Görüş Bildir
Haberler
Kütahya'da ‘Bayrak Yakıldı’ İddiası: 5 Yaralı

Kütahya'da ‘Bayrak Yakıldı’ İddiası: 5 Yaralı

Batuhan
01.06.2016 - 10:35

Kütahya Tavşanlı’da TOKİ konutları inşaatında yanmış bir Türk Bayrağı bulunduğu iddiası üzerine toplanan 500’e yakın kişiye polis müdahale etti. Göstericilerin bir kısmı işçilerin kaldığı barakaları ateşe verdi. Bayrak yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 işçi ise ifadelerinin ardından olayların büyümemesi için güvenlik güçlerince ilçeden uzaklaştırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dağçeşme Mahallesi'ndeki TOKİ inşaatında Doğu ve Güneydoğu illerinden çalışmaya gelen işçiler tarafından Türk bayrağı yakıldığı ve olayla ilgili 3 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı iddiası üzerine 500’e yakın gösterici, Tavşanlı Polis Merkezi Amirliği önünde toplandı.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu da Polis Merkezi Amirliği önüne gelerek kalabalığa dağılmaları konusunda uyarıda bulundu. Kalabalığın dağılmamakta direnmesi üzerine Kütahya'dan takviye çevik kuvvet ekibi ilçeye sevk edildi.

İşçilerin kaldığı barakalar ateşe verildi

İşçilerin kaldığı barakalar ateşe verildi

Gruptan bazıları polislerin üzerine taş ve şişe atması üzerine, emniyet güçleri biber gazıyla müdahalede bulunarak göstericileri dağıttı.

Polisin dağıttığı göstericilerin bir kısmı işçilerin kaldığı barakaları ateşe verdi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

5 kişi yaralandı

5 kişi yaralandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başlarına taş ve şişe isabet etmesi sonucu 4 polisin ve bir gazetecinin yaralandığı olaylarda, 4 gösterici gözaltına alındı. Yaralılar, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

3 işçi ilçeden uzaklaştırıldı

Bayrak yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 işçi ise ifadelerinin ardından olayların büyümemesi için güvenlik güçlerince ilçeden uzaklaştırıldı. 

Doğan Haber Ajansı , bayrak yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 inşaat işçisinin suçlamaları kabul etmediğini ve bayrağın kaynak çalışması sırasında sıçrayan kıvılcımdan dolayı alev aldığını söylediklerini duyurdu.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
27
25
10
9
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ulan fetih şöleninde adamlar bayrağın üzerinde piknik yapıyordu. ona niye sesiniz çıkmıyor. konu kürt olunca olayın aslını astarını bilmeden salyalar saçıyor... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

susanların amk. ben sadece tespitimi paylaşmak istedim. nerede kan ile var olmaya çalışan, masum insan öldüren varsa alayının ecdanını skim. daha ne diyeyim

haylaz adam

bayrak bir ülkenin sembolüdür kendisi değil. bayrağa sahip çıktığınız kadar ülkemize sahip çıkın.

Ali Ahmet

Sürü psikolojisi böyle birşey işte.Oraya giden 500 kişiden iddaa ediyorum en 450 tanesi sorgusuz,sualsiz gaza gelip gitmiştir oraya.Bayrak yakmışlar yürüyün ... Devamını Gör