deneyimim olur sanırım, bu özelliği devreye aldığımda trenin sesi hiç ama hiç geçmiyor. Ses kalitesi uzamsal ses ile baya başarılı bir hale bürünmüş. Rüzgarlı havada mikrofon sesi net bir şekilde karşıya iletiyor. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Windows ile bağlayabiliyorsunuz. Store da güzel uygulamalar var. Airpods özelliklerini kullanabilmenize olanak sağlıyor. Spor yaparken düşmeyecek diye bir şey yok. Yemek yerken bile düşebiliyor. Çok kirleniyor. Kablosuz şarj biraz tutarsız. Belki de spigen ile uyumlu değil.

9. Huawei Freebuds 4

9. Huawei Freebuds 4

Gürültü engelleme ve farkındalık modu özelliklerine sahip olan Huawei Freebuds 4, ses performansıyla da oldukça başarılı.

Farkındalık moduna geçmek için kulaklığı çıkarmanıza gerek kalmadan tek bir tuş ile aktif edebiliyorsunuz.

Pil performansına gelecek olursak 10 saat kullanım imkanı sunuyor. Kutuyla birlikte ise bu süre ANC özelliği kapalıyken 22 saate kadar çıkıyor. 10 dakikalık hızlı şarj özelliğiyle 4 saatlik kullanım süresi de iddialı olduğu konulardan biri. 

IPX4 sertifikasına sahip olması ve aynı anda 2 farklı cihaza bağlanabilmesi de kendini ön plana çıkartan özellikleri arasında yer alıyor diyebiliriz.

Fiyatı 2.399 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kutu içeriğinde 2 farklı boy silikon kulak ucu, orijinal Huawei type -c kablo mevcut. Ürüne gelecek olursak kutusu çok kibar cepte taşınabilir. benim kulak yapıma uymaz diye çok endişeliydim ama en küçük boy silikon çok dengeli oldu. Ses kalitesi ne aradığınıza bağlı ben çok memnun kaldım müzik dinlerken gayet kaliteli ses alıyorum. Konuşurken 2 modda çalışıyor, ister dış sesi duyarak konuşma yapıyorsunuz, isterseniz tamamen sessizlik içinde. Daha üst modeller kullanmadığım için benim tecrübe ettiğim en iyi kulaklık. Profesyonel diğer ürünler için ne fark olur çözemedim :) Kaliteli görüşme ve müzik video için kesinlikle öneririm. Bir de son olarak gri rengi satın aldım, efsaneee aşk yaşıyoruz standardın dışına çıkmak isteyenler için öneririm :)))

10. Beats Studio Buds

10. Beats Studio Buds

Aktif gürültü önleme özelliğine sahip Beats Studio Buds, çevredeki sesleri duymanız gerektiğinde tek bir düğme ile şeffaf moda geçmenizi sağlıyor.

IPX4 sertifikası sayesinde suya ve tere karşı dayanıklı.

8 saate kadar dinleme süresi kutusuyla birlikte bu süre 24 saate ulaşıyor. Eğer kulaklıklarınızı ANC açık şekilde kullanırsanız kutusuz toplam süre 5 saat, kutuyla birlikte ise 15 saate kadar kullanmak mümkün. Hızlı şarj özelliğine bakacak olursak 5 dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım sağlıyor.

Üstün ses kalitesiyle Beats, müziği sanatçıların amaçladığı şekilde dinlemeniz için tasarlanmış diyebiliriz.

Fiyatı 2.496,50 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Beat Studio Buds bugün elime ulaştı, aramalar yaptım ve hip hop, rock, r&b ve soul'dan lofi beat'lere kadar yaklaşık 3 saat müzik dinledim. Çağrı kalitesi net ve alıcı taraftaki kişiler kristal netliğinde çağrı kalitesini onayladı. Müziğin kulaklarıma tam oturduğu kadarıyla, bas ve tiz bir harika. Şarj cihazının C tipi olduğunu unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Anker SoundCore Liberty 3 Pro

11. Anker SoundCore Liberty 3 Pro

Üstün ses ve bas kalitesi ile şaşırtıcı bir ses kalitesi sunan Anker SoundCore Liberty 3 Pro, ACAA 2.0 özel koaksiyel çift sürücü teknolojisi ile rakiplerinden kendini ayırıyor. 

ACAA 2.0 teknolojisi, yüksek ve düşük frekanslı sesi, parazit olmadan saf ses olarak doğrudan kulağınıza iletiyor. Ultra geniş ve sürükleyici bir ses sahnesi için bas güçlü, midler %150 ve tiz %460 artırılmış.

Aktif gürültü engelleme özelliği, çevredeki gürültü seviyelerine otomatik olarak uyum sağlıyor. Kişiselleştirilmiş bir gürültü önleme profili oluşturmak için HearID teknolojisi ile kulak içi basıncı ve gürültünün kulaklarınızdaki hareket şeklini analiz ediyor.

Çok modlu şeffaflık ile ne kadar ortam gürültüsü duyacağınıza siz karar veriyorsunuz. Ayrıca 6 mikrofon ve AI-gürültü azaltma algoritması ile arka plandaki sesleri filtreler ve net bir şekilde duyulabilmesi için sesinizi gerçek zamanlı olarak iyileştirir.

Kablosuz kulaklıkları tek bir şarjla 8 saate kadar, şarj kutusuyla çalma süresini 32 saate çıkarabilirsiniz.

Amazon fiyatı 3.195,80 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

3 ay önce kız arkadaşıma almıştım kendim freebuds pro kullanıyordum aradaki aşırı ses farkını görünce bende almaya karar verdim. Freebuds pro kulağıma tam oturuyordu ama liberty 3prodaki kauçuk seçeneğinin çok fazla olması kulaklığı çok öne çıkarıyor bence çok güzel oturuyor kulağıma. Ses yüksekliği çok iyi seviyede ve bayağı doyurucu bas veriyor genel anlamda fiyatını hak ettiğini düşünüyorum almak isteyenlere tavsiye ederim.

12. Anker Soundcore Life Q10

12. Anker Soundcore Life Q10

2019'dan beri çok satanlar listesinde yerini koruyan Anker Soundcore Life Q10, fiyat performans olarak en iyi kulaklıklardan birisi diyebiliriz. 

BassUp Modu, seslerin düşük frekanslarını gerçek zamanlı olarak analiz eder ve anında bası artırır. 

Yalnızca sanatçıların amaçladığı sesi sunan cihazlara verilen Hi-Res sertifikasına sahip.

60 saate varan çalma süresiyle de oldukça iddialı. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Öncelikle ürünün şarjının çok uzun süre gittiğini söylemek isterim. Ses yalıtımı çok iyi. Bass kalitesi mükemmel, ürünü bayağı bir araştırıp almıştım ve kesinlikle çok memnunum. Alın, aldırın 👍🏻👍🏻

13. Samsung Galaxy Buds 2

13. Samsung Galaxy Buds 2

Kulağa tam oturan tasarım, ANC teknolojisi, dengeli sesler, telefona ve saate kesintisiz bağlanma özellikleriyle yeni bir ses deneyimi yaşatacağa benziyor.

İki yollu dinamik hoparlörlerle güçlü ve derin baslardan berrak tiz seslere, tüm sesleri keyifle dinlemenizi sağlıyor. 

3 mikrofon ve dahili ses yükseltme birimi ile daha net çağrılar yapmanıza yardımcı olmayı da ihmal etmiyor.

Pil ömrüne gelecek olursak, tam şarj ile 5 saate kadar oynatma süresi sağlarken, kutusu ile bu süre 15 saate çıkıyor.

Fiyatı 1.189,99 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kargolama çok hızlıydı, kulaklıklar gerçekten parasının hakkını veriyor. Full şarj ile 4 - 4.5 saat şarkı dinleyebiliyorsunuz. Ses kalitesi de süper. Telefon ile görüştüğümde karşı taraf beni anlayabiliyor, mikrofonlar süper diyemem ama gayet yeterli. Aktif ses engelleyicisi de gayet iyi çalışıyor.

14. EarFun Air Pro 2

14. EarFun Air Pro 2

EarFun Air Pro 2, fiyat performans olarak yüzünüzü güldürecek bir kulaklık diyebiliriz.

ANC özelliğine ve IPX5 teknolojisi ile suya, toza dayanıklı bir yapıya sahip.

Şarj konusunda oldukça iddialı. Uzun süreli bataryasıyla 34 saate kadar müziği kesintisiz şekilde size sunuyor. Üstelik 10 dakikalık hızlı şarj ile 2 saatlik bir kullanımı da mevcut. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Uzun zamandır iş telefonumla günlük kullanmak için bir ürün arıyordum. Hem kulaklık hem de mikrofon ses kalitesi yüksek, insana sağlam hissi veren bir kulaklık. Birçok yerde APP desteği olmamasından yakınılmış ama ben bir eksikliğini hissetmedim.1 haftadır kullanıyorum, telefonuma Airpods Pro'dan hızlı bağlanıyor. ANC konusuna gelirsek Airpods Pro performansı beklemeyin ama kalabalık ortamda sıkıntı olmadan kullanılabilir.

15. JBL Wave 100TWS Kablosuz Kulak içi Kulaklık

15. JBL Wave 100TWS Kablosuz Kulak içi Kulaklık

Tüm gün boyunca kullanım imkanı sunan Jbl Wave, Deep Bass Sound kalitesi ile sevdiğiniz müziği keyifle dinlemenizi sağlıyor. 

  • 8 mm sürücüler tarafından desteklenen derin bas özelliği

  • 20 saate kadar pil ömrü

  • Bir kulaklığı kullanırken diğerini şarj edebilmenizi sağlayan Dual Connect

  • Sesli asistan 

  • 2 saat şarj süresi

  • Bluetooth 5.0

Fiyatı 731 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Şarjı oldukça iyi gidiyor ses kalitesi de gerçekten pürüzsüzlüğü hissettiriyor. Kulağa çok iyi oturuyor ve dışarı ne ses veriyor ne de ses alıyor. Kapaksız tasarım ödül almış(Red dot) mıknatıslar çok iyi tutuyor. Kulaklıkların düşme ihtimali neredeyse sıfır ben beğendim bütçeniz var ise affetmeyin:D

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
15
12
8
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oral kale

Bang&olufsen diyorum adamların işi bu ya arabamda da kendi ses sistemini kullaniyorum inanilmaz fark ediyor verilen para sonuna kadar hak ediyorlar