Görüş Bildir
Haberler
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yani bölüm fragmanı merak ediliyordu. Cumartesi günü ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. Bölüm Fragmanı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Yaşananlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Yaşananlar

Ivanka yüzünden gençler, Rus mafyası tarafından kaçırıldı. Kuzey, kızlarını kurtarmak için harekete geçerken, Sefer ve Nahide'nin de elmas yüzünden başı dertteydi. Heyecan dolu bölümde herkes elmasın peşine düştü. Sefer ve Nahide, mafyadan kaçmaya çalışırken, saatin peşindeki bir başka isim olan Kartal'ın eline düştü.

Nahide'yi rehin alan Kartal, Sefer'i saat ve karısı arasında bir seçim yapmak zorunda bıraktı. Sefer ise tercihini adama saldırmaktan yana kullandı ancak kurtulmaları hiç kolay değildi. İkili tam her şeyden kurtuldum derken, odayı Boris bastı. Sefer ise saati vermek yerine camdan aşağı attı. Gençler, Ivanka yüzünden Rus mafyası tarafından rehin tutulurken Kuzey, kızlarını kurtarmak için harekete geçti.

Sefer ve Nahide'yi rehin tutan Kartal, Kuzey ve Ruhi'yi de alınca işler karıştı. Pampalar kurtulmanın bir yolunu ararken, Sefer buldukları saati tekrar camdan atarak şaşırttı. Tüm gerçekleri öğrenen Yıldız ise Kuzey'i kurtarmak için harekete geçti. Olaylar içinden çıkılmaz bir hale gelmeye başlarken, finalde rehin alınan Kuzey, Yıldız ve diğerlerine sürpriz bir yardım geldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın