Görüş Bildir
Haberler
KYK Burs Ödemeleri Ne Zaman? 2021-2022 KYK Burs ve Kredi Ödemeleri Hesaplara Yattı mı? İşte KYK Burs Ödemeleri

KYK Burs Ödemeleri Ne Zaman? 2021-2022 KYK Burs ve Kredi Ödemeleri Hesaplara Yattı mı? İşte KYK Burs Ödemeleri

Üniversiteliler maddi destek olarak alacakları bu ücretlerin ilk ödeme tarihlerini merak ediyor. Milyonlarca üniversite öğrencisinin maddi geçimine katkı sağlayacak olan ücret vatandaşlar tarafından aylardır bekleniyordu. Burs/kredi sonuçları Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden (sonuc.gsb.gov.tr) öğrendi. Peki, KYK ilk burs ücretleri ne zaman yatacak? 2021-2022 KYK burs kredileri ilk ödemesi ne zaman yapılacak? KYK burs ve kredi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

GSB tarafından KYK bursları yatacağı tarih duyurulacak. Yılbaşından önce hesaplara yatması beklenen KYK bursları ne zaman yatacak sorusuna yanıt aranıyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün öğrencilere sağladığı aylık burs ve kredi ücretleri her yıl belirleniyor. Peki, KYK ilk burs ücretleri ne zaman yatacak? 2021-2022 KYK burs kredileri ilk ödemesi ne zaman yapılacak? KYK burs ve kredi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak?

KYK Burs Ödemeleri Ne Zaman?

KYK Burs Ödemeleri Ne Zaman?

Gerçekleştirilen son kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılından itibaren KYK bursunun Lisans öğrencileri için 850 TL, Yüksek Lisans öğrencileri için 1.700 TL ve doktora öğrencileri için ise 2 bin 550 lira olduğunu açıklamıştı. KYK burs ve kredi ücreti almaya hak kazanan adaylara Ekim-Kasım-Aralık olmak üzere üç aylık ücret ödenecek. Bu ücretin yeni burs ücretine göre mi eski burs ücretine göre ödeneceği ise bilinmiyor. 2021 yılında KYK burs ve kredi ücreti ödemesi lisans öğrencileri için 650 TL olarak ödeniyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın