Görüş Bildir
Haberler
Gülümseten Kasım Fırsatları'nda Yer Alan Cosori Airfryer Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket Gülümseten Kasım Fırsatları'nda Yer Alan Cosori Airfryer Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

Kübra B.
12.07.2023 - 16:22 Son Güncelleme: 13.11.2023 - 18:37

Sevilen markalarda ve ürünlerde müthiş fırsatlar sunulan Gülümseten Kasım Fırsatları başladı! Eğer kendinize bir airfryer almayı düşünüyor ancak hangi modeli seçeceğinize karar veremiyorsanız, tam da doğru adrestesiniz. İndirimli ürünler arasında bulunan Cosori airfryer hakkında merak ettiklerinizi burada bulabilirsiniz.''Airfryer hangi marka daha iyi?'' ve ''Hangi Airfryer alınmalı?'' soruları arasında kararsız kalmamak için aşağıda sizin için hazırladığımız, en iyi Airfryer markaları arasında yer alan Cosori airfryer modelinin incelemesine bakarak kararınızı verebilirsiniz.

Bu içerik 13.11.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.” 

Daha önce en iyi airfyer marka ve modellerini incelediğimiz bu içeriğimize de bakabilirsiniz👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

En iyi airfryer tavsiyelerinde listemizin vazgeçilmezi olan kullananlardan tam puan almış Cosori airfryer, Prime Day özel indirimi ile en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

En iyi airfryer tavsiyelerinde listemizin vazgeçilmezi olan kullananlardan tam puan almış Cosori airfryer, Prime Day özel indirimi ile en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

Cosori airfryer çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

Thermo IQ teknolojisi, yemek pişirme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor.

Thermo IQ teknolojisi, yemek pişirme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor.

Bu yenilikçi teknoloji, hassas sıcaklık ayarları ve eşit hava dağılımı ile yemek pişirme sürecini mükemmelleştiriyor. Thermo IQ teknolojisi sayesinde, yemeklerinizin her bir noktası aynı sıcaklıkta pişiyor ve böylece her lokmanın tadını maksimum seviyede çıkarabiliyorsunuz. Bu, mutfakta geçirdiğiniz zamanı daha verimli ve keyifli hale getirirken, aynı zamanda lezzetli yemeklerin keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Yeni başlayanları bile şef haline getirecek 13 işlevi ile tek dokunuşta dileğiniz ayarı kolayca yapabilirsiniz.

Yeni başlayanları bile şef haline getirecek 13 işlevi ile tek dokunuşta dileğiniz ayarı kolayca yapabilirsiniz.

Birbirinden farklı 11 önceden belirlenmiş yemek programı, ön ısıtma ve sıcak tutma seçenekleri ile size eşsiz bir pişirme deneyimi yaşatırken, yemeklerinizin lezzetini de en üst düzeyde muhafaza ediyor. İsteklerinize göre zaman ve sıcaklık ayarlama imkanıyla deneyimi daha da kişiselleştirebilirsiniz.

Geleneksel fırınlara göre %85 daha az yağ ve %50 daha az süre.

Geleneksel fırınlara göre %85 daha az yağ ve %50 daha az süre.

Geleneksel fırınlama yöntemlerine kıyasla, modern teknolojiyi kullanarak size %85 daha az yağ tüketimi ve %50 daha hızlı pişirme süresi sunan bu yenilikçi ürün, mutfakta geçirdiğiniz zamanı önemli ölçüde azaltırken aynı zamanda sağlıklı yaşam standartlarınızı da yükseltiyor. Bu sayede hem lezzetli hem de sağlıklı yemekler hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

5,5 litrelik geniş hacmi ile sizin ve ailenizin gereksinimlerini en ideal şekilde karşılıyor.

5,5 litrelik geniş hacmi ile sizin ve ailenizin gereksinimlerini en ideal şekilde karşılıyor.

Genel özellikleri:

  • Ön ısıtma, sıcak tutma gibi 9 yemek pişirme işlevi 

  • Sıcak tutma

  • Aşırı ısınma koruması

  • Otomatik kapanma

  • Çıkarılabilir hazne

  • Isı ayarı

  • Zamanlayıcı

  • 1700 W güç 

  • BPA ve PFOA içermez

  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir hazneye sahiptir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

COSORI XXL Airfryer için kullanıcılar; sağlıklı pişirme seçeneği, kolay kullanımı ve çeşitli fonksiyonları ile bu makineden memnun kaldıklarını belirtiyor. İşte bazı kullanıcıların Cosori airfryer ile ilgili görüşleri:

COSORI XXL Airfryer için kullanıcılar; sağlıklı pişirme seçeneği, kolay kullanımı ve çeşitli fonksiyonları ile bu makineden memnun kaldıklarını belirtiyor. İşte bazı kullanıcıların Cosori airfryer ile ilgili görüşleri:
  • Ürün orijinal Cosori kutusunda teslim edildi. Paket içindeki köpükler ve diğer her şey tamdı. Kutu içinden İspanyolca, İtalyanca, Almanca ve Fransızca olmak üzere 2 adet tarif kitapçığı çıktı. Ürünün internet sitesinden garantiyi aktif ettikten sonra amazon.com.tr adresinde bulunan Türkçe kullanım kılavuzunu indirdik. Ürün hakkındaki koku şikayetleri ile ilgili çok fazla araştırma yapmıştık ve bu konuda oldukça tedirgindik. Ancak kullanım kılavuzundaki ilk kullanım önerilerini dikkatlice uygulayıp ürünü soğuk bir ortamda beklettikten sonra kullanıma hazır hale getirdik. Şu ana dek köfte, kurabiye, hazır patates, ev yapımı patates kızartması ve tavuk yaptık. Üründen hiçbir koku gelmedi. İnsanların anlattığı gibi kokunun yiyeceklere sinmesini geçtim, cihazdan dahi herhangi bir kötü koku ya da plastik kokusu almadık. Yaptığımız ürünler gerçekten lezzetli oldu. Ev yapımı patates kızartması da en az hazır patates kızartması kadar çıtır oldu. Bu açıdan ürünü iyi ki almışız diyorum.

  • Eskiden aşırı gereksiz bir alet, fanlı fırın varsa gerek yok derdim ama fanlı kıytırık fırınların bununla uzaktan yakından alakası yok. Güçlü şekilde sıcak hava üfleyen, sirküle eden demiyorum, sıcak hava üfleyen konveksiyonel fırın olmadığı sürece airfryer cankurtaran bir cihaz. Bizde fanlı turbo dedikleri midi fırın da var, ondan önce de fansız mini kullandık. İkisinin de ısınma hızı airfryer kadar değil. 1500w bir cihaz nasıl bu kadar hızlı ısınıyor aklım almadı. Değişik bir rezistans yapısı var demek ki. Zaten COSORİ'nin bu modeli için diğer airfryerlara göre daha hızlı ısınıyor ve daha hızlı pişiriyor diyorlar. 1500w yetmez mi acaba diyordum ama alakası yokmuş. Isı verimliliği çok iyi. 230 dereceye çıkması da ayrı bir güzellik. Tek ya da iki kişi yaşayanlar için hatta küçük çocuklu 3-4 kişilik aileler için yeterli hacimde. Biz iki kişiyiz ve oldukça yeterli. Koca koca tencere usulü yemek yapmaya, kızartma yapmaya alışkınsanız sizi zorlar elbette. Minimal alet bunlar. 1 tabak patates kızartacaksın işte, büyütmeye gerek yok. Mesela bir dilim hindi göğüs koyup yanına da hazır patates koyuyorum. 230 derece 15 dakika ayarlıyorum. İkisi de mis gibi pişiyor. Eğer ev patatesi yapacaksanız 190 derece 25 dakika daha iyi. Çünkü çiğ oluyor onlar. Bunun dışında pizza yaptık, hazırlardan. Eskiden midi fırını açar, yarım saat ısınmasını beklerdik. Isındıktan sonra da yarım saat pişmesini beklerdik. Kenarları kıtır olsun falan derken 1 saat sürer fırında pişmesi. 1 saat boyunca yanan bir fırın düşünün, 2200W büyük hacim ve daha çabuk soğuyor. Airfryer'da ise tam 10 dakika sürüyor 180 derecede. Zaten hemen ısınıp termostat atıyor, sesini duyuyorsunuz, 10 dakika boyunca 1500 w çekmiyor. Döküm tava aşığı biriydim. O yanık tadı elbette vermiyor ama ev dumandan, yanık kokusundan kurtuldu. Evdekiler şükrediyor, mutfak kirlenmiyor diye. İyilikleri say say bitmez. Künefe yaptım, cupcake yaptım, sufle yaptım, ohooo. Hacim ufak, çabuk ısınıyor. Fırında 1 tane tatlı yapmak istesen üşeniyorsun ya da fazla yapıp çok yiyorsun. Bunda öyle değil. Aletin eksiklerine gelecek olursak, Bluetooth yok, keşke olsaymış. En düşük sıcaklık 75 derece, süre sınırı 60 dakika. Mesela kurutma yapmak isterseniz 40-45 derecede 3-4 saat çalıştırma imkanınız yok. Çift hane dijit var, 90 dakikaya kadar çıkar mı acaba dedim, yok 60'ta takılıyor.

Aradığınız airfryer markasının COSORI XXL Airfryer olduğuna karar verdiyseniz Amazon güvencesiyle hızlıca buradan alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın