Görüş Bildir
Haberler
TV
Kuruluş Osman Son Bölüm: Kuruluş Osman 98. Bölüm Sezon Finali Tek Parça Full İzle! Aygül Hatun Öldü mü?

Kuruluş Osman Son Bölüm: Kuruluş Osman 98. Bölüm Sezon Finali Tek Parça Full İzle! Aygül Hatun Öldü mü?

Yayınlandığı günden beri izleyicisini ekran başına kitleyen Kuruluş Osman sezon finali yaparak sevenlerine kısa süreliğine veda etti. Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç ve Seda Yıldız gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Kuruluş Osman 98. bölüm sezon finaliyle ekrana geldi. Atv ekranlarında yayınlanan ve her çarşamba akşamı büyük beğeni toplayan Kuruluş Osman, diziyi izlemeyen ve tekrar izlemek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde Romanos tarafından Kumral Abdal, Akça Derviş ve Demirci Davud işkenceye maruz kalıyor. Peki, Kuruluş Osman 98. sezon finali bölümünde neler yaşandı? Aygül Hatun öldü mü? İşte Kuruluş Osman 98. sezon finali bölümü tek parça full izleme ekranı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman 98. sezon finali bölümüyle 15 Haziran Pazar günü izleyicisiyle buluştu. Kuruluş Osman dizisi her hafta Çarşamba akşamları saat 20:00'de yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi yeni sezonda da ekranlara damga vurmaya devam edecek. İşte Kuruluş Osman dizisi 98. sezon finali bölümü ve son bölümde yaşananlar...

Kuruluş Osman Sezon Finalinde Neler Oldu?

Kuruluş Osman Sezon Finalinde Neler Oldu?

Yenişehir artık Osman Bey için yeni gaye olmuştur. Osman Bey ve Alpleri Yenişehir'i kuşatırken Malhun ,Ayşe,  Bala, Aygül Hatun ve kardeşleri boş durmamaya ant içmiştir. Hatunlar, içerideki düşmanları çıkarmak için kılık değiştirip kaleye sızabilecekler mi? Düşmanla kıyasıya savaşırken okla yaralanan Aygül Hatun'un sonu ne olacak?

Öte yandan Osman Bey, Yenişehir'in fethi için hem zekasını hem de bilek gücünü gösterecek.Osman Bey'in dahiyane planı nedir? Sonunda Kayı Alpleri kendilerini Yenişehir kapısında buldu... Romanos ve askerleri, yaşadıklarına şaşırarak kirli bir oyun oynamaya çalıştı... Savaşın en zor anlarında, Demirci Davud kendini feda etti.  Peki, Demirci David kurtulacak mı?

Kuruluş Osman 98.Bölüm (Sezon Finali) Tek Parça Full İzleme Ekranı

Kuruluş Osman 98.Bölüm (Sezon Finali) Tek Parça Full İzleme Ekranı

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kuruluş Osman 98. bölüm tek parça full izle linkine tıklayabilirsiniz.

Kuruluş Osman 98. Bölüm Sezon Finali Tek Parça Full İzle!

Aygül Hatun Öldü mü?

Aygül Hatun Öldü mü?

Oyuncu Buse Arslan'ın canlandırdığı Aygül Hatun, Kuruluş Osman dizisinin sezon finali bölümünde Ok ile yaralanarak,  Cerutay'ın kollarında can veriyor.

Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, 'Aygül Hatun karakterini hakkıyla canlandıran Buse Arslan'a emekleri için çok teşekkür ederim. Bozdağ Film ailesi olarak sanat hayatında başarılar dileriz' ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman Konusu Nedir?

Kuruluş Osman Konusu Nedir?

Kardeşinin yokluğunda Kayı Obası'nın başına geçen Dündar Bey, otağ ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyaret ederdi. Amacı, Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesinde bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak burada Kayıları bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfur'un Türklerle olan yakın bağlarından rahatsız olan ezoterik bir örgüt, kanlı bir operasyon için düğmeye bastı. Amcası Dündar Bey ile kaleye gelen Osman, kahramanlığıyla tüm planları alt üst eder. Yaşananlar, Kayı'nın korkusuz kahramanı Osman'ın gizli ilişkileriyle dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcı olur.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uyuşuk adam

Bir de bahis sitesi reklamı alın isterseniz bu ne saçmalık...