Görüş Bildir
Haberler
Gülümseten Kasım Fırsatları'nda Yer Alan Philips 14'ü 1 Arada Erkek Bakım Seti İncelemesi ve Yorumları

etiket Gülümseten Kasım Fırsatları'nda Yer Alan Philips 14'ü 1 Arada Erkek Bakım Seti İncelemesi ve Yorumları

Kübra B.
11.07.2023 - 15:56 Son Güncelleme: 13.11.2023 - 18:26

Gülümseten Kasım fırsatları başladı! Bu indirimde kendiniz için en iyi tıraş makinesini arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Islak ve kuru tıraş makinesi tavsiyelerinde en iyi seçenek nedir diye merak edenler için listelerin zirvesinde yer alan ve kullanıcıların önerileriyle popüler hale gelen Philips MG7720/15 Erkek Bakım Seti 14'ü 1 Arada modelini detaylıca inceledik ve kullanıcı yorumlarını birleştirdik. Hangi tıraş makinesinin alınması gerektiği konusunda bu modelin özelliklerine gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 13.11.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Philips MG7720/15, tam kapsamlı bir vücut bakım deneyimi sunan hepsi bir arada kaliteli bir düzelticidir.

Philips MG7720/15, tam kapsamlı bir vücut bakım deneyimi sunan hepsi bir arada kaliteli bir düzelticidir.

14 farklı aparatıyla birlikte gelerek, kullanıcılarına geniş bir bakım yelpazesi sunuyor. Her bir aparat, özel bakım ihtiyaçlarınızı karşılamak için özenle tasarlanmış. Bu sayede Philips MG7720/15, kişisel bakım rutininizi kolaylaştırarak bakımınıza yeni bir boyut kazandırıyor.

Kendiliğinden bilenen bıçakları sayesinde hassas ve pürüzsüz sonuçlar...

Kendiliğinden bilenen bıçakları sayesinde hassas ve pürüzsüz sonuçlar...

DualCut Teknolojisine sahip olan bu ürün, maksimum hassasiyeti sağlıyor. İki bıçaklı bir yapıya sahip olan bu düzeltici, ilk günkü keskinliğini koruyacak biçimde tasarlanmış. 

Vücut ve sakal düzeltme işlemlerinizde, hassas çelik bıçakları sayesinde pürüzsüz ve düz çizgiler elde edebilirsiniz. En kalın tüyler bile bu düzeltici ile eşit bir şekilde düzeltilir. Aşındırmayan bıçakları paslanmaz ve kendi kendini bileme özelliği ile daha uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Her türlü bakım ve stil ihtiyacınıza yanıt vermek için tasarlanan aksesuarlar ile etkileyici sonuçlar alabilirsiniz.

Her türlü bakım ve stil ihtiyacınıza yanıt vermek için tasarlanan aksesuarlar ile etkileyici sonuçlar alabilirsiniz.

Hızlı ve etkili bir rötuş için sekiz adet güçlendirilmiş kesme siperi ile yüzünüz ve saçınızı şekillendirin. İki kirli sakal tarağı, kişiselleştirilebilir sakal tarağı ve üç saç tarağı ile istediğiniz görünümü elde edin. Ayrıca 3 mm ve 5 mm'lik iki vücut tarağı ile vücut bakımınızı da kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bu ürün, tıraş deneyiminizi tamamen yeniden tanımlayacak ve size her zaman istediğiniz o mükemmel görünümü sağlayacak!

Bu ürün, tıraş deneyiminizi tamamen yeniden tanımlayacak ve size her zaman istediğiniz o mükemmel görünümü sağlayacak!

Vücudunuzun en hassas bölgelerini bile koruma altına alan benzersiz cilt koruyucu sistemiyle, boynunuzun altındaki kılları 0,5 mm'ye kadar rahatlıkla tıraş edebilirsiniz. 

Düzeltme işlemi tamamlandıktan sonra yanaklarınızı, çenenizi ve boynunuzun kenarlarını kusursuz bir şekilde şekillendirmek için hassas tıraş başlığınızı kullanabilirsiniz. Çelik hassas bakım setinin dar tasarımı, küçük ayrıntıları hassas bir şekilde şekillendirmeyi ve son haline getirmeyi kolaylaştırıyor.

İstenmeyen burun ve kulak kıllarını hızla gideren hepsi bir arada düzeltici sayesinde sıyrık ve kesiklerden da kaçınmanızı sağlıyor.

Her bir tıraşın ardından, cildinizin pürüzsüz ve taze hissettiğini fark edeceksiniz.

Kuru kullanım yapılabildiği gibi duşta da rahatça kullanabilir ve musluk altında kolayca temizleyebilirsiniz.

Kuru kullanım yapılabildiği gibi duşta da rahatça kullanabilir ve musluk altında kolayca temizleyebilirsiniz.

Şekillendirme aparatları:

  • Metal düzeltici

  • Metal detay düzeltici

  • Hassas tıraş başlığı

  • Burun ve kulak kılı düzeltici

  • Vücut tıraş başlığı

  • Vücut için cilt koruyucu başlık

  • 3-7 mm ayarlanabilir sakal tarağı

  • 2 kirli sakal tarağı

  • 3 saç tarağı

  • 2 vücut tarağı

  • Uzun sakal, kısa sakal, kirli sakal görüntüsü, keskin hatlar, ayrıntılı şekillendirme ve keçi sakal bakımı yapabilirsiniz.

Diğer Özellikler:

  • 120 dakika çalışma süresi

  • 5 dakika hızlı şarj ve 3 saatte tam şarj

  • 1 saat tam şarj, 5 dk hızlı şarj süresi

  • İki yönde kesim

  • Duşta kullanılabilir

İçeriğin Devamı Aşağıda

Philips 14’ü 1 Arada MG7720/15 Erkek Bakım Seti hakkında bazı kullanıcı yorumları:

Philips 14’ü 1 Arada MG7720/15 Erkek Bakım Seti hakkında bazı kullanıcı yorumları:
  • Kıvırcık biriyim ve eski makinem her tıraşta sakalımı koparıyordu, üstelik sakalı tam kesmesi için 78 kere aynı yerden geçmem gerekiyordu. Bu makineyi alınca çağ atlamış gibi hissettim. Berberlerdeki endüstriyel makineler ile neredeyse aynı performansta kesiyor. Hatta bu makinenin performansını tanımlamak için kesiyor demek yeterli olmaz, adeta sakalımı çim gibi biçiyor. Saç kesim performansı hakkında yorum yapamam fakat gerek yanında gelen aparatları olsun, gerek makinenin malzeme kalitesi olsun, gerekse makinenin 'biçme' performansı olsun 10/10'luk bir makine. Tereddüt etmeden almanızı öneririm.

  • Metal gövdeli olması çok kaliteli bir hava katıyor. Kesimi çok iyi, sadece etrafa çok fazla sıçratıyor. Bir de aksesuarlar için daha iyi bir çözüm olabilirdi.

  • Ürünü sandığımdan fazlasıyla kaliteli çıktı. Kesinlikle, klasik 2 günde 1 sakal traşı oluyorsanız. Bir şarj sonrası 30, 45 rahatlıkla şarj etmeden kullanabilirsiniz. Fakat 1 veya 2 haftada 1 şarja takmanızı batarya sağlığı açısından öneriyorum. Ürün süper. Gayet memnunum. Bunlara ek olarak, Amazon ve kargo firması gerçekten çok başarılı. Teşekkür ederim.

  • Ürün gerçekten çok kullanışlı. Amazon kalitesiyle ertesi gün teslim edildi. Fiyat ve performans olarak daha iyisini bulmak zor. Bence iki dezavantajı var, 1. şarjı bitmek bilmiyor. Aldığımda bir sefer şarj ettim, belki 20 kez tıraş oldum hala bitmedi. Sinirlerim bozuldu, boşta çalıştırıyorum. 2. Aparatların konulduğu karton kutu, yumurta kolisi gibi, markaya pek yakışmamış. Bunun dışında harika.

  • Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, özellikle vücut için almıştım. İyi iş çıkarıyor.

  • Vücut kıllarımı hiçbir sıkıntı çıkarmadan çok hızlı şekilde aldı. Elinize alınca premium hissiyatı veren bir cihaz kanaatimce. 

Aradığınız tıraş makinesinin Philips MG7720/15 Erkek Bakım Seti olduğuna karar verdiyseniz Amazon güvencesiyle hızlıca buradan alabilirsiniz.

Diğer Philips kişisel bakım ürünleri için şuraya bakabilirsiniz.

Çok satanlarda en çok tercih edilen bir diğer model de Philips OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Tıraş Makinesi👇

Çok satanlarda en çok tercih edilen bir diğer model de Philips OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Tıraş Makinesi👇
  • Philips OneBlade, yüz bakımında çığır açan bir teknolojiyi kullanıcılara sunuyor. OneBlade, her çeşit sakal uzunluğunu tıraş etme kapasitesine sahip. Çift koruma sistemi, yuvarlatılmış uçlar ve kaygan bir kaplama ile donatılmıştır, bu da tıraş deneyimini daha kolay ve rahat bir hale getirir. Hızlı hareket eden kesici bıçak teknolojisi (dakikada 12.000 hareket) sayesinde, en uzun sakallarda bile etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

  • 5'1 Arada Ayarlanabilir Tarak Özelliği, kalın ve uzun sakallarda bile tıkanmadan ve günlük rutininizi bozmadan etkili bir düzeltme yapabilme yeteneğine sahip olan eşsiz bir açık tarak tasarımına sahip.

  • Şekillendirme kolaylığı sağlayan çift taraflı bıçak, hassas şekillendirmeyi son derece kolaylaştırır. İki yönde de tıraş olabilir ve tıraş ettiğiniz her bir sakal teli görülebilir, bu da size daha iyi bir görüş açısı sağlar. Bu sayede, sakalınızı istediğiniz şekilde düzeltme ve şekillendirme imkanına sahip olursunuz. Bu özellikler, Philips OneBlade'i yüz bakımında bir devrim olarak nitelendiriyor ve kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

Buradan inceleyebilirsiniz.

Modadan elektroniğe, ev yaşamdan kozmetiğe Gülümseten Kasım Fırsatları'nda yer alan ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın